חשבתי שמגיעים לכן כמה עדכונים... :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייייייייייי!!!
    מה ניש'?.....
    אז ככה:
    1) קודם כל, ב - 26.11 היה לי יומולדת!! והוא היה חגיגי במיוחד... חגגתי בספרד, זה היה בהפתעה - בעלי ואני היינו בולנסיה, ואפילו ראינו את משחק הכדורגל של ולנסיה-תורכיה (6-1, אלא מה?... ) במגרש הביתי. היינו 5 ימים, היה כיף מאד, ו... אני כבר בת 40 וגאה על כל יום! תעזבו אותי מהשטויות של "גברת לא מגלה את גילה" וכל השאר... אני גאה מאד בגילי, וחושבת שאני רק משתבחת והולכת... ).
    2) חדשות קצת פחות טובות, לצערי: הביופסיה של אחרי הניתוח שעברתי (עברתי ניתוח ברחם לפני כ - 3 שבועות, למי שלא זוכרת) יצאה "לא לגמרי נקייה". עלי לעבור בדיקה נוספת בעוד שבוע. קצת מפחיד אבל אני מעסיקה עצמי בדברים אחרים, ומקווה לטוב ורק טוב.
    3) התחלתי את המסע הארוך שלי לעבר ה... דוקטורט. יצרתי כבר קשר עם פרופסור מאונ' ת"א, וקיבלתי אישור לשלוח אליה הצעה ראשונית למחקר שלי. אני מקווה ומתפללת שאעבור משוכה זו. מאד חשוב לי להמשיך ולהתמקצע מבחינה אקדמית. הנושא שלי למחקר הוא רלוונטי לכולנו: אני מאד רוצה להתמקד במחקר הדוקטורט שלי בנושא של עבודת נשים ושילוב בין תפקידי משפחה לתפקידי מקצוע - וההשפעות ההדדיות של אלו על אלו, וכיצד כל זה משפיע על רצון ומוטיבציה של נשים להתפתח ולהתקדם מבחינה מקצועית.
    4) האתר האישי שלי יעלה לאויר כנראה מחר. אעדכן אתכן. באתר שלי תוכלו למצוא מאמרים מקצועיים שכתבתי ודברים מעניינים נוספים.
    5) רמצ'וק שלי יחגוג 11 ביום שישי!
    6) חג אורים שמח לכולכן! שנשכיל לראות תמיד את האור (גם אם הוא קטן...) ולא (רק) את החושך...

ממני,

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
24 תגובות
עמוד 1
  • הי שרוני!!!!!!!!!
    המון מזל טוב ליום ההולדת שלך וכל הכבוד לבעלך שפינק אותך ככה בהפתעה!!!!
    יום הולדת שמח לרם, שילא אותך רק נחת ושמחה כל הזמן

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • התגעגענו מאוד מאוד
    והמון מזל טוב ליום הולדתך
    וב"ה בשורות טובות תמיד

• שרוני ממש כייף לראות אותך כאן
  • מזל טוב שרוני !!!!.
    http://www.holdthatpic.com/
  • וואוווווווווווווווו זו המילה (או ההברה הראשונה שיצאה לי) כשקראתי את הודעתך.

אני מאושרת ומתרגשת לשמוע את האופטימיות שלך. טפו טפו טפו - רק שמחות והצלחות! מקצועיות ואישיות.
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • דבר ראשון המון מזל טוב
  • המון המון מזל טוב
    הלוואי והכל יהיה בסדר...תהיי חיובית
    ובהצלחה בדוקטורט כמובן
  • קודם כל מזל טוב ליום הולדתך ה40 הרבה אושר ועושר ובעיקר בריאות
  • ההמון המון מזל טוב
  • המון המון מזל טוב

• מצטרפת לבנות
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מזל טוב שרוני

תסתכלי בפורום תמיכה, כבר עשו לך את הדוקטורט
    שתזכי להרבה שנים נהדרות, לצמיחה אישית, המון המון בריאות ושתהני מכל הטוב שבעולם כי מגיע לך
  • שרוני

גאיה וקורן שלנו

• מזל טובבבבבבבבב
    מאחלת בריאות ואושר לרוב

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • 1- מזל טוב ליום ההולדת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שרוני
    המון מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך המון המון בריאות לפני הכל, שתצליחי בכל מעשי ידיך ותגשימי את משאלותייך.
    מאחלת לך בהצלחה ובשורות טובות לגבי הבדיקה ואת תראי שהכל יהיה בסדר.
    לגבי הדוקטורט- שאפוווו ענק ואת תצליחי בענק!!!
    ברכות לאתר החדש מחכה לעדכונים
    לרמצ'וק היקר המון מזל טוב ליום הולדת 11 גברגבר
  • מזל טוב!!!!
    לגבי הבדיקה מחזיקה אצבעות שהכול יסתדר על הצד הטוב ביותר...
    איזה יופי לגבי הדוקטורט - גאה בך את אלופה
    כיף לשמוע עדכונים כאלה מזל טוב לילד הגדול

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמא גאה ל 2 אוצרות :

יובל נולדה בתאריך 4.1.07

דניאל נולד בתאריך 1.8.09

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • בנות, כרגיל אתן מדהימות מדהימות בפרגון...
    תודה. תודה. תודה. תודה לכל אחת שטרחה והגיבה בחום רב
    טוטילה, מה ז"א "בפורום תמיכה כבר עשו לי את הדוקטורט"? מישהי כבר עשתה דוקטורט בנושא זה?... (ברור שיש הרבה עבודות בנושאים דומים ומשיקים, אבל את הנושא הספציפי שלי אפילו לא כתבתי כאן...) בכל מקרה, בדר"כ לא יוצא לי להכנס (ואולי - לצערי) לפורום תמיכה כללית (לזה התכוונת?), פשוט מחוסר זמן, לא מכוונה רעה...
    ורק למען הגילוי הנאות: אני עדיין בשלבים של התקבלות לתהליך של דוקטורט. אלו שלבים ארוכים ומסובכים - עוד טרום ביצוע המחקר עצמו. עדיין לא התקבלתי לשם, אני מתאמצת לשם כך, אבל זה עדיין לא קרה. בכל מקרה, כל העניין עצמו (של הדוקטורט) לוקח כמה שנים טובות (5 בערך) ועוד יהיו (בעזה"ש... אני מקווה ) הזדמנויות לברך אותי בהצלחות למיניהן...
    אבל תודה רבה. אני לוקחת את ברכותיכן בשתי ידיים ובחיבוק ענק.

שרון שמש
    M.Sc
  • מזל טוב שרוני ליום הולדתך וכל הכבוד לבעלך על היוזמה
  • התכוונתי ששם היו בימים האחרונים שרשורים שקשורים לנושא אמהות וקריירה

הנה דוגמא:
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=209149

אל תדאגי, לא ניקח לך את הרעיון
  • וואו איזה שרשור מאלף
    טוב, אז ברור שלא המצאתי את הגלגל, וטוב שכך. הנושאים המחקריים הטובים והמצויינים ביותר הם נושאים שצומחים מתוך קרקע המציאות, ולאו דווקא אלו שקרקע צמיחתם הוא במגדל השן האקדמי.
    אני שמחה וגאה על שהנושא שלי נוגע לחיים המעשיים הקרובים ביותר של עשרות אלפי נשים בישראל (ולא, אין ממש סיכוי ש"יקחו לי את הרעיון", פשוט משום ש"הרעיון" הוא של כולם).
    תודה על הקישור, אני מוצאת אותו מעשיר ומרתק .

שרון שמש
    M.Sc
  • מאמי,
    כל כייף לשמוע עידכונים ממך

• שרוני, קודם כל המון המון בריאות! אני בטוחה שהכל יסתדר לטובה ובמהרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה