מה אפשר לעשות נגד שיעול? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!

זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה!

עידו שלי (בסוף השבוע יהיה בן 5 חודשים), היה נורא מצונן. עושה רושם שהצינון עבר לו, אבל הוא התחיל בימים האחרונים נורא נורא נורא להשתעל (כאלה שיעולים כמו של אחרי סיגריה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי

טוב אותו סיפור אצלי ,גם ירדן שלי חלה באותו צינון בגיל 5 חודשים ולצערי גם השבוע זה קצת קשה אבל זה עובר!

לשיעול בגיל הזה אין הרבה אופציות

תכשירים הומאופטיים -
    להשיג בבית מרקחת או דרך מטפל הומאופט מוסמך

עיסוי-
    יש שמן רבנסרה שהוא שמן נהדר לכל אזור בית החזה : שיעולים ,ליחה,קשיי נשימה
    עם השמן מעסים את בית החזה של התינוק .
    יש למהול את השמן רבנסרה בשמן שקדים. 3 טיפות לכף שמן שקדים.
    את העיסוי עושים באזור החזה בתנועה סיבובית מאזור הלב לכיוון החוצה
    את אותן תנועות תעשי בגב . מספר פעמים ביום

אינהלציה- ללא תרופה אלא רק עם סליין (נראה לי שצריך מרשם לזה)

רוב הסירופים טבעיים ( חשוב ללא דבש) שמוכרים בבית מרקחת הם אחרי גיל שנה יש בודדים לגיל הזה

צמחים סיניים - דרך מטפל מוסמך

חוץ מזה ,את יכולה רק לחבק ולתת הרבה אהבה
    תרגישו טוב
    איזבל עטיה כהן
    מטפלת ברפואה סינית ,שיאצו
    מדריכת עיסוי תינוקות
  • המון תודה

תמר

ב- 22/4/2006 עשינו את זה בגדול!!!

• אני יודעת שיש תרופת סבתא מצויינת לשיעול ברמות פלאים אך אני לא יודעת אם מותר לגיל הזה.
    היא מורכבת מפרוסות של בצל חיי ועליו 3-5 כפות של סוכר סוגרים עם צלחת למשך הלילה , בבוקר נוצר סירופ מתוק ולא נורא בטעם כמעט ולא מורגש בכלל הבצל, 3 פעמים ביום וזה ממש עובר מהר כול הליחה יוצאת, וזה ממש מקל ומוציא אותה.
    אחי היה סובל הרבה בילדות ואמא שלי היה פותרת זאת על ידי זה שווה ביותר אך אני יודעת האם מותר בצל וסוכר בגיל כזה.(יש כאילו שעושים את זה עם דבש) דבש אני יודעת שאסור לתינוק אבל סוכר לא נראה לי. מקווה שעזרתי עירית.
  • תמר,

בהמשך לדבריה של RIT רציתי להזכיר לך שגם הרופא דיבר על בצל ודבש, מתחת למיטה של עידו...

עכשיו, כעסים על הרופא לחוד, אולי יש משהו טוב בדבש ובצל מתחת למיטה שלו?

(אני מקווה שהריח של הבצל לא ישאר)

רעות.
    חיים זה שמחה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה