לחץ דם גבוה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.. אני בשבוע 24+ הריון שני (הראשון נגמר בשבוע 21) סובלת בהריון הזה מלחץ דם גבוה ומטופלת בכדורי מיקרופירין 100.
    שבוע שעבר תוך כדי מנוחה מוחלטת הרגשתי לפתע שעלה לי הלחץ דם- מדדתי ואכן הלחץ דם עלה. היום שוב תוך כדי מנוחה הרגשתי לפתע שהלץ דם שוב עלה מדדתי והיה 147/107 ודופק 103 אחרי כמה דקות מדדתי שוב 156/87 והדופק 87 ואחרי כמה דקות שוב 135/88 והדופק 92 לציין שהייתי במנוחה לא עשיתי שום דבר וגם לא נלחצתי מכלום.. בתחילת ההריון היו לי קפיצות כאלה בלחץ הדם (אבל לא ברמה כזו של 147/107) לציין שכרגע שהרגשתי שהלחץ דם עלה ככה זה מלווה בלחץ חזק בחזה וסחרחורות הרגשה כללית לא טובה (כאילו עוד רגע והייתי צונחת על הריצפה).
    מאז שאני בשמירה בבית ועם הכדורים האלו זה לא קרה ופתאום זה קורה פעמיים. השאלה היא למה זה קורה ממה נובעות הקפיצות האלה פתאום שוב פעם..ואם זה לא יכול לגרום נזק לעובר...ובגדול מה לעשות עם זה?..

לוקיטה
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...

הפעם בעזרת השם הכל יהיה תקין...
1 תגובות
עמוד 1
  • לעיתים נדרש בירור נוסף במיקרים של יתר לח"ד תנודתי. לעיתים הוא ביטוי של סטרס, כאבים וכו'.
    לא שכיח לראות רעלת בשבועות מוקדמים כ-24 .
    יש לידע את הרופא המטפל ולהיוועץ בו לגבי המשך המעקב ואופי הבירור.
    לבצע מעקב לח"ד באם ערכי הלח"ד גבוהים נלווים בכאבי ראש או טשטוש ראייה יש להבדק בהקדם.
    דר' עופר אסייג
    רופא בכיר, היחידה להריון בסיכון גבוה
    המרכז הרפואי אסף הרופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה