הקאות 6 ימים אחרי הביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, נשואה 4 חודשים ומנסים חודשיים להכנס להריון. בפעם הראשונה הרגשתי שינויים בגוף אך זה היה פסיכולוגי. אני כ 6 ימים אחרי הביוץ וגם הפעם מרגישה שמשהו שונה... אבל הפעם אני כבר ממש מקיאה, בלי סיבה ובאופן אקראי. ובכלל מרגישה שמשהו לא בסדר עם הגוף שלי... יש סיכוי שזה הריון או שאין קשר?
1 תגובות
עמוד 1
  • 6 ימים אחרי ביוץ בדרך כלל עדיין אין סימנים גופניים להריון ובוודאי לא הקאות. זה מאד נדיר. אם את מקיאה הרבה יתכן ויש לך קלקול קיבה או וירוס בטן מסוג כלשהו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה