-
היי מבינה אותך גם לי קרה ככה
אל תתבאסי במידה וזה השתרשות רצוי לעשות בדיקה אחרי איזה שבוע בערך לחזור על הבדיקה שתוכל לזהות לא קיבלת מחזור נקווה שלא יגיע גם אצלך ואצלי בעז"ה ההמתנה משגעתת מבינה אותך אני גם בתקופה לחוצה עם רופא פוריות אם תרצי לשתף ולחלוק אשמח
-
היי מבינה אותך גם לי קרה ככה
אל תתבאסי במידה וזה השתרשות רצוי לעשות בדיקה אחרי איזה שבוע בערך לחזור על הבדיקה שתוכל לזהות לא קיבלת מחזור נקווה שלא יגיע גם אצלך ואצלי בעז"ה ההמתנה משגעתת מבינה אותך אני גם בתקופה לחוצה עם רופא פוריות אם תרצי לשתף ולחלוק אשמח
תודה על התגובה????
השאלה זה הגיוני שהיה ככה דימום מבלי להיקלט? או שיכול להיות שיצא שלילי ועוד כמה ימים חיובי?
הפסקתי גלולות לפני חודשיים ולא ממש שמנו לב לביוץ וניסינו
בת 28 עם מעט משקל עודף
בחודש האחרון מנסים ממש.. חודש שעבר לא נקלטתי ולא פיתחתי צפיות החודש בכלל ואז הגיע לי הדימום הזה שכמו שעון הכל מתחבר שזה השתרשות ועם זה ממש חשבתי שזה קרה וכך התעוררו תקוות..
כבר דמיינתי איך אני מפתיעה את בעלי ביומולדת כי יש לו עוד שבועיים.. זה כזה מתסכל החוסר מודעות הזו וההמתנה:(
-
תודה על התגובה????
השאלה זה הגיוני שהיה ככה דימום מבלי להיקלט? או שיכול להיות שיצא שלילי ועוד כמה ימים חיובי?
הפסקתי גלולות לפני חודשיים ולא ממש שמנו לב לביוץ וניסינו
בת 28 עם מעט משקל עודף
בחודש האחרון מנסים ממש.. חודש שעבר לא נקלטתי ולא פיתחתי צפיות החודש בכלל ואז הגיע לי הדימום הזה שכמו שעון הכל מתחבר שזה השתרשות ועם זה ממש חשבתי שזה קרה וכך התעוררו תקוות..
כבר דמיינתי איך אני מפתיעה את בעלי ביומולדת כי יש לו עוד שבועיים.. זה כזה מתסכל החוסר מודעות הזו וההמתנה:(
בלי סימני שאלה חח זה נלחץ בטעות
-
ממה שאני יודעת מהניסיון שלי גם אני הפסקתי עם הגלולות לפעמים לוקח זמן לגוף מכל ההורמונים של הגלולות להיקלט ואולי המעט דימום שהיה לך זה "שאריות" ולפעמים זה מיד הכל אפשרי כל זמן שלא בא לך המחזור תחזרי על הבדיקה הכל יכול להיות אני גם מתוסכלת מכל המצב אחרי הגלולות אמרתי לך אני גם אצל רופא פוריות 3 חודשים מנסים אחרי הפסקת גלולות ביקשתי ממנו שייתן לי זריקה לתפוס את הביוץ שלח אותי לבדיקות דם ובעז"ה מחר צריך להגיד לי אם אני יכולה לקבל זריקה