שלבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן

עברתי 2 הזרעות ובפגישה הקודמת (לפני ההזרעה השנייה) הרופאה אמרה שאם זה לא יילך נעבור לצילום רחם ואז לשלב הבא...

צילום רחם כואב? אני ממש מפחדת

מישהי יודעת מה הכוונה לשלב הבא???

אני בסך הכל בת 25 לא כדאי לחכות לפני שעוברים לשלב הבא ולנסות עם עוד כמה הזרעות?

חשוב לי לציין שבעלי עשה גם השבחת זרע כי הזרע שלו לא ממש איכותי (או משהו כזה..)

אשמח לקבלת תגובות

ומחזיקה אצבעות לכולנו :)

מיקמיק
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מיקמיק

אני יכולה לשתף אותך מהניסיון שלי .. אני בת 23 הבעיה העיקרית שלנו היא הזרע של בעלי באיכות לא טובה ..עברתי כבר 4 סבבים של איקקלומין וסבב 1 עשינו הזרעה שלא הצליחה ..
    זה מאוד תלוי למה הרופא שלך התכוון שהוא אמר לך שאתם מתקדמים לשלב הבא
    דוגמא אצלי הרופא גם ביקש שאני יעבור צילום רחם לפני שאנחנו עוברים לטיפול קצת יותר כבד לטענתו ולכן יום רביעי אני יעבור צילום רחם.. ( והאמת שגם אני מפחדת נורא..) ואז נעבור להזרעה מס 2 בשילוב של זריקות ולא כדורים בפעם הראשונה!

לגבי הצילום רחם- הרופא נתן לי לקנות נרות לשיכוך כאבים בשם אביטרן הבנתי שמספיק נר 1 לפני ולא מרגישים כלום!!

• השלב הבא זה הזרעות עם זריקות ככה הבנתי מהרופא שלי...
    אני סרבתי לזריקות... מקווה שלא נצטרך ומנסה שוב על ביוץ טיבעי.... החשש שלי מכאב מהזריקות ומתופעות לוואי  
  • תיקון טעות השבחה עושים בלי קשר לתוצאות הזרע , אצל בעלי אין בעיות בזרע אך ב3 הזרעות שעד כה עברתי עשינו לפני זה השבחה, אני לא בטוחה אבל סביר להניח גם אצתרך לעבור צילום רחם לפני שנמשיך הלאה בטיפול. לי היו הרינות בעבר שמאחד מהם יש לי ילד בן 13 ואחרון הסתיים הגרידה , בהצלחה מאמי ובשורות טובות
  • תודה בנות על התגובות..

לולי האם אפשר לדעת למה סירבת להזרעה עם זריקות? או האם מישהי יודעת מהן תופעות הלוואי של הזריקות?

תודה

מיקמיק
  • היי מיקה אני יכולה לעזור לך מהניסיון שלי(שהוא לא כזה הרבה)
    אני גם צעירה יחסית- בת 26 ..
    אבל אני כבר אחרי 2 הזרעות לחצתי על הרופא שלי שיעביר אותי לIVF ובאמת אחרי ההזרעה ה3 התחלתי..היום אני מחכה אחרי ההחזרה של העובר בתקווה שלא יגיע המחזור
    אבל מה שאני מנסה להגיד זה שאני מאוד מאמינה בIVF לעומת הזרעות
    כי בעצם הם כבר עושים את כל העבודה מחזירים לך כבר עובר ואת רק צריכה לשמור עליו זאת הדעה שלי לפחות..

והצילום רחם כאב לי אבל לפי מה שאני יודעת אצל כל אחת זה אחרת..

בהצלחה ..ושכולנו נשמע בשורות טובות בקרוב..
  • היי מיקה, אני בדיוק התחלתי סבב של הזרעה עם פיורגון אחרי 3 הזרעות טבעיות. אני עוד לא יכולה להגיד אם יש תופעות לוואי כי לקחתי רק יומיים, בינתיים אין משהו מלבד נפיחות בבטן. אני מאד יכולה להבין אותך אני גם התלבטתי אם לקחת או לא, רק שאני כבר בת 32 עוד שניה, והחלטתי שכן, אבל אמרתי לעצמי שגם אם כן וגם אם לא זו לא חתונה קתולית ותמיד אפשר להתחיל או להפסיק, והכי חשוב, תעשי מה שהבטן שלך אומרת לך שנכון עבורך

• אגב אני עשיתי חודש שעבר צילום רחם, זה לא היה נעים - אני מודה, אבל אני חושבת שמאד כדאי לעשות

• אני מצרפת לך כאן מאמר על טיפולי פוריות, יש הסבר על הטיפולים הקיימים ולמי הם מיועדים.. שיהיה המון בהצלחה.
    טיפולי פוריות
  • אני נשחלתי לצילום רחם אחרי סבב ראשון ולי אישית זה לא כאב במיוחד (הרגשתי לחץ, אבל זה היה נסבל). הבנתי שזה בדרך כלל כואב אם יש סתימה.

לצורך העידוד רוצה להגיד שאני נקלטתי מהזרעה מס' 4 וזריקות של פיורגון. הזריקות הן לא כואבות ולי לא היו שום תופעות (ולעומת זאת כן היו לי תופעות מכדורי אקיקלומין).

שיהיה בהצחלה!!!

• טוב כמו שצפיתי... בסוף עושים צילום רחם (ביום שני הקרוב) ומשם מחליטים מה לעשות...
    מפחידדדדדדדדדד
    תודה רבה על המאמר :)

אוף אפילו הנסיכה מידלטון בהיריון

מחזיקה לכולנו אצבעות

מיקמיק
  • מיקה, היה לך כבר את הצילום רחם? תעדכני...
    תופעות הלוואי שקראתי לא נעימות לקריאה.. אבל אם ניתן להיקלט יחסית מהר אז בסדר..... מה לא עושות בשביל
  • לא.. הצילום רחם אמור להיות ביום שני הקרוב..

ואני ממש בלחץ מזה

מיקמיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה