היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום... יש לי שאלה בנושא חומצה פולית אני שותה כבר חודשים וחצי חומצה פולית וביחד עם זה אני מנסה להכנס להריון השאלה שלי אם החומצה פולית מונעת את הכניסה או מעקבת ? תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
ממש לא מונעת או מעקבת. כל אישה שרוצה להכנס להריון לוקחת חומצה פולית. אין קשר בין זה לבין עיקוב..לא יודעת איך הגעת לזה ----------------------------------------------------
יו נשמה שלי, בכלל לא, ההפך - חומצה פולית נותנת סיכויים טובים להכנס להריון ומכינה את הגוף להריון. יש בכדור הזה תוסף מצויין לגוף האישה. בכל ימי ההריון מומלץ לקחת אותו כי זה מחזק את הרחם ונותן ויטמין שמצוי בחסה. (ברזל וכאלה.......)
להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא... ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה. להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות, בלי תוספות שכר. זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר. להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים ודובים מקסימים. זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב. לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)