שאלה לדתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה בבקשה בבקשה לא להפוך את השרשור הזה למשהו מלחמתי. אני שואלת רק כדי להבין.
    למנהלות - אם מישהי מתחילה להגיב באופן לא ראוי - אפשר למחוק או לנעול.
    תודה.
    יש הרבה דתיים שהולכים ומקצינים דרכיהם. אחד מהדברים זה כמובן - קול באשה ערווה....
    מה עושים בערבי שבת ובחגים? האם נשים לא שרות זמירות שבת בביתן? או כאשר הן מתארחות לשבת?
    ועוד שאלה - למה נקודת הפתיחה היא שהגבר כ"כ חלש עד שאינו מסוגל שלא להתגרות מבחינה מינית מלראות שיער ראש או לשמוע אשה שרה או לראות מרפק? למה האשה היא זו שצריכה להחביא עצמה ולא הגבר הוא זה שצריך לעמוד בדחפיו?
    אשמח לתשובות באמת אמיתיות ומלומדות. תודה רבה

103 תגובות
ראשון עמוד 3
  • אחת ויחידה את מוציאה לי כל פעם מחדש את המילים מהפה
  • אורטל - להזכירך - בפעם האחרונה את לא באת! אני דווקא כן

• עכשיו שאני חושבת על זה, בעצם עניתי לעצמי. כל אחד מסתכל על מה שמתאים ונוח לו ומאמץ אותו. לכן, אני אחרי שבדקתי וחקרתי (ולפעמים אני עדיין עושה את זה, לצערי, מה לעשות, אנחנו כולנו - שורש נשמתנו מחובר לדבר ההוא העצום, לא?.......
103 תגובות
ראשון עמוד 3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה