שמש מתוקה

אני מזהה בתוכן הדברים, בין השורות, שאת מאוד מאוד מאוד אבל מאוד פמיניסטית!אני צודקת?

בואי נניח שאכן כן. ואם לא וחלילה פגעתי בך- אל תמשיכי לקרוא וקבלי ביטול גורף על כל מה שכתבתי ואכתוב..
כל הדברים שאת כותבת מאוד נכונים, ובעיקר אם מסתכלים מנקודת המבט שלך.
בגישה הפמיניסטית מאוד קשה לקבל את העובדה שהאישה היא "המין החלש". כמובן שאני כאישה לא מסכימה בכלל עם המונח "חלש", אבל אני חושבת שההגדרה אמורה לבטא את הצורך להישען ולהיתמך, ולהיות "אמא. בשונה מהגבר שיותר קשוח, אטום לרגשות וכל זה..
אני מסתכלת על הדברים בצורה שונה ממך:
אי אפשר לחמוק מן האמת. אמנם יש יוצאי דופן וכמו שידוע שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל כך הוא המבנה של האישה, וכן של הגבר.
גם אני מכירה נשים קשוחות רבות, ללא נטיה לאהוב, וכו', וכן גברים רגשניים ובכלל לא קשוחים.
לדעתי (שוב, לא בהכללה, ויש יוצאי דופן), גם אם אישה מתנהגת בצורה לא אנושית, או לא כמהה לאהבה או ליופי, זה לא קובע בצורה מוחלטת שהיא אכן אינה כזו. יכול מאוד להיות שכלפי חוץ לא רואים את הצורך הפנימי הזה שלה. יכול להיות שבגלל סיבה כלשהי, לפעמים חסך, לפעמים רצון לדמות למישהו או לפקד על מישהו, היא מדכאת את הנטייה הטבעית שלה.
ולגבי גבר- ברור שגברים עם לא עם נטול רגשות. היה ממש גרוע אם כך זה היה. אלא שנשים בדרך כלל יותר חזקות ברגשות ולכן הן נחשבות ליותר רגשניות.
בתקופות האחרונות יש יותר נטיה לשוויון ולכן רואים יותר נשים בעמדות מפתח ופיקוד, שפעם בקושי היה, אבל זה לא מראה על הנטיה הטבעית של האישה, שלפעמים מדוכאת בשל הרצון להתקדם בקריירה.
וסתם ככה- גם פיזית בד"כ אישה חלשה יותר מהגבר. יש כמובן יוצאים מן הכלל, והרבה, אבל הכלל הגורף הוא כזה.
תמיד, בכל העולם, התייחסו ברגישות יותר לאישה מלגבר, אפילו בכלא יש תנאים אחרים. ולמה? כן, זה לא נוח לשמוע לפעמים, אבל האישה נחשבת יותר "עדינה". גופנית ונפשית.
בגישה הפמיניסטית זה נחשב חיסרון ודבר לא ראוי ולא שוויוני, אבל בעיניי זה טבע העולם וזה בכלל לא נותן למין כלשהו ייתרון על פני רעהו.
בדיוק כמו שמירי כתבה. לא מין חזק ומין חלש. משוט שני מינים שונים לגמרי. בלי חזק וחלש.
בואי נקרא לזה: קשוח ועדין..
ונסייג כמובן את היוצאים מהכלל שתמיד קיימים, וכך לא נחטא בהכללות, שתמיד הן לא טובות.
(אני די מקפידה לכתוב "בדרך כלל" על כל נושא. בדיוק בשביל לא להכליל)