מרגישה לבד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, עכשיו שבוע 31 תקופה קשה גם הריון וגם הקורונה שמשגעת את כולם.
    בעלי חיוני ועובד כרגיל מ7 וחצי עד 5 בערב, בגלל שהוא עובד החלטנו שלא נהיה קרובים הרבה ובמגע בגלל המצב, הוא מאוד מפחד להידבק ולהדביק אותי.
    אבל גם כשהוא בא ויושבים ביחד מרחוק אני לא מרגישה שהוא בכמת איתי, הוא בטלפון או הולך לחבר אחד קבוע או מוצא עיסוקים אחרים בגינה וכו..
    במהלך היום לא כל כך מדברים רק אם יש משהו דחוף והוא לא מתעניין בכלל. מרגיש לי ממש לבד
    גם ככה אני גרה בעיר אחרת מההורים שלי , אין לי כאן חברות או מכרים אז עוד יותר קשה
    רוב החברות שלי עסוקות בשלהן וגם הן לא כזה בקשר למרות שאני מאוד משתדלת לשמור על קשר, אבל קשה כשזה חד צדדי.
    אז מרגישה כל הזמן לבד, אני עושה הכל בבית מנקה מבשלת מסדרת הכל לבד ומרגיש לי שהוא לא מעריך ולא אכפת לו ממני
    ממש עצוב לי ובאמת כבר לא יודעת מה לעשות
    מאוד מפחיד אותי שזה יהיה המצב גם אחרי הלידה ואהיה לבד עם הילד והוא יהיה בהתנהגות הזאת
    דיברתי איתו על זה כמה פעמים אבל המצב נמשך והתירוץ הוא שיש קורונה אז הוא לא יכול להיות איתי
    אבל לפעמים דברים קטנים כמו להיות פה ולדבר איתי או להתעניין בי, להראות אכפתיות זה יותר מהכל.
    לא יודעת כבר מה אפשר לעשות??
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, יש פה כמובן הרבה שאלות מאחורי זה: האם הוא רצה את ההריון? איך היו היחסים לפני זה? אולי הוא מפחד (הרבה אבות דואגים לפני ילד ראשון) . המצב עם הקורונה מסובך אבל לא נראה לי קשור לכך שהוא לא מתעניין בך, כדברייך. הייתי מנסה להסביר לו איך אני מרגישה ולהציע טיפול זוגי או ייעוץ - אפילו בטלפון. בעיניי זה חיוני לפתור את זה לפני הלידה - כי זוגיות עומדת במבחן קשה כאשר הזוג הופך למשפחה. לא להזניח ולא לקבל את תירוץ הקורונה. לבקש לדבר פתוח על הכל. בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה