שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הריון
    ביקשתי מהרופאה הפנייה לבטא והיא שלחה לי הפנייה גם לבדיקות נוספות.
    בנוגע לבדיקות הנוספות, היא ציינה שזה לבחירתי וניתן לעשות לאחר האולטרסאונד.. האם האחיות במעבדה יכולות לקחת לי בדיקה בניגוד לרצוני בגלל שיש הפנייה?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בשבוע 40 +2
    עשו לי סטירפינג ביום ראשון ועדין יוצא לי הפרשות של דם
    מתי זה אמור להפסיק והם צריך ללכת למיון בגלל זה ?
  • שלום בנות שאלה , שבוע וחצי אני בבדיקות בטא , בטא ראשונה 107 ובטא שניה 154 עכשיו אני עושה בטא שלישית מחר בתקווה שעלתה ,עשיתי בדיקה ביתית והראתה פס חזק ופס בהיר מה זה אומר בתחלס?
    אני ממש מודאגת אני חודשיים אחרי לידה ונקלטתי עוד לפני שקיבלתי מחזור ואני לא יודעת עם זה תקין או לא ומה לחשוב
  • רק בדיקת בטא נוספת תגלה אם יש הריון. נפוץ מאד שנשים אחרי לידה נמצאות בתקופה מאד פוריה בגלל הורמונים ויש אפשרות להיכנס להריון במהירות.
  • היי
    בשבוע 40 +2
    עשו לי סטירפינג ביום ראשון ועדין יוצא לי הפרשות של דם
    מתי זה אמור להפסיק והם צריך ללכת למיון בגלל זה ?
    הדם זה בדרך כלל בגלל ההתעסקות בצוואר הרחם. אם לא התחילו צירים סימן שהסטריפינג לא ממש עבד - אבל כמובן יתכן שתהיה תגובה יותר מאוחרת. אין מה ללכת למיון אם אין צירים תכופים או ירידת מים או חלילה דימום טרי
  • אף אחד לא יכול לקחת לך בדיקות כנגד רצונך. את פשוט צריכה להיות מודעת לאיזה בדיקות הכוונה, מה הנחיצות והדחיפות שלהן ולהחליט בעצמך. לרוב כן כדאי לשמוע בעצת רופא/אחות אבל לא תמיד ורצוי לשאול ולהבין באילו בדיקות מדובר. אבל לשאלתך הכללית - אין סמכות לקחת ממך בדיקות ללא הסכמתך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה