הריון כימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

חודש שעבר היה לי הריון כימי עם בטא של 16.2.
    כרגע ה עדיין לא הגיעה...
    יש מישהי שגם כן היה לה הריון כימי? מתי אח"כ אפשר להיכנס להריון תקין ב"ה?
    או מתי אח"כ מגיע המחזור?
    בבקשה תשלחו סיפורים שלכם, זה ממש מלחיץ אותי...

שנשמע בשורות טובות בקרוב מכולן ב"ה!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני אלופה בעידודים, כמו שאורות הבנות. אולי בגלל שעברתי הרבה.

לי היו שני הריונות כימיים ואחרי שניהם נכנסי להריון בחודש שאחרי.

מקווה שעזרתי קצת.

מחזיקה לך מיליוני
  • מה זה הריון כימי?
  • הריון כימי זה הריון שרואים עלייה בבטא אבל בשלב די מוקדם העלליה מפסיקה ויש מחזור כרגיל.
    משהו כזה...
  • מאמי מאחלת לך בהצלחה,אני שמעתי על הרבה בנות אחרי הפלה שניקלטו במחזור בראשון,
    כמוני כמוך חח גם אני רוצה להיכנס לסטטיסטיקה הזאת בע"ה ניכנס כמו גדולות,
    בהצלחה
  • מוריה,
    לי כנראה היה הריון כימי - הרופאים לא כל כך ידעו (הבטא היתה 23 וירדה) והצלחתי להכנס להריון חודשיים אח"כ.
    המחזור אמור להגיע ממש עד שבוע ואחר כך את יכולה להמשיך לנסות..
    בהצלחה!!

עדי

• מוריה,

היו לי 3 הריונות כימים, עם בטא נמוכה מאד ( 12) , בכל מקרה לי אמרו שאפשר לנסות כבר חודש אחריי ולא צריך לחכות.

הריון כימי הוא די שכיח , הרופא שלי עודד ואמר שעצם זה שהיה הריון כימי , זה אומר שהייתה הפרייה ולכן זה כבר סימן טוב.

אם הגוף בחר לדחות את ההריון , כנראה שלא היה תקין ויש סיכויים רבים שההריון הבא יהיה תקין. לא לדאוג.

המחזור הגיע אצלי באיחור של כשבוע.

בהצלחה.
  • הי מוריה,
    גם אני חוויתי הריון כימי, בטא שהתחילה מ 9.5 ועלתה ל 12.5, אחרי שבוע "איחור" בערך הגיע המחזור במלוא הדרו.
    הבנתי שאין שום תקופת המתנה וניתן להיכנס להריון ממש בביוץ הבא.
    מקווה שלא תאלצי לעבור עוד כאב כזה בעתיד ותיקלטי במהרה להריון תקין עד סופו.

שלכן באהבה ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה