היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי בנות !!!!! נראה לי שזה הולך לגבור על שירשור התחתונים
גם לי יש ניקון ואני לקחת גלולות .... מה לעשות אני מהמתוכננות אפילו ללקכת לעשות פיפי , ולא מאמינה בפנצ'רים את האמת , מה עוד שכרגע שעם תרופה שאני לוקחת מומלת ביתר לא להיות בהרין למרות שנפשית אנו כמעט מוכנים לסבב ב' . http://www.holdthatpic.com/
אור - טל - תודה על ההסבר
כן, ממש לא נראה לי הלא פעילות גם לא מיכל חסויה חמודה ויקרה, תיהיי מתוקה ויפה ותתני רמז לפני שיצא לי שערות לבנות או שתתוודי שאת עירית וזהו
ואוו נטלי ואורטל אני רק מקווה בשבילכן שזו עירית
נטלי - את ממש עדינה... !! לפני שיצאו לה שיערות לבנות?! אני הייתי אומרת לפני שייצאו לה סימנים כחולים מהמכות שתחטוף
אם זאת לא היא אני בורחת מהמדינה
נטלי - בסוף עוד יתברר לנו שזו את ואת רק מסיתה את האש לכיוון אחר
חחחחחחחחחחחח נראה לך אמרתי שאם יתברר וזאת לא היא אני בורחת מהמדינה מרוב בושות חחחחחחחחחחח ונראה לך אניייייייייי? שכחת שיש לי שתי תינוקות עם הפרש של 11 חודש? אני מתההההההההההההההההההההה רק בעוד 3 שנים נחשוב
ממי יש דברים לא מתוכננים ( והחסויה יודעת את זה היטב
מה מה מה אל תהפכי עליי את כל הצלחת זה ממש לא אני אין לי מצלמה כזאת בכלל ואני לא מעלה מהאתר הזה ונראה לך שאני אעשה צחוק מעצמי תרדי מזה, את בכלל לא בכיוון את יותר בכיון של עיריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אתן ממש, אבל ממש לא שפויות בעליל.... תניחו לחסויה, איזה סקרניות אתן... היא אמרה שאחרי הבדיקות היא תעדכן... איזה לחוצות אתן... תכבדו את המילה שלה וזהו, וד"א יש לי מצלמה פוג'י והתקן...
היא אמרה גם שננחש.........
לי יש ניקון אני לא לוקחת גלולות ולא אני לא בהריון (למרות שלפעמים בא לי
חחחחחחחחחחחחחחחח עירית אני ממשיכה לעקוב אחריך הכי קטע שאת מגיבה לבת שבע בשרשור שלה אם לנסוע ---בשעה : 20:04 ובשעה 20:06 את פותחת הודעה בניק השני אחרי שכל היום את לא בפורום ומחכים שתגיבי ועכשיו באתן שתיכם חחחח נוווווווווווו את רוצה להרוס לי תבריאות או לאאאאאא?
חחחחחחחחחחח את הורגת אותי
נטלי נכנסת לזה חזק בואו נחכה שבוע ונראה מי זאת
טוב עירית יקירתי יפתי אני השבוע עוברת לבית כמו שאת יודעת אז תעדכני אותי שאת מתוודה טוב?