בבקשה בבקשה תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או שזה הריון צעיר מאוד או שהוא לא מתפתח. זה מה שאני שומעת כבר שבוע מכל הגורמים שדיברתי איתם.
    חוץ מרופא הילדים שלנו (!!) אף אחד לא ישב ואשכרה הסביר לי מה קורה...

בבקשה אני מאוד אשמח לעזרה ממישהי שמבינה ויכולה להסביר לי:
    הווסת האחרונה שלי 19.4. מאוד מסודרת, מדוייקת כמו שעון. ביוץ תמיד שבועיים אחרי. לאור מה שקורה כבר התחלתי לפקפק בעצמי שאולי אני טועה בתאריך (לצערי לא רשמתי).
    לפי הווסת, ההריון מתאים לשבוע 7 + 4.

בתחילת השבוע הלכתי לאולטר לראות דופק (כאמור, שבוע 7) הרופא אמר שלא רואים כלום חוץ משק קטן, ריק.
    או שזה הריון צעיר מאוד או שהוא לא מתפתח. זה מה שהוא אמר.
    שלח לבטא ולבדיקה חוזרת.
    הבטא הראשונה לפני יומיים הראתה 3118 והשניה (היום) 4467.
    שאלתי רופא בטלפון מה זה אומר, קיבלתי את אותה תשובה. או שזה הריון צעיר מאוד או שהוא לא מתפתח. יום שישי יש תור לאולטר.

יום ראשון אנחנו נוסעים לשבוע. אני לא יודעת איך להתנהג בחיי. אני מרגישה טוב, אין דימומים, מצד שני מאז שהייתי אצל הרופא גם תופעות ההריון חלפו (פסיכוסומטי...?) נשארו העייפות וחוסר תיאבון .
    אין לי חשק לכלום, אני לא עושה שום דבר, אני לא יודעת מה המשמעות של הדבר הזה...
    אם זה הריון לא מתפתח, מה עושים? מחכים? אני יכולה לנסוע במצב הזה?

אני ממש משתגעת...
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    היה לי אותו סיפור, באמת יכול להיות מדובר בהיריון צעיר, אך לצערי היה מדובר בהפלה בוששת שזה כשהעובר לא מתפתח למרות שהמעטפת ההורמונלית ממשיכה לעבוד..מה שצריך לעשות (לפחות לפי מה שהיה אצלי) הוא אולטרסאונד חוזר בעוד כשבועיים כדי לראות התקדמות, אם העובר מתפתח אמור להופיע דופק והוא ייראה תקין. אם חס וחלילה לא, מדובר בהפלה ואז צריך להתקדם בהתאם למה שהרופא יאמר לך . גם אם חס וחלילה מדובר בחוסר התפתחות העובר, קחי בחשבון שזה לא אומר שמשהו בך לא בסדר, מסתבר שאחד מתוך 5 הריונות נופלים ככה..אין לזה שום השפעה על היכולת שלך להיכנס להיריון בעתיד.
    בהצלחה, שולחת חיבוק ותמיכה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה