דקירה בלב ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כך אתמול יום שבת הייתי עם חברה שלי בבריכה יש לנו עוד חברה משוטפת שיש לה ילד מקסים במרץ היא אמרה לי שהיא מתחננת ואני שטפתי אותה ואמרתי לה שגם אני בתיחנונים בקיצור מדברר שהיא בהריון ולא סיפרה לי היו לי דמעות בעניים (חס ןחלילה לא מעין ) אמן שהיה לה רק טוב ואני ממש סמחה בשבילה .

אבל ממש ממש נפגעתי מזה שהיא לא סיפרה לי ולחברה שלי כן מה הקטע היא יושבת וחושבת נשממי מנסה ואני נסתי ואחרי כמה ימים נקלטתי אולי היא פחדה מעין חס וחלילה ממש כאב לי ואני ממש פגועה ממנה http://s3.rimg.info/f6eda4de29e1c7e89bcb3c03df45e559
7 תגובות
עמוד 1
  • יש לי שאלה .....
    באיזה חודש היא נמצאת אם אפשר לדעת?
  • נשממי תשמחי בשבילה תראי שיש לך לב גדול
    והשמחה שלך תיהיה כפולה בע"ה כי את תשמחי על הריונך שלך.
    ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא, רק אמא שלך!
    ....... גַּם כִּי-אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת, לֹא-אִירָא רָע- כִּי-אַתָּה עִמָּדִי.......
  • היא בחודש שלישי עם זה היה פחות לא הייתי מעזה לדבר וגם מן הסתם היא לא היתה מספרת גם לחברה שלי

מחכה להריון את צודקת יש לי לב גדול מאוד ואני מראה לה וליושב במרומים לא באילוץ אלה באהבה שאני שמחה בשביל כולם ואמן שהחודש זה החודש שלי ואני לא אספר לה גם שאני יהיה בחודש ה - 6 ב"ה אמן http://s3.rimg.info/f6eda4de29e1c7e89bcb3c03df45e559
  • תראי באמת אם היא לא אמרה לך והיא כבר בחודש 3 זה באמת לא יפה
    אבל תשמחי בשבילה וב"ה ה' יתן לך גם החודש להקלט אמן
    וגם שאת תהיי בהריון אל תגידי לה גם בחודש מתקדם יותר
    אני מחזיקה לך בהצלחה
  • תראו אני לא מתכוונת לספר לחברות שלי עד חודש רביעי...

ואני יגיד לכן גם למה!! אל תשפטו את החברה של נשממי כי יש פה הסבר הגיוני,

עד חודש שלישי כל ההריונות הם בסיכון ליפול. אני בטוחה שאף אחת לא הייתה רוצה ללכת ולספר לכולם שהיא בהריון ואז ההריון נופל לה...
    ואז צריך ללכת ולספר שההריון נפל ולהיות מבואסת עוד יותר.

כל הכבוד לה שהיא סיפרה לך בחודש השלישי..

כי אני לחברות שלי יספר רק ב4-5......
    ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא, רק אמא שלך!
    ....... גַּם כִּי-אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת, לֹא-אִירָא רָע- כִּי-אַתָּה עִמָּדִי.......
  • אני חושבת שתלוי מה הקרבה.
    אני לחברות קרובות סיפרתי לפני 3 ולחברות שפחות ב3-4 .
    אבל כל אחת בשלה...
    אני מרשה לעצמי להיות ישירה ולהגיד לך שאולי הדקירה שלך בלב היא לא מעצם העובדה שהיא לא סיפרה אלא שהיא בהריון ואת לא והיא הצליחה מיד כשניסתה.

אבל תחשבי על זה שה' נותן את ההיריון בדיוק ברגע המתאים ולא שנייה לפני!
    ואולי את לא מבינה את עכשיו (כמו שאני ועוד נשים רבות לא מבינות) אבל זה יגיע בזמן מצויין שתוכלי לתת הכי הרבה אהבה לוולד שלך!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • מחכה להריון בובה נראה לי שלא הבנת אני לא מצפה מי אף חברה וגם לא ממיני לומר לפני החודש השלישי .

אני מחבדת את חברות שלי ודרך אגב החברות של שלושתנו מאוד חזקה http://s3.rimg.info/f6eda4de29e1c7e89bcb3c03df45e559
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה