בקשר לחלב שאוב. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמה שאלות שהתשובות שקיבלתי לא חד משמעיות ורציתי להבין!
    1. האם מותר לחמם חלב שאוב שהיה במקרר או במקפיא במים רותחים או לא?
    2. טעם החלב לאחר שאיבה (אחרי שעמד קצת) כלל אינו דומה לחלב מהציצ.. יש לו טעם של קיא .גם אם אחרי שעמד שעה במקרר ואחרי שעה ננתתי אותו.. איך אפשר לדעת האם הוא מקולקל???
    3. האם יכול להיות שהחלב באמת מתקלקל לאחר שעה שעתיים ולא ניתן לשמור לו חלב שאוב?
    תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    אורי ועדי

3 תגובות
עמוד 1
  • הי

    את יכולה בשקט ובלי כל היסוס לשמור חלב שאוב
    במקרר, וגם להקפיא , ואחכ להפשיר את זה בכוס עם מיים חמים
    לנו זה טעם של קיא...אבל לתינוק זה טעים..וזה שלך .

    אל תהססי, אם יש לך חלב ואת יכולה לשאוב תהני

  • מחממים במים פושרים ולא רותחים.
    אם זה קפוא עדיף הפשרה בהדרגה.
    לגבי הטעם נסי לנער את הבקבוק מכיוון שנוצרות שכבות שומן בחלב העומד וזה יכול לגרום לטעם.

    בדרך כלל החלב אינו מחמיץ אלא אם השארת 6 שעות בחום 40 מעלות.
    פשוט ערכיו התזונתיים נפגמים.

    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום, שכחתי חלב שאוב במקרר לפני 9 ימים?? וחבל לזרוק 90 מל.. חשוב לי לציין בגלל הקורונה איבדתי חוש ריח והטעם, מה אנו אמורה לעשות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה