איןן איןן! זה לא אמיתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי הגיע בשעה טובה...היום בו אני צריכה לטבול אחרי שאני ובעלי היינו אסורים חודש(-בגלל נידה ובגלל בתולין...) ואז...בערך בשעה 9:00 בבוקר..... אני אומרת לבעלי שאני מרגישה שמשהו יוצא ממני...הלכתי לשירותים לבדוק..ואני רואה כתם חום...אמרתי:"אוקיי,אולי אצליח לטבול...יכול להיות שזה יהיה כתם טהור..." אחרי כמה דק' שוב אני מרגישה שמשהו יוצא ממני...וכמובן שהלכתי לראות-ואז כבר ראיתי דם..... בעלי אמר לי:"אולי זה השרשה..." אבל את האמת?? זה לא כ"כ עניין אותי כ"כ באותו רגע....רק רציתי לדעת אם הכתם טמא או טהור כדי לדעת אם אוכל ללכת למקווה וסופסוף להיות עם בעלי,לחבק,לנשק...... עשיתי בדיקת טהרה-כמו שהרב אמר לבעלי...ו.... הגברת מחזור הגיייייעעע!! תמייידדד קורה משהו בזמן שאני צריכה לטבווולל!! לא היה אכפת לי שלא מדובר בהשרשה, ושלא נקלטו (-לא ציפיתי החודש...) אלא רק את זה שיהיה אסור לי לגעת בבעלי.......שנצטרך להמשיך את החודש הזה שלא נגענו אחד בשני................ לעוד שבוע וחצי לפחות........... וק-ש-ה לנו עם זה כבר!! כ"כ!! כ"כ!!!!!

יש לי בספר טהרת המשפחה עצות איך להתנקות מהר מהחזור...יש למישהי עוד כל מיני עצות כאלה?! אני מוכנה לנסות ה-כ-ל!!!!!!!!!
93 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני כ"כ מבינה אותך - גם לי זה קרה בחודשים הראשונים של הנשואים.
  • אמן אמןן!! אסור לנו ליפול!! אנחנו חייבים להיות חזקים...אבל זה קשה...אנחנו מחפשים כל מיני דברים לעשות...ללכת.... לקנות.....
  • היי!
    גם לי יש את אותה בעיה, עם כתמים כאלו לא ברורים- קודל כל תתיעצי עם רופאת נשים.
    שנית דיברתי עם הרב של מכון פועה והוא המליץ על דיקור סיני ובנוסף לשתות לימונים. לימון אחד ביום, בתור לימונדה כזאת (תוסיפי מים ואפילו סוכר שלא תישרפי לעצמך את הקיבה ) עשיתי את זה וזה מאוד עוזר, זה מדלל את הדם.
    בהצלחה
  • h.d - כ"כ מבינה אותך לי זה קורה המון...זה פשוט קשה אחרי ששומרים ומשתדלים ואז מופיע מיד המחזור...

חוץ מלימונים יש עוד דרכים שכתובות בספר טהרה שלך שעוזרות להתנקות מהר מהמחזור?

אשמח אם תרשמי לי ואני מאחלת לך שתהיי חזקה - בע"ה בשורות טובות אמן!!!!!

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• ממש קשה
  • ללי 15- לימונים זהגם מה שכתוב אצלי בספר בנוסף לעוד כמה דברים...(-מגעילים...) ממ אני צריכה שהרוב יהיה לימון מאשר מים,נכון? ומדובר בלימון טרי? כשאת אומרת מדלל את הדם וזה מאוד עוזר זה אומר שאת התנקת יותר מהר מהדם?? כמה זמן בדר"כ אם אפשר לשאול את רואה דם? 5 ימים? 6? 7? זה הקטין לך בכמות את הימים של הדם??

הריונית בשנית- יש שמה עוד כמה דברים...כמו כדורי אבץ...ועוד כמה דברים שהם מגעילים כאלה... כמו חלב מורתח עם 2 כפות קקאו, דבש וחלמון ביצה... אם את רוצה אני יכולה לבדוק לך מה עוד רשום שם...

eli1808- אני נשואה כ-4 חודשים בודדים. בליל החתונה גם נאסרנו...אבל ירד דם בקטנה...המשמעותי עכשיו קרה...
  • הבנתי עכשיו.

באמת קשה ומבאס בטירוףףףףף
  • אמן אמןן!! אני לא יכווווללהה יותר!! די דיי!! זה כ"כככככככ כ"ככככ קשה...אי אפשר אפילו לתארררר עד כמה!!!!
  • ילקוט הרועה

• שמעתי על ילקוט הרועים אבל תקראו פה:
    http://www.beok.co.il/Forums/Discussion/663147/%D7%99%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%98+%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%94+-+%D7%98%D7%95%D7%91+%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9D+%D7%99%D7%9E%D7%99+%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%AA

הבנתי שמי שמנסה להיקלט עדיף לה לא להשתמש בחליטה הזאת...

• אני מבינה אותך וזה בהחלט קשה מאוד כל עקבה לטובה מאמי

• inbal1234- יקירה, את צודקת-ובענק!! אבל זה חתיכת עיכובב..!! חח חודש וחצי ככה....מיטות נפרדות....בלי לדעת אחד בשני.... כלום...

שירה252525 והריונית בשנית- מישהי ניסתה את זה? ראתה שזה עובד? זה באמת מונע כניסה להריון? עדיף לא לקחת??

יש לכן עוד "טריקים" לזירוז??
  • לא ניסיתי אבל קראתי ביותר ממקור אחד שזה גם צמח שמונע הריון... אז לא נראה לי שזה מתאים במקרה הזה...
    בכל אופן קיבלתי ביום שישי ובזכותכן התחלתי לאכול לימונים - היום כבר אכלתי אחד שלם בלי לסחוט... ככה כמו תפוז... בעעעההההה.... אבל מה לא עושים בשביל ... הלוואי ובע"ה החודש נצליח!!!

• הריונית בשנית-אני גם קיבלתי מחזור ביום שישי!!! כמה ימים יש לך בדר"כ דימום אם אפשר לשאול?
    ככה אכלת את הלימון?? אני קראיתי בספר הטהרה שלי שיש לערבב את הלימון עם 70% מים... את מרגישה משהו שונה? או שזה עוד לא התחיל את ההשפעה?

ד"א אני שכחתי לקחת איתי לימון לעבודה..ככה שאתחיל היום כשאגיע היתה...לקחתי על עצמי פרוייקט לשתות מללאא מים-ככה אני אלך הרבה פעמים לפיפי אז יצא דרך הפיפי הדם (-סלייייחחהה!!) ואז אולי אתנקה גם מהר.....
  • בד"כ אצלי הדימום הוא בין 7-8 ימים - ממש ארווווך!!
    רק לפני חצי שעה אכלתי את הלימון כך שעדיין אין השפעה...
    אני גם אשתה הרבה מים מהיום - מקווה שיהיו לי תשובות לתת לך בעוד כמה ימים... מקווה שאוכל לעשות הפסק כבר ביום שלישי - הלווואייייייי
    תשתי הרבה זה מעולה!!

• מסטיק תמני טוב לעצור דימום
    ויש לי שאלה לגבי המחזור הוא 5 ימים של דימום או רק כמה
    ימים דימום ושאר זה שאריות (סליחה על התאור)
    כי אני הייתי משתמשת בטמפונים בסוף המחזור וזה היה
    מנקה את כל הגוף והשאריות שווה לנסות
  • rinat24- ניסית את המסטיק התימני? מישהי ניסתה? הוא עובד? שווה? מונע הריון? טוב להריון?
    לגבי הדימום-לפעמים יש 5 ימים של דימום... אבל כבר מהיום הרביעי לא משהו רציני... אבל יש גם מחזורים שיש לי 4 ימים של דימום והשאר זה שאריות... האמת שאף פעם לא השתמשתי בטמפונים...זה מפחיד אותי קצת...זו האמת... לא יודעת למה... (-אני אפילו לא יודעת איך להשתמש איתם...חח) נשמע מסובך... כמה ימי דימום יש לך?

הריונית בשנית- אם תרגישי שינוי אפילו בשעות הקרובות-אשמח לשמוע ולהתעדכן. מעניין אותי אם זה באמת משפיע... אני כל שנייה הולכת לעשות פיפי...זה מציק...אבל אולי יהיה שווה...ככה נתנקה יותר מהר... בעז"ה!! בעז"ה שנצליח ביום שלישי! אמן!!
  • תמיד יש פעם ראשונה אני קניתי תמפונים אחרי המלצה של רבנית
    שאמרה שזה מנקה תגוף אין לך מה לחשוש זה לא כוב ופשוט מאוד
    יש הוארות שימוש זה קל אם תצטרכי עזרה אני כאן
    אצלי המחזור 3 ימים ואבל הוא נמרח עוד יומיים
    אבל בשביל להיכנס להריון אני צריכה לספור 4 ימי מחזור ו7 נקיים
    כי הביוץ מוקדם עליתי על זה במקרה אחרי התייעצות עם רב ספרדי
    בהצלחה
  • rinat24- לפני שהשתמשת בטמפונים כמה זמן היה לך מחזור ואחרי המחזור כמה ימים הוא עוד נמרח? ראית הבדל? הרבנית אמרה לך שזה עוזר לנקות?

שחושבים על זה- זה באמת יכול להיות- כי הוא בפנים,והוא סופג הכל בטח....

• laura R-כמה חשבתי עלייך ביום שישי כשקיבלתי! את זוכרת שאמרת לי לא להילחץ? לקחתי את זה באמת ברצינות את מה שאמרת...וכשראיתי שקיבלתי והמחזור הגיע-לא לקחתי את זה קשה ב-כ-ל-ל!! ואז אמרתי:"אמא'לה,איך זה שונה כשאתה לחוץ ומקבל ואיך זה שונה כשאתה לא לחוץ-ומקבל. זה עולמות שונים..."

תודה רבה!
  • HD - בשביל זה אנחנו פה!! להרגיע, לעודד ומקווה שבאמת עזרתי לך
  • בעז"ה אני מקווה שאמשיך עם הרוגע......זה שווה את זה בסוף.. מקווה שאצליח... אם אשבר-אני יודעת שאתן תמיד כאן!

תודה תודה!!

• בנות,מסטיק תימני מונע כניסה להריון??

אפשר לקחת אותו אם אני רוצה להיכנס להריון או שלא מומלץ כמו ילקוט הרועים?
  • המחזור שלי תמיד היה אותו הדבר
    הטמפון סה"כ עוזר לנקות את הגוף
    ובאמת חמודה בלי לחץ
  • אין בעיה מאמי אני אגיד לך אם יש שינוי... בואי נחשוב חזק בכל הכוח שיום שלישי בשבילנו יהיה הפסק - מחשבה חיובית תמיד גוברת על השלילית - מה יש לנו להפסיד???

• צודקת! אני גם בדעה הזו! בעז"ה נצליח כמו גדולות וה-7 נקיים יעברו בטיסססההה בלי בעיות!!

עד אז-הרבה מים ו...לימון...

אולי אבדוק היום עם בעלי בחנות טבע על המסטיק התימני הזה...זה לא גורם בעיות,נכון??
  • אין לי מושג לגבי המסטיק התימני...
    תבדקי

• קראתי...אבל לא ראיתי משהו לגבי שזה "מונע" או משהו כזה...... אז עדיין נשארתי ב... אולי נשאל שם בחנות הטבע......

הבנתי שהמסטיק הזה זה או כדורים או טיפות...ושניהן מגעילות
  • לא אכפת לי שזה מגעיל - אני אתגבר... רק שזה יעזור ולא ימנע הריון....
    אגב, אני לא יודעת אם לייחס ללימון משמעות אבל נראה לי שמשהו שם עובד...

• חחחח אמרתי לכן
    אומרים להוסיף ללימונים מים כדי שהקיבה לא תפגע. בעקרון צריך לימון אחד שלם סחוט ביום. אחרי כמה ימים תרגישו את ההבדל.
    הריונית בשנית- את לא צריכה לאכול אותו ככה זה סתם מגעיל, תעשי לך לימונדה קרה טעימה כזאת בתוך בקבוק מי עדן, אני אפילו הוספתי כמה עלי נענע

לגבי ילקוט הרועים קראתי באינטרנט הוא עוצר דימום, אבל קראתי באיזשהו אתר לגבי האזהרות שלו, אני לא יודעת כמה האתר הזה אמין, פשוט לדעתי להתייעץ עם רופא. הרב שלנו אמר שזה לא נכון.
    מסטיק תימני אני רוצה בעצמי לקחת אותו, שמעתי שהוא עוצר דימומים.
    h.d שתפי אותנו במידע מהספר.. גם בדברים המגעילים, נתמודד...
  • ללי - בסוף זה יצליח... בקשרלילקוט הרועים קראתי באתר מורשת ושם רבים עונים ואמרו שהוא מונע הריון אם לוקחים אותו סמוך לביוץ ואצלנו זה סמוך לביוץ אז נרד מזה...
    אגב, לא היה לי כוח להוציא את המסחטה מהארון למעלה אז העדפתי לסבול את הטעם החמוץ הזה... ואני ממש לא אוהבת חמוץ בד"כ....
    מחר כבר אסחט לימונדה...

h.d - נווווווו???? יש תשובות? חידושים? החודש אני רוצה לנסות הכל על מנת שהמחזור יתקצר... ושלא נפספס את הביוץ

בע"ה כולנו החודש עם בטא שלא משאירה ספקות...

• בוקר טוב בנות,
    איך אתן??
    בשורות טובות ואנרגיות מטורפות ...

• בוקרר אור בננות יקרותת!!

אז ככה- אתמול הלכתי לאמא שלי ועל הדרך רציתי לקחת ממנה לימון....אבל שכחתי....אז בשעה 00:30 בלילה לקחתי כוס-שמתי מיץ לימון קנוי,מים, סוכר (-שלא הורגש בכלל) והתחלתי לשתות...היה לי לא טעים בכלל בעלי עמד מהצד ועודד...אמר לי שאני עושה מסירות נפש....נסיך שלי!

לגבי הדימום- הוא די הולך להיפסק... אם לא אצליח לעשות היום הפסק אני מאמינה שאצליח לעשות מחר... אני לא יודעת אם הלימון עשה משהו (-ד"א שתיתי גם היום בבוקר כי עד שאחזור מהעבודה כבר אצטרך לעשות הפסק... ורציתי שהוא ישפיע עלי..) אבל אני יכולה להגיד ששתיה מרובה של מים עוזרת. לפחות לי עזר.

לגבי הדברים שכתובים לי בספר הטהרה שמפסיקים את הדימום יותר מהר-לא היה לי אתמול זמן להסתכל...מה שאני זוכרת זה כוס חלב מורתח,2כפות קקאו, דבש, וחלמון ביצה...לערבב לתערובת חלקה ואחידה ו.......לשתות!

היה רשום שם גם כדורי אבץ...... בעז"ה בלי נדר אסתכל היום שוב....וארשום לכן....

הריונית בשנית- איך את שמה לב לשינוי??
  • וואו זה באמת קשה!!!

יש לי בשבילך רעיון מצויין- אצלי הוא עובד יופי.
    יש משהו שנקרא רד-אוף
    http://vitaminim.org/index.php?productID=87

זה קצת מגעיל- אבל זה ממש עוצר את המחזור ומונע כתמים. כדאי לך לנסות... ותעדכני.....
  • fultimemom- תודה רבה רבה!! אני רואה שאין לזה בעיות של מניעה להיכנס להריון....אבל אני רואה שרשום להפסיק לקחת את זה יומיים אחרי תחילת הווסת..... אז לעכשיו זה בטח לא יעזור לנו,לא? כי אנחנו כבר יומיים אחרי תחילת הווסת.....

איך הריונית בשנית אמרה?? אנחנו מוכנות לעשות ה-כ-ל!!!
  • מקווה שיצליח לך!!!!
  • אמן אמןן!! תודה רבה

הריונית בשנית- מה קורה איתך?!?! הכל בסדר?! איך הדם? נפסק? את חושבת שתצליחי לעשות היום הפסק?
  • אני שמה לב לשינוי כי אני רואה את השינויים בזרימה..
    fultimemom - תודה!

• אה...יופי! ב"ה!! את רואה עוד דם??

מה לגבי הפסק היום? אפשרי מבחינתך את חושבת? או שעדיין לא...?
  • מאמי
    לא קראתי את כל השרשור רק את ההודעה שלך

אז ככה

אם הגיע היום שאת צריכה לטבול במקווה- כלומר זה היום שאתם צריכים לקיים יחסים
    יכול להיות שהביוץ שלך זה במחזור
    ותצטרכו לקיים כמובן שרב גם אמר זאת
    אני מכירה מלא בחורות שהביוץ נפל להם במחזור

זה דוחה אבל אין ברירה

• אין מצב להפסק היום ומחר בספק... שישי ושבת הייתה זרימה מאוד איטית ורק אתמול התחילה משמעותית... יהיה בסדר...

נטלי - את בטוחה? הבנתי מרבנים שאין היתרים כאלו כי היום בשוק יש המון כדורים שניתן לקחת והם אמורים לעזור...

• נטלי- את בטוחה???? גם אני בחיים לא שמעתי על היתר כזה. זה אסור מדאוריתא. נשמע לי ממש מוזר.
  • נטלי, אני גם שמעתי כמו הריונית בשנית שיש כדורים כאלה שמאחרים את הביוץ... רבנים כמעט לא יתירו בקלות בכלל לעשות פחות ימים מהשבע נקיים....או להיות ביחד עם הבעל לפני הזמן....

אצלנו אחרי שאנחנו אסורים כבר חודש + בלי לגעת אחת בשני בכלל(!) הרב לא אמר שאפשר לקצר בימים של השבע נקיים.................למרות שהוא יודע שזה שיייאאא הקשההה ויש אנשים שלא יעמדו בזה!!

אני גם אמרתי לבעלי אולי הרב יתיר לנו לקצר....אבל בעלי אמר שאין מצב כי זה גזירת חכמים והיום אף רב לא יכול להתיר את גזירת חכמים............
  • אם רב יאשר דבר כזה זה יהיה מאוד תמוה, זה איסור דאורייתא.
    יש כדורים כמו אסטרופם, איקוקלומין שדוחים את הביוץ. (כמובן רק באישור רופא ומעקב)

בכל מקרה בנות אני שמעתי שעדיף ביום הראשון של המחזור לתת לו לצאת כי בכל זאת הגוף צריך להתנקות, אחר כך להשתמש בכל השיטות למיניהן
    דבר שני h.d אני הולכת לנסות את השיקוי שלך, אני מקווה שזה יצליח. האמת שעד הרגע של הביצים הוא נשמע אפילו נחמד
    בנוסף תתחילו לנקות את האזור לפני, כלומר שהרחיצה תתחיל יום יומיים לפני.
    אני בזמן האחרון עושה הפסק ביום הרביעי ברוך ה'
  • ללי, תנסי את הרד אוף. זה ממש עוזר.
  • ללי 15- את באמת הולכת לשתות את זה עם הביצים?? גם אני כשקראתי את זה אמרתי :"נחמדד..." עד ראיתי את הביצים... גם כשקראתי את זה לבעלי הוא אמר:"ואו,נחמד,שוקו (-החלב והקקאו)"... חח

את חייבת להגיד לי איך זה!! אם זה לא כ"כ נורא וסביל...אז...מי יודע? אולי אנסה.....

fultimemom-אחרי כמה זמן הארד אוף עובד? ממתי יש לקחת אותו? הוא מדלל את הדם או מפסיק אותו?
  • fultimemom תודה! את ניסית? זה עזר? איפה קונים?
    יוצא שאני טהורה אולי 10 ימים בחודש זה ממש מתסכל

h.d חחחח מצחיקה עברנו דברים יותר גרועים נרביץ את זה במכה אחת. באיזה שלב בדיוק שותים את האיכסה הזה?
93 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה