מה דעתכן? סקר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות התוכנית שיש היום בערב בערוץ 2...
    **מה דעתכן על בנות שנכנסות להריון מוקדם?(מוקדם גיל 15-16)
    **אתן חושבות שיהיה להן קל לגדל את הילד?
    **מה דעתכן על בנות שנכנסות להריון לפני החתונה.?
    **והאם היית פתוחה עם אמא שלך בנושא הזזה של סקס ואמצעי מניעה..?

[URL=http://www.siz.co.il/]

]
15 תגובות
עמוד 1
  • שרשור מסוכן יקירתי, מסוכן מאוד - אבל איי הפורום שקט ורגוע אולי באמת הגיע הזמן להעיר אותו.

אתחיל ואומר בזה שאין ספק שגיל זה רק מספר, אבל עדיין למספר הזה יש נלווים.

אז....
    * אני חושבת שזה עצוב מאוד ובהחלט אשמת ההורים!!! אני מבחינתי ראיתי את הפרסומת ואמרתי לעצמי "האמא הזאת הורסת לילדה שלה את החיים בבורות שלה"
    * אני לא חושבת שהן יגדלו את הילד, אלא הסביבה

• לגבי שלוש שאלות ראשונות התשובות שלי הן: לא, לא ולא!!!

לגבי הרביעית- לצערי בכלל לא הייתי פתוחה עם אימא בנושא, אבל הפעם הראשונה הייתה בגיל מאוחר יחסית והייתי כבר מודעת לאמצעי מניעה.
    ]
  • סיון, אני ממש מסכימה איתך.

**מה דעתכן על בנות שנכנסות להריון מוקדם?(מוקדם גיל 15-16)

• לא הבנתי למה מסוכן???

ואני גם יענה לשרשור..
    אני נגד בנות שנכנסות להריון בגיל 15-16
    לא יהיה להן קל בכלל..גם לי היה קשה וילדתי בגיל 21..
    בקשר להריון לפני חתונה..אני נכנסתי להריון לפני החתונה (והייתי עם גלולות) ואפשר להגיד שהתחתנו יותר מהר ממה שחשבנו בגלל ההריון אבל טפו טפו טפו 555 היחסים בנינו טובים.. ואוהבים אחד את השני..
    אני לא הייתי פתוחה עם אמא שלי בכלל לכל מה שקשור לגברים סקס ואמצעי מניעה..

[URL=http://www.siz.co.il/]

]
  • שני אני שמחה שהסטטיסטיקה לא קשורה אליך

• לא ראיתי את התכנית ואין לי מושג במה מדובר אבל אני אענה בכל זאת....
  • דבר ראשון אני חייבת לציין שאני מכירה את הילדה הייתי חונכת שלה בפנימייה שגדלתי בה לפני 3 שנים והיא ממש לא הטיפוס שנכנס להריון..

דבר שני
    **מה דעתכן על בנות שנכנסות להריון מוקדם?(מוקדם גיל 15-16) לא לא ולא...ילדה בת 15-16 היא עדיין ילדה צריכה לראות עולם ללמוד לחיות זה לא גיל להיות אימא...
    **אתן חושבות שיהיה להן קל לגדל את הילד? ממש לא הן מאבדות את הילדות שלהן ואת התמימות
    **מה דעתכן על בנות שנכנסות להריון לפני החתונה.? זה קורה אין מה לעשות לא תמיד הכל מתוכנן מקסימום מתחתנים
    **והאם היית פתוחה עם אמא שלך בנושא הזזה של סקס ואמצעי מניעה..? הייתי רק בגיל 18 ומעלה..אבל היא תמיד דיברה איתי והסבירה לי על קיום יחסים מוגן ולא עם כל אחד

• אבל לילוש לא ברור לי מה זה מקסימום מתחתנים
    סבבה נכנסת להריון תגדלי את הילד, אבל זה לא מחייב אותך להתחתן, תחיי עם הבן אדם גם בלי נישואים תראי שאתם בכלל מתאימים - למה להיכנס למה שמראש נועד לכישלון? (או שלא אבל לפחות לבדוק)

ומה זה היא לא מאלה שיכנסו להריון? שמעת אותה בפרומו אתמול? שמעת את אמא שלה? טמטום משווע יוצא מפיהן - של שתיהן!!! הילדה אומרת "לא חשבתי שככה זה קורה" - אה?!?!?!? אז מה חשבת שיום אחד גברת חסידה תדפוק לך בדלת????

• מסכימה עם סיון בכל מילה... "מקסימום מתחתנים" לא עובד אצלי... חתונה זה פעם היה דבר של פעם בחיים או לפחות זו היתה הגישה היום יש תחושה שמזלזלים בזה ואומרים טוב מקסימום נתחתן ובאותו הנשימה מקסימום נתגרש...

ולגבי התוכנית... לא ראיתי את כל הפרומואים אבל.. האמא שואלת שם את צופית מה היית עושה אם הבת שלך היתה נכנסת להריון בגיל 15 (אמאלה גיל 15 עוד הייתי חננה עם סנדלים

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיטל הרסת אותי חננה עם סנדלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    גדולללללללללללללללללללל

• **מה דעתכן על בנות שנכנסות להריון מוקדם?(מוקדם גיל 15-16)

חושבת שזה נורא. רק ראיתי את הפרסומת וריחמתי על הילדה הזאת. היא בסה"כ ילדה והיא חושבת שהיא מסוגלת להכל..אני זוכרת את עצמי בגיל 15 וממש לא הייתי מוכנה לילד. אז מה נגיד עליה?! היא מאבדת את כל הילדות שלה.

בוודאי שלא. אם יש תמיכה מההורים יהיה להן פחות קשה, אבל לא קל. הן יצטרכו להתנתק מהמסיבות והבילויים והחברים וכו'...

אני נגד.. חושבת שצריך להביא ילד למקום מבוסס ולא ככה על רגל אחת, או בטעות. למרות שאני דתיה ונגד הפלות לכן אם מדובר בבחורה (מעל גיל 18 נגיד) אז כן שתיקח את עצמה בידיים ותתחתן במקום להפיל.

אנחנו דתיים אצלנו, אז לא, אבל היו כללים ברורים מה מותר ומה אסור, ומה אני אגיד לכן, את הרוב גיליתי לבד

• בהחלט לאאאאאאאאאאא ילדה בת 15 וכבר אמא? כשהיא עוד ילדה בעצמה...
    אך מצד שני בנות הפלה היא גם לא דבר טוב כי תארו לכן שזה יגרום לה חלילה לא להיות מסוגלת להרות שוב....מה אז ? היא תצטער כל חייה.
    שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד נגד הריון בגיל כל כך צעיר ואני בטוחה שהילדה לא קיבלה "שיעור כמו שצריך" מהבית על איך שומרים על עצמך וחבל.... אבל זה כבר שם .... החלטה קשה בהחלט.
    אין לי בעיה עם בנות שנכנסות להריון לפני החתונה זה קורה....אם הן מתחתנות כי הן אוהבות וממילא תכננו להתחתן אז זה רק בונוס ילדים זה שמחה אבל אם מתחתנים רק בגלל הריון - זו טעות.

בנוגע לאמא שלי
    http://www.holdthatpic.com/

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה