דואגת . . . - עדכון ושאלות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זהו, החיסון הנורא מאחורינו
    וועליה כמה הוא בכה בחיסון השני - נהיה אדום כולו

7 תגובות
עמוד 1
  • אמרת שקיבלת מהאחות הסברים על טעימות חחחחחחחחח
  • וואי כל מה שאמרת הפוך ממה שהבנתי חחחח
    אני אגיד לך למה - כל ההסברים באו לפני החיסון - לא הפנמתי כלום מהלחץ
    שאלתי בבית את בעלי אם הוא זוכר כמה דברים והוא לא זוכר כלום

• מרק זה בסוף כן אחרי שתטעמו הרבה ירקות- שיהיה לך מה לשים במרק חחח

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=236098
  • חחחחח יא קרועה
    חשבתי מרק ברגיל - צח

• מסכימה עם כל מילה ומילה של מיצי
    רק לתשומת ליבך תעצרי את הטעימות חכי שיעברו יומיים מהשפעות החיסון ואז תתחילי ברזל ולאחר מכן טעימות
    עשית יותר מדי דברים חדשים ביחד
    גם חיסון עם תופעות לוואי
    גם ברזל
    גם דייסה
    גם טעימות

חראם על הילד הותקף חחחחחח

צעד צעד להכל יש זמן

תראי אצלי אמרו לא לתת דייסה מסיבות כאלה ואחרות (סמיילי חמסה) ולטעימות נועם הגיבה ממש לא טוב ממש נחנקה לי פחד אלוהים
    אז החלטתי לחכות קצת יש זמן אני לא ממהרת
    כעיקרון חיכיתי יומיים מהחיסון ואז 3 ימים ברזל ואז התחלתי טעימות שבינתיים הפסקתי לשבוע.

• ממוש... לשאלותייך. את ממש דקה אחריי...

מים- את לא חייבת לתת עדיין כי הוא מקבל נוזלים ממך ומהתמ"ל.

את הירקות את מכניסה חתיכות קטנןת למים ואז מרסקת ומוסיפה קצת מים מהסיר. בלי גושים.
    אני התחלתי עם קישוא לבד ואז גזר לבד ןאז שניהם. ואז תפו"א לבד ואז את שלושתם....
    בסוף כל הירקות את שמה חתיכות של הכל במים ומרסקת הכל ביחד. אח"כ כבר יכולה להוסיף חתיכות עוף. ( אני בשלב הזה)
    הכפית- או שלכם או מיוחדת מגומי סיליקון כזה...שאפשר לקנות בשילב...
    לגבי הדייסה- איזו קנית? אני עשיתי אןרז פעם 1 ראיתי שסבבה.. אבל הבנתי שזה עושה עצירות אז אתן קורנפלור.
    עושים את זה עם כפית שלך...אבל לפי מה שכתוב זה ל 180 מ"ל כפית-שתיים...

הטחינה ואגוזים וזה אני גם לא יודעת מתי כלכך....

• למה לתת כבר דיסה.
    אני לא נותנת להם והם שבעות ורגועות. אני יודעת שרק אם הילד לא רגוע כי הוא רעב אז מסמיכים לו בדייסה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה