האופנוע שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בשבע בבוקר העמיס הגרר את האופנוע היפה שלי, היה כל כך עצוב. ככה הוא נסע לו בלעדי בפעם האחרונה למוסך. בערב כבר האופנוע יהיה אצל חבר טוב שלי ומחר בצהריים כנראה שכבר לא יהיה בבעלותי.
    אוי כמה עצוב לי, כמה אתגעגע! החלטתי לכתוב לו מכתב.
    אז אופנוע יקר לי,
    סליחה שאני נוטשת אותך. עזרת לי המון.
    זוכר את הנסיעות בשש וחצי בבוקר לראש"לצ, למכון לבריאות האישה. בלעדיך הייתי מאחרת.
    זוכר שהיינו מסיעים מדי פעם חברות, והן היו רזות ממני וצחקת עלי.
    זוכר שחזרתי מיוון והראתי לך תמונות מאופנוע אחר ואתה קינאת? אבל אחרי שקניתי לך מנעול חדש מייד חייכת.
    זוכר איך בפקקים בז'בוטינסקי, היינו מוצאים את הפינות להזדחל בהן?
    זוכר איך בחורף היית לובשת גרביונים, ואמרת שזה 'נדבק'?
    אתה זוכר כמה היית עצוב שפרצו לנו את המנעולים? ואני ישבתי לידך כל הלילה ובכינו?!
    זוכר את תקופת ההרצה? אוי זה היה מזמן. היינו נוסעים רק בעיר ואתה, חסר סבלנות, כבר מת לעלות לאיילון.
    זוכר שגרנו בבת ים? ופחדת להישאר לבד..זוכר את הפגישה הראשונה?
    אז תסלח, אתה יודע שזה למטרה טובה. אני אבוא לבקר, מבטיחה. אולי יום אחד נעשה שוב סיבוב יחד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה