היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
את גדולה מהחיים!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
חייבת לצעוק: איזה כייייייף לך!!!!שיהיה המשך מהיר, תקין וקליל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחלה סיפור
וואו בהחלט הריון קצר
אני קוראת ואני ככה
וואי באמת לא הרגשת כלום??? איזה שוק זה לגלות בחודש שישי... שיהיה המון בהצלחה שיעבור בקלות
] ]
וואווווווווו
וואו!! איזה שוק..
אני עד עכשיו ככה
איזה יופייייייייייייייייייייייי עברת חצי ואפילו לא הרגת מעולה את כבר יודעת את מין העובר?
חחחחחח ענק!!!
וואו עכשיו אני המומה!!! איזה קטע הזוי!!! שיהיה המשך קל ותקין!!!
גם אני עוד לא קיבלתי מחזור... אני מקווה מאוד שאין לי הפתעה...
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
איזה יופי
שיהיה המשך תקין ובריא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מזל טוב מאמי, שיהיה רק בשעה טובה ואושר גדוללללללללללללללללללל!!!!!!! אבל תגידי, בחילות? הפרשות? תחושה משונה בציצי (אפילו, ולמרות - שהנקת), שינויים במצב רוח? התמתחות בבטן התחתונה? היתפסות בשוקיים באמצע הלילה? וגם - בטן???????? חשקים מיוחדים לאוכל? משהו???????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את גדולה, בחיי... שרק ימשיך ככה, חמסה חמסה, בריאות ונחת לעולמי עולמים!!!!
טוב, אני לא יכולה להירגע!!! איך לא הרגשת שום תופעה, רמז, משהו??
מצחיקה באמת הזוי אבל כיף לעבור יותר ממחצית ואז לגלות שאת בהריון
המשך הריון קל ומהיר
"..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
וואו
נראה לי שכמו שכתבת... ידעת אבל הפסקת להתחכש
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
וואו מאיפה להתחיל
חה חה חה חה חה חה חה!! הדבר היחדי שאני יכולה להגיד לך זה הלוואי עלי!! אצלי כל ההריונות היו ארוכים ובלתי נסבלים
אחרי שגיליתי שאני בהריון הייתי המומה קצת. בעיקר כי פתאום להפוך לאמא לשלש זה מפחיד קצת. אבל אני ממש מרגישה שזו מתנה. וזה באמת מרגיש לי נטו מתנה. אתמול אחרי האולטראסאונד שבו היא אמרה לי שבוע 24 הייתי כל היום בהלם. קצת מבואסת אבל לא מההריון אלא מהעובדה שהוא כ"כ מתקדם. יש לנו הרבה מידע לעכל. אבל זה באמת מרגיש מתנה
חחחחח מצחיקולה!!! בשעה טובה! שימשיך בטוב! וכמובן, יסתיים בטוב!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
שיהיה ארוך(?) תקין ומשעמם
וואוווווו איזה קטעעעעעעעעעעעעע
מזל טוב מתוקה.
איזה סיפור מדליק!
את ממשיכה להניק? בשמת
לא, רגע, כאילו, דה, אם מקיימים יחסים הרי ברור שיכול לקרות הריון לא?
טוב, לא יכולה להירגע מזה. הרסת אותי פשוט
שיהיה המשך הריון קל
אורטל תרגעי
צ'
מרגש !!! איזה הפתעה נעימה
המון המון מזל טוב רגע אני חייבת להוציא איזה ואהוווו אחד לא
למה תירגעי? זכותי לומר מה שאני מרגישה, לא?
זה פשוט הזוי ולא נתפס, כמו המקרים האלו שקוראים בעיתונים על בנות 15 שילדו פתאום ואף אחד לא שם לב
אורטל - את באמת, אבל באמת מגזימה!!!!! כבר נכתב כאן ביום באחד השרשורים "אל תדון חברך עד שתגיע למקומו" ויודעת מה? גם לכאן זה נכון!!! צ' לא ילדה, "פשוט" בשטף ארועי החיים היא פספסה, כי ככה זה! ואולי, אם היית במקומה גם את לא היית שמה לב....
וואו!מדהים! אנחנו לא מכירות,אבל הרבה מזל טוב שיהיה בקלות ובשמחה, וכן אני בהחלט יכולה להבין ולהאמין איך בהנקה זה יכול לקרות. אני עצמי הנקתי שנתיים שבמהלכן המחזור שלי לא היה סדירבכלל,ופעמיים מחזור "מוזר" אחרי איחור ארוך(ששייכתי להנקה כמובן...) התברר כהריון שלא החזיק מעמד...זה קורה,ובייחוד עם סדר היום העמוס,ההורמונליות של ההנקה,בהחלט מובן איך לא שמת לב.
ענבר - לא, סורי, אבל ממש אין מצב
וואי איזה קטע!!!
אורטל ... את אחלה בחורה
שיהיה בשעה טובה מותק! תהני ממה שנשאר לא יפה ככה לעקוף את כולם בסיבוב
צ' יקרה, בהחלט מאחלת לך ליהנות בגדול ממה שנשאר מההריון (ובוא'נה, סה"כ לא נשאר כ"כ מעט... ), וללדת בסופו בלידה תקינה, טובה, בריאה ובמועדה - ילד/ה בריא/ה ומקסימ/ה. כל ילד הוא מתנה להוריו - גם (ואפילו יותר) כזה שנתגלה על קיומו רק בשבוע 24... בשעה טובה!!!!!
איזה קטעים, בהחלט אחד הסיפורים הכייפים לשמוע למרות שכבר עבר חצי הריון, מאחלת לך את המשכו בקלות ובכיף.