שלשולים וכאבי בטן בשבוע 4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    ב"ה גילינו שאנחנו בהריון לפני שלושה ימים..
    מיום שישי אני סובלת מכאבי בטן ושלשולים אחרי שאני אוכלת בעיקר..
    אני מקפידה לשתות הרבה מים, יום שבת הייתי בשירותים בבוקר ובמהלך כל היום היה לי כאבי בטן כשבסופו של דבר התעוררתי היום ב4 ונכנסתי לשירותים..
    זה תקין? אני זוכרת שבהריון הקודם דווקא היה לי עצירות ולא שלשולים. .
6 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היו שלשולים ולא עצירות למען האמת שרק עכשיו בגלל הברזל שאני נוטלתת העצירות מתחילה אבל גם לא מהו רציני.
    לי היו שלשולים כמו מיים, והרופא אמר לי שזה בגלל שיש עליה בהורמון הזה של ההריון ושזה תקין.
    לגבי כאבי הבטן- עד עכשיו יש לי. בהתחלה היו כאבי בטן של מחזור נורא חזקים, כבר חשבתי שקרה משהו שם לעוברי, אבל בסוף התברר שזה טבעי הכאבים האלה.
    בהצלחה, הריון תקין וקליל:)
  • גם אני סובלת משלשולים וכאבי בטן מתחילת ההיריון. גם הברזל לא עוזר

• גם אני
    למרות לא קיצוניים כמו שאת מתארת אבל גם
    אגב זה ממש מאפיין את המחזורים שלי, ככה היה לי בימים של המחזור קבוע,
    גם על גלולות.
    אומרת שעדיף זה מעצירות....
  • תודה בנות!
    אכן זה עדיף מעצירות. .
  • יאאאאאאא
    מזללללל טוב ובשעה טובה לכם

הגיע הרגע המיוחל

• תודה!!! עשיתי יומיים לפני האיחור בדיקת בטא שיצאה 74, והיום היו 2 פסים וודאים. .. אז ב"ה הצטרפתי :)

עוד שבועיים אחזור על הבטא לראות מספר ענקי בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה