סימנים מוקדמים להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני בת 26, נשואה שנה וחודשיים.
    לפני כ-8 חודשים הפסקתי ליטול גלולות ולפני כ- 5 חודשים התחלנו לנסות להכנס להריון. למרבה הפלא הווסת שלי הפתיעה אותי לרעה ולא הגיעה כבכל חודש מאז גיל 13. במשך 5 החודשים הווסת הופיעה רק 3 פעמים, כאשר האחרונה לא הייתה ברורה אלא בהירה מאוד עם ריריות (מזכיר את היום- יומיים האחרונים של הווסת)."הווסת" האחרונה הגיעה באיחור של 5 ימים מהתאריך הקבוע.
    הרופא אמר לי להתייחס לזה כווסת ואכן עשיתי את הספירה של הביוץ.
    נכון להיום יש לי לי איחור בווסת- בדר"כ אני מקבלת ב- 7 לכל חודש והאחרונה הופיעה ב- 12 לחודש. כך או כך יש לי איחור.
    עשיתי בדיקה ב- 9 לחודש והופיע לי קו אחד.
    החזה גדל לי וכואב לי מאוד כבר שבועיים, הייתה לי צרבת 3 ימים ברציפות ואני רעבה בטירוף!!! אני כל הזמן מחפשת מה לאכול- וזה לא אופייני לי. בנוסף, יש לי כל מיני עיקצוצים בבטן התחתונה ותחושות קלות של בחילה.
    אני מתבסת לעשות כבר בדיקות דם ושתן, היות ונמאס לי להתאכזב.
    אני אשמח לקבל חוות דעת, סיפורים על מקרים דומים וכו'
    אם תהיה לי תשובה ברורה,
    אעדכן אתכן.
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל יכול מאוד להיות שמדובר בהריון...
    הספק הזה שיש בך לגבי ההריון והציפייה גורמים למתחים נפשיים שלעיתים קרובות גורמים למחזור לאחר....
    אם תתצעי בדיקה תוכלי להסיר חשש ואולי (אמן אמן) להתבשר שאת בהריון... ואז תהיי רגועה יותר...
    אני מבינה אותך האכזבה הזאת שחוזרת כל חודש מבאסת ולא נונת מנוח.... גם אני נשואה שנה וחודש, בפועל מנסה כבר שלושה - ארבעה חודשים ללא הצלחה אבל אל תשכחי שיום יבוא וכולנו נהיה אמהות - אמן ואמן!!!!
    לכי תעשי בדיקת דם או שתן וכך תוכלי להרגע.... את גם ככה באיחור....
    מחזיקה לך חזק חזק... ואמן שתחזרי עם בשורה משמחת...

• היי, ובוקר טוב לך, חמודה אני מבינה אותך לחלוטין היות והווסת שלי לא סדירה גם כן ואני באיחור של 13 יום כבר. ביצעתי בדיקת בטא ביום האיחור הראשון, שהייתה שלילית ולפני יומיים ביצעתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית גם כן.
    כל התופעות שהזכרת מופיעות אצלי גם כן אבל היות והתוצאה הייתה שלילית אני חושבת שזאת תגובה פסיכולוגית של הגוף לרצוני.
    אני מציעה לך לחכות עוד יום יומיים ואז לבצע את הבדיקה, בתקווה שתהיה חיובית
    ואם לא , אל תדאגי כולנו בסוף נגיע לשם זה רק עניין של זמן.
  • היי מאמי! עד שה- באהבה...ימית
    הדברים הטובים ביותר מגיעים בהפתעה..
  • אמת לאמיתה מסכימה עם חברתי הנאמנה והמיוחדת ימית.
    עד שהמחזור לא מגיעה לא לשלול הריון תעשי בדיקה של יאס אור נו פרופשיונל היא בטוחה מאוד .
  • מסכימה עם אמא של אושר

תעשי יאס או נו פרופשיונל, שתינו אומרות את זה מניסיון,

אני עשיתי את הבדיקה הזאת שבוע לפני והיו לי 2 פסים

היא בדיקה מאוד אמינה..
    ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא, רק אמא שלך!
    ....... גַּם כִּי-אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת, לֹא-אִירָא רָע- כִּי-אַתָּה עִמָּדִי.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה