איחור במחזור ובדיקה ביתית שלילית.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור האחרון שלי התחיל ב29/6 לפני זה לקחתי גלולות במשך ארבע וחצי שנים. יש לי איחור של ארבע ימים מה שלא קרה לי..עשיתי בדיקה גם לפני האיחור וגם יום אחרי האיחור ושניהם יצאו שלילי.. השאלה אם יש עוד סיכוי להריון או שזה סתם הגוף עוד לא הסתדר כביכול אחרי הגלולות??
3 תגובות
עמוד 1
  • האם עשית בדיקת ביוץ החודש? כי אם לא, יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר ואז אולי זה היה מוקדם מדי לבדוק.
  • האם עשית בדיקת ביוץ החודש? כי אם לא, יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר ואז אולי זה היה מוקדם מדי לבדוק.
    לא עשיתי.. האמת שהתחילו לי גם קצת בחילות..כבר לא יודעת עם זה פסיכולוגי או שאולי יש סיכוי.הגיוני בשבוע כזה מוקדם?.. המחזור עדיין לא הגיע כבר איחור של שישה ימים.. אני יעשה בדיקה השבוע נראה מה תיהיה התוצאה..מוזר ממש...
  • לא עשיתי.. האמת שהתחילו לי גם קצת בחילות..כבר לא יודעת עם זה פסיכולוגי או שאולי יש סיכוי.הגיוני בשבוע כזה מוקדם?.. המחזור עדיין לא הגיע כבר איחור של שישה ימים.. אני יעשה בדיקה השבוע נראה מה תיהיה התוצאה..מוזר ממש...
    אני בדיוק כמוך אותו תאריך של מחזור ועדיין לא קיבלתי עשיתי בדיקה יצא שלילי ויש לי כאבי בשדיים וחזה נפוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה