ללדת במעיני הישועה - תגובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבבנות היקרות :)

שאלות אליכן :

1)האם הייתן מרוצות מלידה בבית חולים מעיני הישועה ?

2)ואם לא מרוצות אז ממה?

3) האם נהוג שם לחבר לפיטוצין בעת כניסה לחדר לידה ? שמעתי כזה דבר על בילינסון ... ובגלל זה אני לא רוצה בילנסון ...

אני גם שוקלת ללדת במעיני הישועה כי הבנתי שזה מקום בין היחידים במרכז שניתן להביא לשם מיילדת פרטית ... (זאת שאני בחרתי ולא מתוך הצוות הרפואי)
15 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    פתחתי על זה שרשור לפני כמה שבועות, היו תגובות מעורבות אבל מנשים שדברתי איתן שילדו שם היו מאוד מרוצות....
    בכול אופן אני מתכוונת ללדת שם
  • אהה.....
    דוגלים שם בלידה טבעית, נותנים ליולדת לנהל את הלידה כפי שהיא רוצה (כול עוד אין סכנה לעובר ולא מתפתחים סימני מצוקה
  • MAMA2 , ועל חדר לידה כזה גם צריך לשלם ? אם אני מביאה מיילדת פרטית (בלי רופא פרטי)

או שניתן לחדר לידה רגיל להביא מיילדת פרטית ?

מעניין גם גם עולה רופא פרטי בלידה ?

• בשמת נראה לי ילדה שם תשאלי אותה

• אני ילדתי את הלידה השניה במעייני הישועה.
    הייתי מרוצה מאד מאד מאד.

לעוד פרטים שלחי לי את המייל שלך ואספר לך בפון..... אין לי כלכך זמן לענות פה עכשיו
    [email protected]

בשמת
  • המפונקת-
    נשמח למעט אינפורמציה.....
  • לפני שאני עונה על השאלות אספר בקצרה....
    אני ילדתי את הגדול במשקל 3.650
    ובהערת משקל של הקטן יצא 3700
    מאד פחדתי מניתוח.........
    התקשרתי לוולפסון ואמרו לי שהם לא לוקחים סיכון
    ודיי ממליצים על ניתוח
    שזה אומר לחץ מצד הצוות על היולדת.
    מבירור שעשיתי אצל החברות שלי ומשפחה ובכלל התברר שבמענייני הישועה לא ממהרים לנתח והם ממש זורמיןם איתך בכל התהליך.

זה סיפור הלידה- מקווה שיעזור לכן.

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=199416&whichpage=1

1)האם הייתן מרוצות מלידה בבית חולים מעיני הישועה ?
    הייתי מרוצה מאדדדדדדד

2)ואם לא מרוצות אז ממה?
    האמת שהייתי מרוצה מהכל- יש שם שעות ביקור מאד ברורות- לא שכונה כמו בוולפסון ששם ילדתי את הראשון.
    אם אזכר במשהו שלא אהבתי - אכתוב בהמשך....

3) האם נהוג שם לחבר לפיטוצין בעת כניסה לחדר לידה ? שמעתי כזה דבר על בילינסון ... ובגלל זה אני לא רוצה בילנסון ...
    ממש לאאאאאאאאאאא הם זרמו איתי לאורך כל התהליך. והיו גאים בי וממש הצוות תמך מאד..

להבדיל מוולפסון- ההשואה היא בלתי נמנעת.
    ששם הייתי היולדת היחידה בלי אפידורל וכולם באו לחזות בפלא חחח של אישה יולדת ללא אפידורל.
    שתיכן מוזמנות לשלוח מייל ונדבר בפון- ששם אפשר להעביר הרבה יותר אינפורמציה
    או שתבקשו את הפון שלי מנטלי.

בשמת
  • היי בשמת , תודה עם. אינפורמציה :) ניסיתי לשלוח לך מייל והוא חזר ... גם אם עושים com במקום cm :) אולי יש טעות במייל ?
  • אומנם אני אישית עדיין לא ילדתי,
    אך קרובות משפחה מספרות שהיחס שם ממש טוב והשירות מעולה,
    ראיה לכך שהן ממשיכות ללדת ולא מוכנות ללכת לשום בי"ח אחר...
    אני אלך ללדת שם, כי לפי מה שראיתי, הייתי מאוד מרוצה...
    יש לי את הטלפון של הזמנת סיור בחדרי הלידה, שם את יכולה לשאול את כל השאלות שרק יש לך ויענו לך בשמחה :)

הנה:
    03-5771141

בהצלחה.
  • ממקור פנימי
  • אני מוטרדת בעיקר מהסוגיה של התערבות רפואית ללא סיבה מיוחדת .... כגון פיטוצין ישר אחרי כניסה לחדר לידה ... כבר פתחתי על זה שירשור לפני איזה חודש-חודשיים אבל בכל זאת ...
    חוזרת ואומרת ששמעתי מכמה חברות את אותו הדבר - שבבילינסיון שמים לך פיטוצין בלי לשאול אפילו כי זה "נוהל" ואת לא יכולה לסרב (כמובן שאפשר לסרב , פשוט הן לא ידעו כ"כ וגם למי יש כוח להתווכח במצב כזה? )... ולכן בילינסון ב-OUT מבחינתי . בגלל זה אני רוצה מיילדת פרטית כדי שלא אצטרך להיתווכח עם אף אחד או לסבול נוכחות של אנשים שלא צריכים להיות כמו סטודנטים וכאלה ...

גם אני שמעתי על מעיני הישועה דברים טובים ולכן בודקת מראש חוויות :)

tooli80 , אם תוכלי לברר דרך אמא שלך יהיה מעולה ! לגבי שימיוש בפיטוצין הזה ולגבי מיילדת פרטית שאני רוצה להביא מבחוץ - איך הולך התהליך ?

עדיין נכנסים לחדר כל מיני אנשים זרים או שזה נטו לידה פרטים כל עוד אין סיבוכים ?

נ.ב. לא שאני ממש נגד זירוז לידה אבל לפיטוצין יש הרבה תופעות לוואי ורוב הסיכויים שאסור לי אפידורל כי יש לי צמרמורת מחומרי הרדמה אז בטח יבטלו לי גם ככה או שלא יעשו בכלל ולכן אני לא מוכן לסבול פיטוצין שלא לצורך ...
    בגל לזה החלטתי ללכת על מיילדת פרטית
  • ליידי אכן טעות ענקיתתתתתתתתתת במייל- טמטמת לעולם נשארת חחחח

[email protected]
    אני מתנצלת

ןמחכה למייל ממך.

בשמת
  • נטלי ממי היא לא מתכוונת לזה אני יודעת למה היא כן ולא מצאתי

• חמודוווווווווווווווות

סיון את צודקת... לא לזה התכוונתי

• אני ילדתי במעייני הישועה..
    היה מעולה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה