חלבון בשתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הנדלר שלום
    עשיתי בדיקת שתן חוזרת לפני כמה ימים לאחר שרופא המשפחה גילה בבדיקה הקודמת דלקת בשתן, הוא נתן לי אנטיביוטיקה ל- 10 ימים, ויום אחרי שסיימתי את הכדורים עשיתי בדיקת שתן, ויש לי כנראה חשש לחלבון בשתן, האם הייתי צריכה לעשות את הבדיקה כמה ימים אחרי ההפסקה של הכדורים?
    מה זה אומר חלבון בשתן והאם יש לזה טיפול?
    אודה על תשובתך המהירה
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • חלבון בשתן יכול להיות סימן לזיהום ותו לא- יש לודא שהתרבית שלילית. במידה ואין זיהום מומלץ לבצע איסוף שתן כמותי לחלבון ל24 ש' בכדי לדעת מה כמות החלבון המדוייקת. אם זה פחות מ 300 מ"ג ל24 ש' זה תקין להריון ואין לכך חשיבות במידה ויש יותר מכך זה יכול להיות סימן לרעלת הריון אך הסיכוי שזה יהיה הביטוי היחיד לרעלת הריון קלוש- שורה תחתונה יש לבצע הבדיקות אך אין סיבה לדאגה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה