שיעול בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן, אמנם הפורום המתאים לשאלה זו הו פורום הרפואי אבל לא עונים שם כבר כמה זמן לכן אני אשמח א מישהי מכירה את מה שאני עוברת עכשיו.
    אני בשבוע ה- 6 להריון ולפני חצי שני עברי הפלה, העובר שלי לא התפתח. אז בערך בשבוע השישי התחיל להופיע אצלי שיעול יבש וטורדני שלא עזב אותי במיוחד בלילות לא הייתי נרדמת ממש מן גירוי מעצבן כזה כמו חלקיקים בקנה הנשימה. הרופא לא מצא כלום ושתיתי הרבה תה עם דבש לימון וג'ינג'ר שהקל מעט אבל ממש לא פתר את הבעייה. לאחר ההפלה פסק השיעול והיום התחלתי להרגיש את הגירוי הזה שוב, זה עדיין לא שיעול אבל אני מפדת שיתפתח.
    ועכשיו השאלות:
    1. מישהי מיכן מכירה או עברה את התופעה הזו, שיעול עקב גירוי מעצבן בהריון.
    2. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל על זה.
    כל מידע ועיצה תתקבל בברכה מכיוון שבכל מקום שמדברים בו על תופעות הריון לא מדברים על שיעול.
    תודה ורק בשורות טובות.

1 תגובות
עמוד 1
  • מוכר לי.... את מרגישה כאילו תקוע לך בגרון גרגר קטן נכון? אצלי זה הופיע ביום הגיוס, והסיבה לזה לדעתי (הלא מקצועית) זה עצבנות ולחץ.... את לחוצה בזמן האחרון?
    מחכה לבת הכי מתוקה בעולם....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה