בנות אני צריכה את תגובתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שכבר הזכרתי יום ג' זה היום הצפוי למחזור אבל...אני חייבת לציין כמה דברים:
    אני עצבנית בטירוף הכל מעצבן אותי, אוכלת שוקולד כאילו אין מחר ויש לי כאבים בחזה כמו לפני מחזור.
    הסיפטומים יכולים להתאים או להריון או לפני מחזור לא?
    אם אני אקנה עכשיו ערכה ביתית ואעשה אותה עוד היום ולא מחר בבוקר זה יהיה אמין? למרות שזה לא שתן של הבוקר ולמרות שעד יום שלישי זה 4 ימים.

טלי
4 תגובות
עמוד 1
  • הי טלי,
    נראה לי שלזה לא מה שבא לך לשמוע אבל... נראה לי שכדאי לחכות עוד קצת...
    לי יש עוד שבוע כזה....
  • נתחיל מהסוף,
    אם את רוצה "להקריב" בדיקת הריון, עדיף מחר, ובכל מקרה שתן
    של הבוקר.
  • יכול להיות שזההריון ויכול ליהות שזה בואו של המחזור, אי אפשר לדעת עד שלא בודקים באהבה...ימית
    אבקת הריון...

• טלי מאמי,

חודש שעבר גם בי חלו "השינויים" שאת מתארת, אבל בסוף התברר לי שזה בגלל בוא המחזור.
    אני מאחלת שלך זה קורה בשל הריון, אבל אם לא, לא נורא, חודש הבא תנסו שוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה