עידכונים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • א נכון שלא הייתי פה מלא זמן וזאת בעקבות חופשת מחלה שהרופאת נשים הבאיה לי למשך שבוע וחצי בעקבות קיצור בצוואר הרחם...עכשיו ב"ה הכל יותר בסדר וחזרתי לעבודה...הרופאה כבר די מכינה אותי לקבלת שמירת הריון-היא ביקשה שלפעם הבאה שאני באה אליה אני אביא איתי את הטפסים...ואם היא לא תביא לי את השמירה בתור הבא (12/12) אז היא תביא לי בתור שלאחריו.

עשיתי סקירת מערכות בסיסית שב"ה הכל נמצא במקום...רק מה שכן יש בשק אחר ריבוי מי שפיר ובשק השני ריבוי קל-כך שהרופאה שולחת אותי לעשות אקו לב עובר+ סקירת מערכות מכוונת ממוקדת+ העמסת סוכר מלאה ישר.......

אני קצת לחוצה ומקווה שיהיה בסדר בעז"ה!!

איך הולך הבדיקה של העמסת סוכר המלאה? הרופאה אמרה לי לקחת איתי לימון...אבל מתי צריך ואפשר להשתמש בו?

1 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה