ביוץ השתרשות ומה שבניהם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן, חדשה כאן.
    אשמח לתשובתכן על מספר שאלות.
    אז ככה אתחיל ואומר כי עד הווסת האחרונה הייתי על גלולות יותר מעשור של פמינט.
    לאחר התייעצות מול גניקולוג הוא אמר כי ברגע שארצה להיקלט אין צורך "לנקות" ואפשר להפסיק בסמוך לרצון.
    אז אחרי הווסת האחרונה שהייתה ב6.3 לא התחלתי חפיסה חדשה.
    הביוץ קרה ביום חמישי האחרון ב19.3 גם לפי מחשבון ביוץ וגם לפי הסטיקים.
    קיימנו יחסים בדיוק באותו היום בצהרי חמישי כלומר.
    עברו סך הכל יומיים מאז קיום היחסים, ומהיום בבוקר התחלתי להרגיש רגישות בפטמות, התכווצויות בבטן התחתונה, גזים, נפיחות בבטן, ומתן שתן יחסית גבוה יותר ממה שאני רגילה.

1. איך זה הגיוני שאחרי יומיים בלבד אני כבר מרגישה את התסמינים הללו?
    יש לציין שמעולם לא היו לי כאבי מחזור כאלו ,למרות שהמחזור בכל מקרה אמור להגיע רק ב3.4 לא מרגיש לי כמו כאבי המחזור הרגילים בכלל.

2.זה הגיוני שנקלטתי (בע"ה!) והגוף מתריע לי מוקדם מהצפוי?

3. בהריון מרובה עוברים, רבות הבטא גבוהות יותר ממה שאמורות להיות בהריון עם עובר אחד או שזה זהה בבטא וניתן לדעת רק באוטלרסאןנד?

4. מתי הכי מוקדם אפשר לעשות בדיקה ביתית ומתי הכי מוקדם בדיקת דם?
    מתה מסקרנות! לא יודעת עם אוכל להתאפק עוד שבןעיים לאיחור!!

בתקווה להריון ראשון אמן
    אשמח מאוד לנסיונכן ותשובותיכן.
    תחזיקו לי אצבעות!!
1 תגובות
עמוד 1
  • 1. התשובה היחידה להרגשות שלך זה פסיכולוגי. יומיים אחרח ביוץ זה לא הריון הביצית עוד לא עזבה בכלל את השחלה.הדבר הכי מהר שאישה יכולה להרגיש זה בערך אחרי שבוע וחצי,יום לפה יום לשם את ההשתרשות שזה הביצית והזרע ברחם.אחרי 14 יום ולא כל אחת תוכל להתחיל להרגיש התכווצות ברחם,ואולי גם שדיים.
    2.כמו שכתבתי ב1 לא נקלטים בביוץ . (השתרשות)
    3. בתאומים הבטא יותר גבוהה כי זה 2
    4. בדיקה ביתית את יכולה לקנות את הסטיק של יומיים לפני האיחור ודם אחקי 14 יום מהביוץ
    מקווה שעזרתי אבל קחי עצה ממני אל תנסי ל"הקשיב" לגוף יותר מידי טוב זה מחרפן מאכזב ואם תמשיכי כך כל חודש תמצאי עוד סימן ועוד סימן לשווא כמובן. מנסיון לחץ מינע הריון. תרפי מאמי אני יודעת שמעצבן לראות את זה כי זה קשה. אבל אין דרך אחרת פשוט להרפות ולהאמין באמונה שלמה שהוא לא שוכח אף אחת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה