אין על תחושות של אמא,פשוט אין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שבכיתי מכאב ומצער,כשנאלצתי בתחילת-דצמבר להעביר את נעמה לקבוצת-הבינוניים בגן (מכיוון,שנעמה היתה על זמן-שאול אצל המטפלת-המדהימה של הקטנטנים (בסה"כ הייתי אצלה בקיץ שבועיים ו- 3 חודשים מספטמבר-סוף נובמבר)...אמא של ילד ביטלה במפתיע את הרשמתו של בנה,עקב אלרגיות בספטמבר ובחרה לשים אותו בסוף בגן בתחילת-דצמבר)???

ויקי, את זוכרת זאת בודאות,כי את שאלת אותי בדאגה אחרי תק' איך הולך..
    לנטלי סויסה בכיתי בכי קורע-לב בטלפון
    עם אלינור דיברתי על המהלך הזה...

את המשבר שלי עברתי בדצמבר ולא בספט' כשנעמה נכנסה לגן והיתה עם המטפלת-המקסימה.

בקיצור,האוירה שם היתה כמו של גן-ערייה...ככה בתחושות שלי,מלא-ילדים,מטפלות שחוקות ועייפות,מנהלת-הגן שפיטרה 2 גננות והחליטה שמעתה היא הגננת ושהיא תיקלוט רק סייעות לצידה.
    מיותר לציין שהיא לא-מחייכת,קשוחה..ומה לעשות לא-איכותית כגננת, מבחינת ציפיות של תכנים וגישה (וכמובן נהגה חופשי להבריז לענייניה-האישיים: בנקים וכו').
    המטפלות+המנהלת היו לא-איכותיות,אבל יאללה,שיחררתי..רק מה שרציתי זה חום ואהבה מהן וגם זה לא-היה.

היתה לי נק'-אור אחת,המטפלת-הראשית,מקסימה וחייכנית,שעבדה עד 13:00+יום-חופשי.

הילדים,ברגע שהיינו מוסרים אותם לשאר-המטפלות+למנהלת היו מיד בוכים ואח"כ נרגעים.

מיותר לציין,שההורים חשים כבני-ערובה בגן,כי הם רוצים לשלוח את ילדיהם לגן-השכונתי,רוצים שילדיהם יעמיקו את קשריהם עם חבריהם מהגן גם אחה"צ.
    השכונה עצמה נחשבת לשכונת-שמנת,איכותית,בעלת אופי-כפרי וכמו במושב/קיבוץ מנסיוני-האישי,בדר"כ יש גן-אחד וזהו,מונופול,אין מה להתווכח עם הקיים,כי אין לו מתחרים והמנהלת עושה כרצונה.

נעמה הסתגלה נהדר מיידית חמסה והשתלבה,כי ילדים מסתגלים להכל.

היו גם בעיות בגן: ישנו מתקן-גלוי למוצצים ונעמה,כמו יתר-הילדים החלה להתמכר למוצץ.
    בקבוקי-השתייה היו גבוהים ולא-נגישים,כדי שהילדים לא-יראו אותם ושלא-תתלכלך הריצפה.
    בימים-הראשונים,הצוות ניסה לגמול לי את נעמה מחלב וסירבתי, כי זו הרי עוד מטלה בשבילן,להכין חלב.
    המנהלת דאגה "לעודד" אותי,שגם בנה היה סובל מעצירות-כרונית והיא היתה הולכת איתו למיון.
    היא דאגה לעדכן אותי,שעוד ילדה הולכת לדיקור-סיני בגלל עצירות ועוד מקבל נרותת.
    איזו אמא-פסיכולוגית פלצנית

28 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה