-
אם היא נרגעת רק כשהיא עלייך זה אומר שלא כואב לה כלום כי כשכואב אז כואב גם על אמא....בנוגע לעצירות שיש לה תני לה כפית של מיץ של עגבניה......צ'יק צ'אק וזה עובר........
-
עכשיו זה תקופת גזים אין מה לעשות - גם נדב ככה כל ערב בוכה קצת ונרדם על ידיים
תני לי גליקול - לו זה עוזר
לא נורה אם היא תרדם על ידיים- היא עדיין קטנה היא לא תתרגל .. לפעמים לא אומרת כל הזמן
גם נדב אתמול לא עשה 'קקי - היום הוא עשה..
את מניקה או מטרנה ?
לדעתי תקני גליקול ואין מה לעשות זה התקופת גגזים עכשיו
[
-
מלי הי
נעה פיצית, היא עדיין צריכה לחוש אותך, את החום שלך, לשמוע את הדופק שלך והקול שלך, זה עדיין לא הזמן לחינוך.היא רק יצאה ממך לעולם קר ומנוכר, תפקידנו להקל עליה את המעבר, בנתיים היא הבוס
-
כמו שליאתוש אמרה כפית של עגבנייה תעשה את העבודה
-
אצלי בול אותו סיפור, הקטנה לא יורדת מהידיים. רק כשהיא נרדמת ממש-אני יכולה לשים אותה בעריסה לישון, היא אף פעם לא נרדמת לבד, כואבת לה הבטן כמעט אחרי כל ארוחה. את הרי לא תשאירי אותה בוכה, נכון? כמו שהבנות אמרו-היא עוד קטנה מדי, את עוד תספיקי לחנך אותה בעתיד, כשתגדל קצת. לגבי קקי-חכי קצת, אולי היא תעשה לבד. אני לפעמים נותנת לה לשתות קצת מים רתוחים, זה עוזר.
-
הקקי של אופק מאוד רך כל הזמן, ככה שאני לא יודעת לגבי העצירות. וגם כמעט כל חיתול שאני מחליפה לו מלוכלך
-
טוב אז ככה,
עשיתי לה אמבטיה, ונתתי לה קצת מים (20 גרם)
היא נרדמה קצת, כשקמה לאכול היא עשתה קקי לבד ובלי עגבניה (שאגב, אימא שלי אמרה שעגבניה עושה גזים..
-
הי מלי
כן, גם לאופק יש פצעונים על הפנים. לא מלא, אבל יש. וכן, כמעט לכל התינוקות יש את זה. הקוסמטיקאית שלי אמרה שאפשר לשים על זה את המשחה של הטוסיק. אבל ת'כלס זה לא ממש מפריע לי, ובטח שלא לאופק. הם עוברים מאוד מהר.
גם אופק מזיז את הראש מצד לצד כשהוא על הבטן
-
תחתכי כמה חתיכות של שזיפים מיובשים שימי במים רותחים עד שיתקרר ותתני לו לשתות מזה, עוזר מאוד לעצירות.
ובמקום על הידיים שימי אותה לידך ותלטפי אותה, ככה היא תרגיש אותך ליד וזה יקל עליה בלי להתרגל להרבה ידיים
ניב ואליזבט