????עזרה לחרדה בבקשה?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אחרי שפסק הדופק בשבוע 7 בורא עולם שלח לי פיצוי ואחרי הזרעה 1 ברוך השם נכנסתי להריון כרגע אני שבוע 9 בשבוע 6 ושבוע 8 יהיה דופק ברוך השם
    הבעיה ששהפלה שעברתי השאירה בי טראומה ואני לא מפסיקה לבכות מהפחד שזה יקרה לי שוב עכשיו אני צריכה לחכות שבועיים וחצי לשקיפות הרופא שלי לא מוכן לקבל אותי בין לבין לבדיקת דופק טוען שהוא לא פסיכולוג איך מתגברים על הפחד??? מה עושים? יש לציין שאני רוצב לקנות מכשיר לבית לבדיקת דופק האם מומלץ? מה הסיכוי שתרמתי את החלקי לסטטיסטיקה של ההפלות ושהפעם הכל יהיה תקין??? עזרה בבקשה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני יכולה לחזק אותך בכך שכל הריון שונה מהשני.
    אני חוויתי לידה שקטה בשבוע 21 אחרי שאבד הדופק במי שפיר ויש כאלה במצב גרוע אף יותר.
    ברוך השם כרגע יש דופק תחשבי חיובי ואין סיבה לדאגה.
    נורא חשוב כל הזמן לחשוב על הצד החיובי כך יהיה טוב!!
  • היי, האמת שאין צורך בבדיקה - למרות שאני מבינה את הלחץ שלך. לא מומלץ מכשיר ביתי כי קודם כל - בשלב כזה אין אפשרות לשמוע בו את הדופק ודבר שני - לפעמים קשה לתפוס את הדופק ואז זה סתם מקור ללחץ מיותר. תהיי אופטימית ותזכרי שלחץ ובכי ממש לא תורמים להריון !!! אין סטטיסטיקות ונקווה שהכל יהיה בסדר ואל תחשבי על זה ככה. תחכי לבדיקה והעיקר שהיא תהיה תקינה. בהצלחה !!!
  • אני חושבת שזה משהו שלא יפסיק ללוות את ההריון, וזה טבעי, וזה בסדר. אם היינו יכולים להפסיק את החרדה בכח הרצון בלבד ככל הנראה לא היה צורך בפסיכולוגים.

אז לא להלחם בזה. להכיר שזה קיים ולהניח את זה בצד.
    חוויתי הפלה טבעית בעצמי בשבוע 6 ואני לחלוטין שותפה לאימה שלך. עכשיו נקלטתי שוב, וכל יום אני שואלת את עצמי ואת הבעל: נכון שזה כאן כדי להשאר?

אז אני מנסה למלא את החרדה במחשבות חיוביות, באופטימיות. הפחד לא נעלם, הידיעה שדברים עלולים להשתבש לא הודחקה... אבל זה עוזר. קצת. ועם הקצת הזה ממשיכים ב"ה שבוע ועוד שבוע...

אם את מרגישה שזה גדול עלייך, ממליצה בחום למצוא איש מקצוע מתאים שילווה אותך במסע הזה ויידע להכיל את הרגש שמציף אותך ולתעל אותו למקומות שלווים יותר.

מאחלת לנו לצאת הפעם בידיים מלאות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה