לביבות תירס ובצל ירוק

באדיבות הקונדיטורית עומר פלץ נבו

מצרכים:

חבילת שימורי תירס מתוק
חצי כוס גבנ”צ מגורד
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
כוס קמח
כפית א. אפייה
כוס חלב
ביצה
כוסברה (לפי הטעם, ניתן להוריד במידה ולא אוהבים)
מלח ופלפל
אבקת צילי (לפי הטעם, ניתן להוריד במידה ולא אוהבים)
שמן לטיגון קל

אופן הכנת הלביבות:

1. בקערה ערבבו היטב את כל המרכיבים.

2. חממו מחבת עם שכבה עדינה של שמן על חום בינוני גבוה, צרו בעזרת הכף לביבות והפכו כאשר נוצרות בועות קטנות (בדיוק כמו בפנקייקים). הוציאו והגישו.

הצעת הגשה – הלביבות טעימות ונחטפות גם כאשר הן לבדן אבל הגשתן עם שמנת חמוצה יכולה להוסיף עקצוץ נחמד.

לביבות תירס

לביבות תירס

 

חג שמח 😊

לאינסטגרם של עומר פלץ נבו

תגובות סגורות