היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
נטלי אין לי מושג אם זו באמת עירית, אבל גם במצלמה שלי יש שעה ותאריך בדיוק כמו אצל החסויה, וגם אני מעלה תמונות תמיד באתר בדונגו. אני גם מסבירה להרבה בנות איך להעלות שם תמונות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חחחחחחחחחחחחח לי יש ניקון ואני מעלה בבדנגו אבל אני נאלצת להודות שאני לא החסויה
לי יש ניקון (NIKON) חחחחח, וגם אני לוקחת גלולות
גם אני לוקחת גלולות, אבל יש לי פוג'י
[
אה, זה סקר? אז ככה: אני לא לוקחת גלולות. מצד שני, גם לא מצלמת... בחיי בנות, יצאתן מדעתכן, כולכן. לחסויה החדשה: מזל טוב, שיעבור בקלות ובבריאות ויסתיים באושר גדול!
זאת גם לא אני
מילנה - אנחנו יודעים שאת לא לוקחת גלולות ואת רוצה הריון, סיפרת לנו, שכחת? בתקווה אמן שתיקלטי כמה שיותר מהר מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
אוווווווווווווווווו תודה רבה אורטל יקירתי מתוקתי גם את חושבת כמוני וגם עוד שתיים יש רובבבבבבבבבבבב?
עירית שתביני שהרשימה מצטמצמת אז ככה שבסוף נשארת רק את
אורטל- לא נסיתי להעביר את החץ אלי, אלא הבהרתי לנטלי שיש לא למעט בנות שעה ותאריך בדיוק כזה בתמונות, ושלא מעט מעלות באתר הנ"ל מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!