פינת הבישול והאפייה של מראל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוגת שוקולד :מצרכים:
    4ביצים
    3.4 כוס שמן
    1כוס שוקולית
    3.4 כוס סוכר
    1כוס קמח
    וחצי קופסאת שמנת מתוקה

    מערבבים הכול ואופים חום של 180 מעלות

    קרם:
    100 גרם שוקולד
    כף שוקולד נוטלה
    חצי קופסא שמנת מתוקה
    ופחות מחצי כוס חלב
    להמיס על הגז ולשפוך על העוגה
    כשהיא קרה
    בצק פריך
    מתאים לרולדות שוקולד וגם לעוגיות
    חצי כוס סוכר
    1 אבקת אפיה
    מרגרינה
    קמח -עד שנהייה בצק רך אבל לא דביק זה בערך יוצא חצי קילו .
    חצי כוס תפוזים
    חצי כוס שמן
    אפשר למלות בריבת תות ריבת חלב ושוקולד

    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/

    [b]פשטידת פטריות
    לבשל 3 תפוחי אדמה ולחתוך לקוביות
    לקחת קערה ובא להשים:
    קופסאת פטריות
    1 בצל חתוך(שטוגן לפני)
    פטרוזיליה קצוצה
    3 ביצים
    1 אבקת אפיה
    3 כפות קמח
    מלח פלפל וקורקום
    לערבב הכול ביחד
    במחבת גדולה לטגן בצד אחד
    להעביר לפיירקס וישר לתנור חום של 180

    פשטידת מקרונים בתנור[/b]
    להרתיח על הגז חבילת מקרונים
    בקערה :
    חצי כוס חלב
    1 קוטג'
    1 גבינה
    חצי שמנת חמוצה
    2 ביצה
    מלח
    ופלפל שחור

    לסנן את המקרונים ולהכניס אותם לתוך הקערה לערבב הכול
    לאחר הערבוב לשים בתבנית ומעל לגרד גבינה צהובה

    להכניס לתנור לחום של 200
    http://www.holdthatpic.com/http://www.holdthatpic.com/5mcm7/.p
    ng
11 תגובות
עמוד 1
  • מרק אפונה של טלי

    מצרכים:
    שקית מרק אפונה יבשה
    2 בצלים קצוצים דק
    כמה עלי סלרי כולל הגבעול שטוף טוב טוב וקצוץ
    2 קישואים
    2 גזר
    מלח, פלפל, מרק עוף

    אופן ההכנה

    ממלאים סיר לחץ במים לכמות של חצי בערך ושמים בפנים את האפונה היבשה
    אחרי רתיחה עוד חצי שעה על אש קטנה.
    פותחים את הסיר לחץ ומועכים את האפונה עם הכלי שמועך פירה
    אם רואים שהאפונה עוד קשה מעט,סוגרים את הסיר לחץ וממשיכים עוד
    כמה דקות של בישול.

    בסיר שטוח,מטגנים את הבצל בשמן אחרי כמה דקות מוסיפים את עלי הסלרי
    ואת הגבעול שקצוץ דק.
    מגרדים בפומפייה ישירות לסיר את הקישואים ואת הגזר.
    מטגנים הכל עד שנהייה לעיסה אחת, משהו כמו 15 -20 דקות
    כל הזמן מערבבים שלא ידבק.

    את כל התערובת הזאת מוסיפים לסיר של האפונה, ממלאים את הסיר במים
    (לא הרבה מים, המרק אפונה צריך להיות מעט סמיך)
    מוסיפים מלח בערך כף, פלפל שחור בנדיבות, ומרק עוף.
    מביאים לרתיחה.
    לא לשכוח תמיד לערבב כי יש לאפונה נטייה לרדת למטה ולהידבק לסיר.
    http://www.holdthatpic.com/http://www.holdthatpic.com/5mcm7/.p
    ng
  • יש לי בשבילך מתכון קל לעוגה מ-ע-ו-ל-ה, כל פעם שאני מכינה אותה כולם מלקקים את האצבעות ואי אפשר להרוס אותה. היא תמיד תמיד מצליחה.

    מצרכים:
    2 כוסות קמח
    2 כוסות סוכר
    2 שקיות אבקת אפיה
    1/2 כוס קקאו
    1/2 כוס שמן
    3 ביצים
    תמצית רום - טיפה
    2 כוסות מים רותחים
    3/4 כוס פתיתי קוקוס

    לקרם: 50 גרם מרגרינה
    100 גרם שוקולד מריר + 100 גרם שוקולד חלב - לשבור לקוביות
    1 שמנת מתוקה

    הכנה: לערבב את כל החומרים של העוגה בקערה גדולה ובסוף להוסיף את המים הרותחים תוך כדי ערבוב (כדי שלא תיווצר חביתה מהביצים)
    להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולהוציא כשיוצא קיסם יבש.
    תבנית - אני שמה בחד פעמית המלבנית הגדולה.

    הכנת הקרם: להמיס בסיר קטן את המרגרינה והשוקולד ולהוסיף את השמנת בסוף. להגיע עד לכמעט הרתחה.

    לשפוך את הקרם מעל העוגה כשהיא כבר קרה.

    אפשר למעלה לפזר כל מיני שדרוגים. זה מעולה ליומולדת אפשר לפזר סוכריות צבעוניות ולקשט

    ( תודה רבה ל - pinuki )


    **

    **

    **

    **
    **
    ]
  • pinuki העוגה שלך יצאה פיצוץ, פשוט סוף
  • הוספתי את הקציצות של טלי כהן
  • אאאמממממממממממממ...

    יאמי
    פשושית מתוקה - אמא ואבא מחכים לך!
  • אורלי...הכנתי לשבת את הקציצות של טלי.....סוף!!!! חבל"ז
    http://tickers.families.com]
    http://tickers.families.com]

    http://tickers.families.com]
  • שירוש עשית אותם ברוטב עם האפונה או בלי? אני גם רוצה לעשות אותם.

    צריך גם את המתכון של ליאת לקציצות שלה לשבת בבוקר לסביח שבעלה אוהב

    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
  • אורלי, כתבת בהתחלת המתכון של טלי שמה הכל- התכוונת לבשר?
  • קיבלתי היום מתכון מאחותי....(סוף...!!!) פאי אגוזים ברבע שעה....
    להלן המצרכים:
    (המצרכים הללו הם לשני תבניות ארוכות וצרות כמו בדוגמא..)

    1 כוס סוכר
    1 כוס קמח תופח
    2 סוכר וניל
    3 ביצים
    חצי כוס שמן
    1 שמנת חמוצה רגילה של תנובה

    מקציפים הכל יחד (בלי להפריד ובלי להתבלבלבל...)) שופכים ל- 2 תבניות..... שמים מעל...(מה שבא לכן.... תפוחים, אגוזים, אפרסקים, אננס....) אני הכנתי אחת עם תפוחים ואחת עם אגוזים....) מניחים את התפוחים על הקצפת שנוצרה....מוסיפים אגוזים...קינמון וסוכר חום....מכניסים לתנור כרבע שעה.... מוציאים...מסויפים מעל סירופ מייפל בנדיבות.....ומשאירים בתנור לעוד מס' דקות...... עוגה קלה ומעולה !!!

    בתיאבון!!!
    והנה התמונה......

    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95420
  • חבילה פטרוזיליה לקצוץ דק דק (אני קוצצת במעבד מזון, הכי קל)
    2 בצלים גדולים לקצוץ דק דק(כנ"ל)
    3 ביצים
    1 תפוח אדמה אני קוצצת אותו יחד עם הפטרוזיליה והבצל במעבד מזון
    מלח, פלפל

    לטגן בשמן חם מאוד, שלא ייספוג את כל השמן......

    זהו, הכי פשוט וטעיםשיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה