נוכחות בחדר לידה - מה אתן חושבות (בעלי מעצבן!) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף!
    אתמול בערב היתה את הסדרה הזו- 14 שבועות
    אז התחלנו לדבר לגבי הלידה ופתאום בעלי אומר שהפעם הוא יקרא לאמא שלו שתבוא להיות בלידה.
    אני קיבלתי קריזה, ואמרתי לו שכמו בפעם קודמת, אף אחד לא נכנס לחדר לידה חוץ ממנו, חשבתי שזה ברור מאליו והנושא בכלל לא עלה עד עכשיו.
    שאלתי אותו למה הוא חושב שאמא שלו צריכה להגיע, מסתבר שזה בגלל שמאד קשה לגבר (!) להיות 13 שעות בחדר לידה והוא צריך עזרה.
    אז הסברתי לו שבמילא אף אחד לא יכנס אלי, זו לידה פרטית שלי ורק הוא יכול להיכנס, אז אם הוא רוצה שאמא שלו לא תתייבש בחוץ עדיף שלא יקרא לה, שתשמור את הכוחות שלה לדברים שיכולים באמת לעזור לי כמו לשמור על הילדה, לארגן דברים לברית ב"ה ולתינוק.
    ושהוא יכול מבחינתי לצאת החוצה להתאוורר אם קשה לו בפנים, ואני אסתדר.
    וכל זה תוך כדי בכי, כי זה ממש עצבן אותי (עכשיו שאני כותבת זה כבר נשמע די מצחיק...)
    בקיצור, חפרתי
52 תגובות
עמוד 2
  • לא רוצה להיות - לא צריך ! בלי כעס, באמת, אולי זה מליחץ אותו. אני בטוחה שהסקרנות והמתח לא יתנו לא לזוז ואם לא אז לא קרה כלום.
    מה שבטוח - אני מעדיפה ללדת בלב המדבר עם עצמי ולא עם חמתי בחדר הלידה !!!
  • הדר - מסכימה איתך ב- 100%
52 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה