בראוניז שוקולד תפוז טעים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז לכבוד החודשלדת הכנתי (קצת באיחור ) אתמול בראוניז שוקולד תפוז קל וטעים
    עם פצפון על הידיים
    להמיס חבילת שוקלד מריר 100גר'
    יחד עם חמאה/ מחמאה 100 גר' במיקרו
    טיפה יין או מים שלא ישרף בעת ההמסה או הכי טעים גרנד מרניה

    3/4 כוס סוכר
    3 ביצים
    1/2 תפוז סחוט (עם היד לא ללכלך את המסחטה)
    1/2 כוס קמח (רגיל לא תופח)

    לערבב הכל יחד לשפוך לתבנית משומנת (מלבן בינוני)
    ולהוסיף אגוזים קצוצים למעלה או קליפות הדרים

    לאפות 150-160 מעלות לחצי שעה להוציא ולחתוך למלבנים ולטרוף.

    (אני עשיתי כמות כפולה בתבנית ענקית 30*40 ושלחתי חצי לשכנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה