-
אומנם לי אין את זה, אבל בהחלט הייתי זורמת וכן מסכימה, אני מאמינה שבשביל זוגיות טובה ותקינה צריך גם לדעת לא לחנוק יותר מדיי. אבל בהחלט צריך להיות לכם זמן בשביל הזוגיות שלכם, ואתם חייבים את זה לעצמכם
-
למה לא? אצלנו יניב אומנם זה לא משהו שחובה לעמוד בו
אבל בד"כ יוצא שהוא פעם בשבוע יושב בכיף עם חברים
הוא אומנם לא משחק קלפים אבל יושב בשביל הצחוקים
ואני גם מכירה את כל החברים שלו שד"א אני יוצאת עם הנשים
שלהם גם הרבה ובמרץ יוצאות לפסטיבל נשים באילת לבד,
יש מקרים שאני לא אסכים כמו למשל לצאת למועדון לילה
אבל לשבת עם חברים , אני מאוד מאוד בעד,
מתאווררים וחוזרים.
השבוע יצא דווקא לבעלי ללכת הרבה לחברים ולשתות בכיף
אבל זה הדדי מאוד ואנחנו בנוסף גם יוצאים עם כל החבר'ה יחד.
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
-
לפי דעתי יש לעניין הזה הרבה צדדים-
א. יוצא לכם בכלל לצאת יחד? אם לא כ"כ אז למה שהוא יצא לבד בתדירות כזו גבוהה?
למה שלא תנצלו את הזמן הזה לצאת ביחד?
ב. לאור כל הערבים שמתבזבזים לכם על עבודה- גם לי לא נראה שהייתי מסכימה ליציאה
שכזו פעם אחת בשבוע.
לי ממש חשוב לשבת עם בעלי בערב על כוס קפה (לפעמים סיגריה..) ולדבר על כל מה שעבר היום,
בכלל על דברים שעולים.
ג. לך- יוצא לצאת לבד עם חברות? אם גם לך זה חשוב אולי תעשו שבוע שבוע??
אצלנו מידי פעם- שיש לעידו איזה מפגש צוות או משהו כזה שאני יודעת שהוא ישמח להיות
לבד.. אני "משחררת" אותו..
אבל לא הייתי מסכימה ליציאות בתדירות שכזו..
חוצמזה- אם את סומכת עליו, לא נראה לי שיש לך מה לפחד..
גברים חיים מהרגעי "רווקות" האלה, זה נותן להם הרגשה שהם עוד בחיים..
אין שום ייאוש.. :)
-
פעם בשבוע גם אני לא הייתי מסכימה....אבל פעם בחודש זה בסדר...
-
אני חושבת שפעם בשבוע זה הרבה
צריך להפנות ערב גם לזוגיות....
אני חושבת שבכלל הערבים בנוים לזוגיות ... חברים אפשר להיפגש אחרי הצהרים או בשישי בצהרים... לא חייבים בשביל זה את הערב...
אצלנו לדוגמא בעלי נפגש קבוע אם חבר שלו בשישי בצהרים.... הם כבר שנים עושים עושים את זה... אם הוא היה רוצה לעשות את זה בשעות הערב לא היתי מסכימה הערב שייך לאישה ולמשפחה....
במיוחד שרוב היום עובדים וחוזרים מאוחר...ולפעמים עובדים ערבים
ברור שאם יש אירועיים מהעבודה הוא הולך כי זה משהו שחייבים ...
---------------------------
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
תודה לכולכן
סיגלית אורלוש ופיתוש- הקטע המוזר הוא שזה אף פעם לא עלה ובגלל זה נראה לי מאוד מוזר שהוא יבוא ויבקש כזה דבר, ברור שאני לא רוצה לחנוק אותו אבל מצד שני לא נראה לי פייר שהוא יצא פעם בשבוע ועוד יומיים שהוא עובד לא ישאר לנו כלום יחד. פיתוש את כ"כ צודקת בכל מה שרשמת לכן זה נראה לי די מוזר שהוא פעם בשבוע יצא חוץ מזה אני אישית לא הייתי רוצה שזה יהיה על בסיס קבוע.
נכון שאין לי מה לפחד אבל בכל זאת ..
ולגבי זה שאנחנו לא יוצאים יחד הרבה נכון, וזה המצב המכוער שהביא אותנו לזה (אנחנו מנפגעי חפציבה-משלמים חובות על גבי חובות
-
פעם בשבוע זה נראה לי מוגזם ועוד במיוחד שאתם לא כל ערב ביחד.
נראה אולי אפשר להתפשר על פעם בשבועיים שלושה.
אצלי לדוגמא- בעלי די אוהב את הבית. הוא לא מת על כל המפגשים האלה. הוא חופשי "מעיף" אותי מהבית כדי שאפגש אני עם חברות. ולי יוצא אולי פעם בחודש בתקופה האחרונה...
אם הוא רוצה, צריך לתת לדעתי, אבל כמו שרשמתי- לא כל שבוע..
כן היה אפשר, אם שאר ימי השבוע הייתם ביחד..
זו דעתי כמובן
-
-
לדעתי אם יניב ההוא טיפוס ביתי בדר"כ , אז ממהה שקרה לו עם החבר הרווק זה שהוא חזר פתאום לגיל 19-20 וזה קסם לו , אם זה לא בטבע שלו לדעתי זה גם יימאס לו מהר מאוד. גם לבעלי היתה את התקופה הזו ובהתחלהה כעסתי אבל לא העזתי לההגיד לו לא כדי שלא יאשים אותי אח"כ שלא מספיק שהוא עעובד קשה אז אני גם לא נותנת לו " להשתחרר" קצת, וכשכבר התחלתי למצוא את הכיף בזה, כמו לא לההצתרך לחכות לו לא. ערב ולהררגיש קצת רווקהה אחררי שהילדים ישנים , לדבר בטלפון עם חברות וללכת לישון בשעה נורמלית, בקיצור אחרי שכבר ממש מצאתי את הטוב בזה שהוא יוצא , נמאס לו והוא חזר להיות ביתי ולצאת פעם ב...
בקיצור לדעתי כן כדאי לך לאפשר לו וסביר להניח שאחרי שהחבר שלו יתחתן עוד מעט העיניינים יירגעו כי אישתו לא תרשה לו וחשוב שכן תפרגני לו שייהנה וככה לדעתי את יוצאת גדולה וזה נותן לך המון נקודות לזכותך לעתיד
-
יעלי
-
פעם בשבוע... בעלי הולך לחבר טוב שלו- שאני הכרתי בינהם בשנת 2000.
הוא הולך אליו הביתה וחוזר בסביבות 4 לפנות בוקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!
הסכמתי רק פעם בשבוע.
-
עיריתוש אם זה היה משהו שאני מכירה טוב טוב לא היה איכפת לי
-
אני הייתי זורמת
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
נראה לי קצת מוגזם (כי גם ככה אתם עובדים 3 ערבים בשבוע עד מאוחר).
אבל תסתכלי על זה בצורה כזאת.... בעוד כמה חודשים החבר הרווק כבר לא יהיה רווק
-
יולי מג יקירתי
-
יולי מג יקירתי
-
מה קשר רווק או לא רווק
אם עכשיו הוא משחק פוקר גם אחרי הנישואין הוא ימשיך לשחק
זה לא פתאום שהחברה שתהפוך להיות אישתו תגיד לו לא.... אם היא לא היתה מסכימה לזה אז מה עכשיו היא לא היתה מסכימה...
שאני הכרתי את בעלי ידעתי שבאופן קבוע הוא נפגש עם חבר שלו פעם בשבוע ( יש מקרים שלא יוצא להם להיפגש) ביום שישי בצהרים ומשחקים ביחד משחקי מחשב....אף פעם לא אמרתי לו וידעתי שגם אחרי הנישואין שלנו וגם שיהיה ילדים הם ימשיכו להיפגש... ואין לי מניעה מכך
הכול תלוי במה שמרגילים ומה שעושים
ענבלוש.. אם זה מפריע לך שזה יהפוך לפעם בשבוע תגידי לבעלך תשבי תדברי איתו תסבירי לו שהערבים אלה איתו חשובים לך .. מהסיבות שאמרת לנו פה..
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
טוב.... אני מכירה אותו...( זה הבחור שהציעה לחברה ניזואים... אם את זוכרת את הסיפור... אני כתבתי אותו כאן.)*
גם הוא עומד להתחתן עוד חודש בידיוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ביקשתי מבעלי הרבה פעמים שיעשה את זה בימי שישי מהבוקר עד הצוהריים... אבל החבר שלו לא יכול.
אז אני ממש ממש ממש לא אוהבת את הקטע הזה של לעבוד כל היום במשרד... ואחר כך להמשיך לחבר שלו ולהיות שם עדלפנות בוקר...
גם אני חושבת שהערב נועד להיות עם האשה... והמשפחה...
אבל... מה לעשות... הבן אדם גם צריך חופש....
לפחות זה פעם בשבוע...
-
תראי אני בדיעה מעט שונה, נכון שאדם ולא משנה אם זה גבר או אשה, צריך את החופש שלו,
אבל מנקודת המבט שלי חופש של לצאת פעם בשבוע, בטח אם זה למועדון או לפאב, אז זה ממש יותר מידיי,
ואני לא היתח מסכימה לזה, ומבחינתי זה פתח לצרות גם אם הוא טיפוס שאת יכולה לסמוך עליו ב-100%.
עולם הרווקות מלא בפיתויים ומבחוץ הכל נראה נוצץ עו יותר, כשבבית מחכה האשה "הרגילה", החובות, המשכנתא וכו'...
אני לא מדברת על זה שהוא סתם יושב אצל חברים פעם בשבוע לשעה-שעתייים וחוזר הביתה.
תציעי לו שתצאו יחד ואם הוא רוצה פעם בחודש- חודשיים זה בסדר מבחינתך ולא יותר.
-
ניצוש על זה בדיוק אני מדברת
-
א, אני נורא מבינה אותך, למרות שאין ספק שזה כיף לפעמים להתאוורר.
בעלי לוקח זמן לעצמו פעם בשבוע - אבל משחק כדורעף
וגם אני יוצאת אחת לשבוע אם לסרט או קניון או לא יודעת מה
אבל מה- אם זה חבר חדש ואת חוששת מהאופי שלו או לא יודעת מה,
תציעי לו שני דברים : או שזה יהיה אחת לשבועיים
או שבאיזה פעם תגידי לו - נורא בא לי גם לבוא ..למה לא בעצם?
את יודעת שהיו כמה פעמים שבעלי יצא למועדון עם בנים מהעבודה
וזה קצת צרם לי אז היה איזה פעם שרציתי גם לבוא והוא בכיף לקח אותי ...
עוד דבר את יכולה לתת לו כמה פעמים בלי להגיד מילה , ואחרי כמה פעמים תגידי לו "הנה , ניסיתי בשבילך , אבל זה ממש מפריע לי ..."
ואם כלום לא ילך - תקפידי גם את לצאת כל שבוע בלעדיו ..זה יעשה את שלו בטוח ..
כי מה שמגיע לו מגיע גם לך .

בכל מקרה , זה סתם כי כיף לחזור לימים של פעם

אל תדאגי
-
ניצוץ
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אני לא חושבת שהפתרון של לצאת לבד גם יעשה את העבודה.
אני חושבת שזו זכותך המלאה להציב לו גבולות בנושא הזה ולהבהיר לו את העמדה שלך.
תסלחי לי, אבל אני לא מאמינה שלהתאוורר צריך רק גברים או רק נשים, אני ובעלי משתדלים להתאוורר ביחד
-
הוא חבר חדש ולכן אני לא מכירה אותו ואת האופי שלו הוא מבחינתו מה יש לו להפסיד הוא מתחתן רק עוד חצי שנה
-
ניצה אני מסכימה איתך בכל מילה
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אני חושבת שזו זכותך מצד אחד להגיד דעתך ולהגביל אותו, ומנסיון אני יודעת שמה שלא עולה עכשיו נוטה להתנפח ולהתפוצץ מאוחר יותר ואז זה נהיה מכוער.
מצד שני זו זכותו לבלות, להתנתק קצת מהשגרה.
רק האינטאיציה שלך וההיכרות שלך עם בעלך תדריך אותך איך לפעול ולא משנה מה יגידו פה הבנות.
אני אתן לך דוגמא: לבעלי יש חבר שזכה ממני לכינוי "המאהבת", כי הוא מדבר איתו בטלפון יותר ממני, מתראה איתו פעמיים שלוש בשבוע וכל דבר איך שהוא מתקשר אליו. אבל מהיכרות עם בעלי ומהיכרות עם המאהבת, אין בזה נזק וזה דווקא נותן לי "דלק" לקבל הטבות מידי פעם
-
איפי
-
ניצוש אני יודעת
-
לבעלי יש כעיקרון 2 חברי ילדות שעם הזמן אחד מהם קצת התרחק מהם. הם נוטים לצאת אחת לשבועיים בערך (לא תמיד החבר השני מצטרף, לרוב רק בעלי וחבר אחד יוצאים).
אני קוראת לחבר שלו "אישתך"
-
אני גם לא הייתי מסכימה...לפני שנכנסתי להריון כן היינו יוצאים מלא.. אבל גם אז..לא הינו יוצאים בנפרד...כן פעם בכמה ימים לבד עם החברים אבל לא למקומות..רק בבית..אם יוצאים לאנשהו אז הצד השני מצטרף תמיד...לפעמים היה שהוא היה יוצא רק עם החברים לסנוקר פעם בחודש-חודשיים..
עכשיו אנחנו בקושי יוצאים כמובן בגלל הילדה..אבל פעם בכמה ימים גם נפגשים עם חברים..אבל לא להרבה זמן..ולא למקומות..ועוד הוא עובד כל יום עד 10 בלילה..לא היתי מסכימה בחיים ששישי הוא יהיה עם חברים ולא איתי
-
אורלי נשמה
-
אצלי, בלי משחק עם החבר'ה פעמיים בחודש (לפעמים יותר לפעמים פחות)
חלק מהחברים רווקים, חלקם נשואים עם או בלי ילדים
אני (והנשים האחרות) בעד לגמריי, שיהנו !!!
-
תראי מי שרוצה לבגוד .. לא צריך את הלילה בשביל זה אפשר לעשות את זה גם ביום
שאני ובעלי התחלנו לצאת אף חבר שלו לא ההי נשואי היה לו עוד חבר אחד עם חברה וזהו.... השאר כולם רווקים....
כבר בהתחלה שהתחלנו לצאת אמרתי לו שאם הוא רוצה לצאת עם החברים שלו זה איתי שאני והוא זוג ואחנו ביחד ... ושהחברים שלו יקבלו את זה איך שהם רוצים..ימי שישי זה הימים שלנו של הזוגיות שלנו.. אפשר לצאת לבד עם חברים מה שבא לו
אצלנו אין לצאת לבד.... אני גם לא מוצאת את עצמי יוצאת לבד בלי בעלי אני לא נהנת מזה וגם הוא לא
אני חושבת שדוורא שיוצאים ביחד לסרט או לכל מקום בילוי זה כי תורם לזוגיות מעל לכול
בשביל זה אחנו ביחד כדי להיות ביחד לא להיות לבד ולהישאר בבית ולחכות
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
-
אני בדעה של ניצה ...
-
היא דיברה על ללכת לשחק פוקר לא על בילוי במועדון או קולנוע
לה אין מה לחפש איתו ועם חברים במשחק פוקר
בעלי לא יוצא לבד למועדונים/פאבים/מסעדות או לסרטים כי זה באמת לא מעניין אותו בלעדיי (ולא כי אני לא מרשה לו) אלו דברים שאנחנו עושים יחד (והרבה!)
אבל לשחק פוקר עם החבר'ה פעם בשבוע או שבועיים?! סבבה לגמריי!
-
פעם בחודש זה מספיק לדעתי
"אתה הדבר הכי טוב בעולם...
הדבר הכי טוב בעולם הזה,
אהבת חיי ,
הרגש שבי
איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"
-
שירי נשמתי
-
לי לא היה מפריע בכלל
עדיין יש לכם ת סופי השבוע יחד
מיטל
-
אני לא יודעת על כמה כסף הוא הולך לשחק אבל אצל בעלי והחברים שלו זה בסה"כ על 25 ש"ח או 50 ש"ח (תלוי במספר האנשים ובזמן)
הם לא עושים את זה בשביל הכסף, עושים את זה בשביל הכיף, להעביר כמה שעות יחד של צחוקים ודיבורים, חברים של 30 שנים!!!
אני סומכת על בעלי (והחברים שלו) שזה הדבר היחיד שהם עושים יחד - משחקים!
לא מתכון לבגידה ולא להימורים קשים
אם הזמינו את בעלך למשחק פוקר שיעלה לו המון כסף אז ברור שלא!!!
-
הוא עדיין לא שיחק איתם אתמול פעם ראשונה הציעו לו וסירבתי לכך
-
אז שיברר בדיוק במה מדובר ואם זה לא כזה נורא תני לו שילך
עדיף לך מאשר יהיה ממורמר וכעוס על זה שבגללך הוא לא הלך

-
לדעתי אין כאן משהו פסול
[[[
-
אנחנו ממש לא אחד בתחת של השני הוא פעמיים בשבוע עובד בלילה במקום עבודה נוסף ואני פעם בשבוע חוזרת נורא מאוחר מהעבודה כך שממש אנחנו לא הרבה באמצע השבוע יחד
-
הסיטואציה הזו לא מוכרת לי משום שבעלי הוא די טיפוס של בית ומשפחה
-
אני מבינה
[[[
-
אני ממש בעד שלכל אחד מבני הזוג יהיה גם חברים נפרדים, לצאת עם החבר'ה זה לא כמו לצאת עם הבן זוג, זה חוויה אחרת, בד"כ צחוקים ומחזיר אותך לנעורים
-
שיר מאמי
-
בעלי יוצא בד"כ אחת לחודש עם חברים לבירה
-
קראתי את כל התגובות, ואני ממש מסכימה עם דעתה ותגובתה של שיר...
שיהיה בהצלחה
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!