שבוע 7 קצת מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בשבוע 7 השבוע היינו בבדיקה ראשונה וראינו דופק.
    עד עכשיו לא חוויתי יותר מידי. תופעות לווי בהריון
    בעיקר היו לי כאבי בטן בבטן התחתונה הרגישות כמו כאבי מחסור.
    ביומיים האחרונים אני לא מרגישה כלום, בלי כאבי הבטן בכלל הגודש שהרגשתי בחזה ירד מאוד.
    האם אני צריכה לדאוג?
    הבדיקה רק עוד 4 שבועות.
4 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע 8 ובאותו מצב כמוך, הפסקתי להרגיש בחילות והתכווצויות בבטן והבדיקה הבאה רק בעוד חודש
    מתלבטת מה לעשות
  • בנות יקרות - התופעות של תחילת הריון, גודש, כאבים וכו' - נגרמות בגלל עליה גדולה ומהירה של הורמונים מסוגים שונים כדי לקלוט ולשמור על ההריון. עם המשך ההריון, הגוף מתרגל בהדרגה
    וההורמונים מווסתים ולכן בעיקר הנפיחות בשדיים יורדת ביחד עם עוד תופעות - ויחזרו בשלב מאוחר יותר בהריון. בינתיים סביר שהכל בסדר אבל כמובן צריך להמתין לבדיקה הבאה. בהצלחה.
  • העניין הוא שהם פשוט נעלמו בין רגע.
    היה לי כל יום כמה פעמים ביום כאבי הבטן התחתונה.
    וגודש כל הזמן.
    ופתאום כלום.
  • אי-אפשר לדעת ללא בדיקת הריון. זה יהיה לא אחראי מצידי אפילו להעלות השערות כי הכל בגדר ספקולציות. בהצלחה ובשורות טובות !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה