-
אוי מאמי שלי אני כל כך מבינה אותך ומעבר לזה...
כמה שאת צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!
כשאני נכנסתי להריון ניסיתי לעזור לכמה בנות שהיו ממש על סף שבירה(נראה לי שאת ביניהן...) וסיפרתי את סיפורי האישי שבסופו רשמתי המלצה :
לכו למקווה....
וגם סיפרתי איך זה התנהל אצלי...
בנות פה פשוט לא הבינו את המשמעות של הקושי להיכנס להריון ופשוט יצאו עליי שאני לא רבנית ואני לא יכולה להחליט בענייני דת...
ומה בסך הכל רציתי .... לספר את סיפורי האישי ולעזור לבנות אחרות שרצו גם (בעקבות הפרסום שלי) ללכת למקווה...
אז נכון, יש את הבכייניות
ונכון יש את אלה שזה הריון 100 שלהן...
אבל זה פורום תמיכה...
לא פורום בכיינות
לא פורום דתי
ולא פורום להחזיק יד למי שכבר יודעת לקראת מה היא הולכת...
אני תומכת בהודעה שלך במיליוני אחוזים!!!!!!!!!!!!
אני חושבת שבנות לא מבינות שיש כאלה שנמצאות פה קרוב לשנה וצריכות לקרוא את ההודעות הלא קשורות לפורום הספציפי הזה...
אז באותה נשימה ונימה אומר
יש כל כך הרבה פורומים באתר ולא בשביל לסתום לכן פיות אלא לגרום לכן להבין להיות קצת יותר רגישות כלפיי הבנות האחרות...
יש הודעות שסליחה ,... לא קשורות לפורום הזה...
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה לכולן ואני מאוד מקווה שכל אחת תיקח את זה לכיוונה האישי...
-
אני מסכימה עם גליה..... הרבה פעמים גם אני רואה פה הודעות קצת בעייתיות !
שאולי לא באות בכוונה תחילה לפגוע בבנות אחרות אך בדרך עקיפה גורמות לפגיעתן!
לפעמים השיתוף פה אינו ברוח הדברים של הפורום הספציפי ומעציב חלק מהבנות עד לחוסר חשק להיכנס לאתר.
לאחרונה אני באמת רואה שיש הרבה בנות שכן היו בפורום ונעלמו.
אני מסכימה לחלוטין שזה פורום למנסות להיכנס להריון ועל כן הבנות מחפשות בו תמיכה וכשבנות אחרות משתפות על תחושות שלהן באשר להריון הקיים זה מדכא בנות אחרות שקוראות את זה ולא מצליחות להבין הכיצד היא בוכה על מה שעוד אין לי בכלל!
תנסו לשים את עצמכן במקום אותן בנות המנסות להיקלט , כיצד הייתן מרגישות אם הייתן קוראות הודעות שרק מזכירות לכן שאתן כרגע בעמדת נחיתות יחסית
אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך !
גם אני תחילה הייתי משתפת פה על חלק מהדברים ואז הבנתי שזה לא המקום
יש פה פורום של תמיכה הדדית ונושאים כללים שיותר מתאים.
תחשבו על זה
הלן
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
היי בנות,
אני מסכימה איתכן באופן כללי, גם אם זה קצת לא נעים לי.
מה לעשות שפה זה הפורום הטוב והתומך ביותר שמוצאים אי פעם.. אז לא פלא שכולנו רוצות להישאר פה גם בהריון, וגם אחריו וכן הלאה....
אני כן מבינה ומשתדלת שלא לעשות כאן דברים שעלולים להיות אל נעימים לאחרות.
בהודעות מסוימות אני אפילו מורידה את החתימה שלי שלא תעשה לא נעים לאלה שכל-כך קמהות למה שכבר יש לי (ותסלחו לי על עוד אזכור שעלועל להיות לא נעים), בדיוק כמו שאני עושב בהודעה הזו.
הייתי בפורום של תמיכה כללית... הוא קצת קר, אין בו את החום שאתן מעניקות לו פה.
לכן אני חוזרת לכאן כל פעם, קוראת, ואם יש לי מה להגיד - אני אומרת, בלי להשוויץ, כי עד לפני שבועיים הייתי בדיוק באותו המצב כמוכן!
מקווה שהבנות האחרות יבינו גם ויתגברו על התחושה הלא נעימה של לא להיות רצויה פה בגלל המצב שלך.
-
גליה יקירתי,
הוצאת לי את המילים מהפה!!!
לא יכולתי לנסח את זה בצורה יותר טובה....
זאת אחת הסיבות שאני כמעט ולא נכנסת לפורום הזה והייתי נמצאת בפורום הזה המון למרות שאני עוברת טיפולי פוריות ואני נמצאת גם בפורום פוריות.
עם כל הכבוד לבנות שנכנסו להריון ואני באמת שמחה בשבילן מכל הלב,
יש פה הודעות ממש לא במקום שפשוט קורעות את הלב
-
וואו תקשיבי rodana
אני פשוט בהלם ממה שכתבת!!!
גם אני בהריון וגם לי יש חתימה וגם אני עדיין בפורום...
אף אחד לא אמר לך לא להגיב או לא לפרסם או לא להיות כאן!
פשוט אם יש נושאים שלא קשורים לפורום הזה אני לא חושבת שצריך לפרסם,סליחה אני בטוחה שלא צריך לפרסם.
איך את יכולה לרשום משפט:
"בהודעות מסוימות אני אפילו מורידה את החתימה שלי שלא תעשה לא נעים לאלה שכל-כך קמהות למה שכבר יש לי (ותסלחו לי על עוד אזכור שעלועל להיות לא נעים), בדיוק כמו שאני עושב בהודעה הזו."
איך?!?!?! ולסלוח לך על עוד איזכור לא נעים?! זו בדיוק הכוונה...
יש פה בנות שנמצאות חודשים על גבי חודשים ויש כאלה מעל שנה ושהכל תקין אצלהן ואצל בני זוגן ועדיין לא מצליחות...
וסורי בובה,
אצלך זה בכלל לא המצב...
איך כתבת: "לכן אני חוזרת לכאן כל פעם, קוראת, ואם יש לי מה להגיד - אני אומרת, בלי להשוויץ, כי עד לפני שבועיים הייתי בדיוק באותו המצב כמוכן!"
על מה את מדברת את היית פה יום וחצי ורשמת כזו הודעה על היחסים עם בעלך(שלא קיימים) ועל העצבים והלחץ ואחרי שעה נקלטת... ורשמת חוק מרפי...
סורי מאמילה אותי אישית זה מרתיח!
יש מילים שלא צריכות להיכתב...
אני נכנסתי להריון ואני כבר שנה בפורום ומעולם לא כתבתי משהו שיכול להוות כאב לאחת הבנות האחרות אלא להיפך...
את צודקת שבפורום הזה יש המון אהבה וחום אבל לאחרונה זה איבד מהערך שלו על אחת כמה וכמה שיש פה בנות שכבר הפסיקו לפרסם ולהגיב ואני רואה אותן מחוברות!!
יש פורומים מתאימים לכל נושא וגם אם הפורום הוא קר אין זה אומר כי את צריכה לפרסם בפורום התמיכה הזה את ההודעה שלך ועוד להגיד זה בגלל שהפורום הזה הוא פורום חם ואוהב...
סורי אבל זה לא נכון!
לשיקולך...
-
לאיזו רמה הגעתן בנות תירגעו מה עובר עליכן??????
אם זה כ"כ מפריע שאנחנו משתפות אתכן רק בגלל שאנחנו מרגישות קרובות אליכן יותר מפורום אחר אז סליחה, אחרי הכל גם אנחנו היינו באותה הסירה גם לנו היה קשה להיכנס להריון וגם אנחנו עברו תיסכולים וייאוש אבל מזה ועד להגיע לרמות כאלה אז הגזמתן.
-
nashnush יקרה,
באמת שלא דיברתי עלייך...
אני גם לא אזכיר פה שמות...
כוונתי לא הייתה אלייך ספציפית והאמת גם לא בעקיפין..
-
korin - לא הבנתי מה רצית להגיד בהודעה שלך ובמה אני אשמה בדיוק.
קראתי פעמיים ולא הצלחתי להבין.
אם יש ברצונך - תבהירי.
-
הכל מובן וטוב ויפה,
אבל אני מצטערת מאוד שבנות כמוני שמנסות כמה חודשים טובים להיכנס להיריון לא מסוגלות לראות הודעות של בנות שרושמות על דברים שלא קשורים בכלל לתמיכה שאני מנסה לקבל פה!!!!!!!!
עם כל הכבוד, אין לי בעיה לדבר עם כל אחת, ועם כל מה שהיא עוברת, ותאמיני לי שיש כאן בנות שיעידו שגם שהן באמצע הדרך בהיריון, עדיין אני מדברת איתן ולא מרגישה את זה שהן "מעליי" כביכול, אבל לרשום פה הודעות של של בדיקות מסויימות שכבר עברת אותן בהריונות קודמים, ואת יודעת מה זה, כי הילדים שלך מחכים לך בבית, וזו עוד צביטה חזקה בלב, שמה שממש ממש ממש ממש לא קשור למי שמנסה להיכנס להיריון, למה אני צריכה לראות את זה?????????? למה??!?! למה לראות הודעות של בכיינות שאומרות לי בכלל לא יצא לי לשכב עם בעלי ובכלל לא יצא לי כלום ואני בוכה ובוכה ובוכה ופתאום הופ!!! שני פסים!! היריון!! נו באמממממתתת!!!!!!!!! חוק מרפי???? בולשיט!!!
אני ממש ממש לא מדברת פה על בנות, חברות כבר, שרושמות על בדיקות מסוימות שהן הולכות לעבור פעם ראשונה, וגם טורחות לפרסם את ההודעה שלהן בכל הפורומים שקיימים כי היא מנסה לחפש את התשובה הטובה ביותר, לאלה צריך לענות ללא ספק, כי זה נגמר בשאלה הזו וזהו!!!!!!!!!!
אני מדברת על דברים לא הגיוניים שגורמים לי ולכל הבנות שעזבו פה את הפורום לבכות על זה שיש בנות כאן שמתבכיינות על כלום!! כאילו, אתן בהיריון!!!!! קיבלתן כבר את המתנה הזו שאנחנו כמהות לה בקוצר רוח!!!! על מה יש לבכות?!?!?! מצידי שיכאב לי כל ההיריון, רק להיות בהיריון!!!!
להוריד חתימה???? מה קשור!!! זו לא גאווה גדולה להגיד את זה ובאותה נשימה גם לרשום כמה שאת לא משוויצה, וכמה שאת מנסה לא לפגוע וכמה שאת לא מאזכרת וכמה שזה לא נעים, ועוד לפרסם הודעות של דרושות בשורות טובות, אחרי שאת רושמת שהודעות קודמות כמה שאת מקנאה בבנות אחרות שנכנסו להיריון וכמה את צריכה תמיכה, ואת לא יודעת שזה לא תומך בכלל!! את רושמת שהיית לפני שבועיים באותו מצב שלנו, וואלה, כמה זמן היית במצב הזה??? אנחנו כבר חצי שנה ומעלה בפורום, מתחבטות פה במה שקורה לנו וזה כואב לראות את זה!! אני ממש מדברת מכאב!!
ושרון, אנחנו ממש, אבל ממש לא מגזימות. לראות אותך רושמת שאת נגעלת מבדיקת סוכר(!!!!!!!!), כי את לא רוצה שיהיו לך בחילות, ואת עוד צריכה לטפל בילדים שלך שבבית, שיהיו בריאים אמן, וואלה שרון, תני לי בחילות תשעה חודשים מלאים, והלוואי וכבר אני אוכל להגיד שמחכים לי ילדים בבית, ומחכה לי עוד אחד בדרך!!!! זה לא הפורום!!!!!! אני לא יכולה לתמוך בדבר כזה!!! מצטערת!!!!!!!!!!! לרדת ברמה?? את רצינית??? את בכלל מודעת למה אני עוברת שאני קוראת הודעה כמו שאת רשמת???? מילא, היית בהיריון ראשון, היית שואלת על הבדיקה זהו, מי בכלל היה פותח פה?? כאילו, אין לי מושג איך היריון מרגיש בכלל!! על מה את מדברת!?!?!?!? זה פשוט מרתיח, מקומם ומכאיב ברמות שאת לא מבינה בכלל, שאת עוד רושמת לי תגובה כזו, במקום להגיד לי שאת מבינה אותי!!!
לא מעניין אותי בכלל שבפורום השני הן קרות אלייך!!! זו לא אשמתי ותאמיני לי שאם כבר הייתי זוכה להיות בפורום השני, שם ממני לא היית מקבלת קרירות, אלא הכי תמיכה בעולם!! בדיוק כמו שאני מצפה לשוב ולקבל פה!!!
הלוואי והייתי יכולה לחזור לרשום שרשורים כמו פעם!!! על דברים רציניים!!! ולא סתם התבכיינות!!!
ואני בטוחה שאני לא מדברת רק בשמי, אלא בשם עוד המון בנות כאן!!!
אני ממש מרגישה שזה בוז בשבילי!!
יש כאן מלא אימהות, שאני גם חברה שלהן באופן אישי, ואני ממש לא מקבלת מהן את הבוז הזה!! להיפך!!! אני יודעת שהן מפרסמות בפורומים אחרים, ומקבלות תשובה לכל שאלה, ואם הן רושמות על איזו חוויה נחמדה שהן עברו זה בסדר לחלוק כאן ואפילו נחמד ומעודד, אך לא דברים סתמיים ולא קשורים!!!!
נשנוש, נשמה שלי, הכוונה לא אלייך בכלל!!!!!!! על מה את חוששת????? בהודעה של קורין, אני יודעת אישית במה מדובר וזו לא את.
בקיצור בנות תתעוררו!!! שימו לב מה שאתן רושמות!!!
-
קורין יקירתי לא יודעת למה אבל תמיד נראה לי שאת מרגישה את עצמך מנהלת הפורום הזה. גם לך לא חסר וגם את שיתפת פה בנות בהריון שלך ובבדיקות ובחוויה שאת עוברת .
בכל אופן ההודעה שלי היתה מופנית להתכתבות שלך עם rodana שלפי דעתי עברה את גבול הטעם הטוב התוקפנות שלך מעצבנת אותי לפעמים ואני לא מתביישת להגיד כאן שאני גם זוכרת את התוקפנות שלך כלפיי בנוגע לנושא המקווה שהטעת פה בנות וקבעת הלכות משל עצמך.
לגבי מה ש gals כתבה, כיבדתי מאוד והסרתי את ההודעה שלי "בדיקת סוכר".
אני מתנצלת בפניה כי שום דבר לא הייתה מכוונה רעה ואני הכי מבינה אותה כי אני עברתי 2 הפלות אחת אחרי השנייה ולקח לי להיכנס להריון שנתיים אז בבבקשה ממך תפסיקי לשפוט אנשים!!!!!! לפעמים עדיפה השתיקה.
יום טוב
-
rodana אסביר שוב וגם אסביר בשמחה...
יש נושאים שלדעתי לא צריך לפרסם והאמת גם מיותר...
את צריכה להבין שיש פה בנות שמנסות תקופה ארוכה או שיש בעיה ויש דברים שכותבים ולא צריך לכתוב!!
אני לא חושבת שאת צריכה למחוק את החתימה שלך בחלק מההודעות...
את צריכה להבין בסך הכל (אין לי דבר נגדך באמת!) שגם אם הפורום הזה הוא מלא אהבה לא אומר שאת צריכה לפרסם פה כל דבר ועניין...
רתחתי על שכתבת שיש לך משהו שאחרות קמהות לו... וזרעת עוד קצת מלח בהודעה הזו...
זו בגדול הייתה כוונתי...
מקווה שתביני ששום דבר לא נכתב בכוונה לפגוע פשוט שתהיה מעט רגישות לאחרות...
-
שרון,
תודה שהורדת את ההודעה שלך, אבל אני חייבת גם להגיב על מה שרשמת לקורין.
קורין, כמו כל אחת אחרת כאן בפורום שואלת שאלות כהריונית טרייה וגם מפרסמת הודעות בפורומים אחרים. היא לא פגעה באף אחת מאיתנו אף פעם!!! וגם אם כן אני בטוחה שזה לא היה בכוונה תחילה, היא אחת הבחורות הכי תומכות שהכרתי, ואני אומרת זאת מהכרות אישית.
כל נושא המקווה שהיה אז היה מכוונה להביא את סיפורה האישי, וכדי שגם בנות אחרות יזכו במה שהיא זכתה. להביא למצב שמישהי עושה מצווה מסויימת, זה לא אומר שהיא מנהלת פורום או מחליטה לבנות אחרות מה לעשות.
עובדה שיש מישהי שגם ניסתה כמה חודשים, ולקחה את עצתה של קורין ונקלטה אחרי שהיא הייתה במקווה.
ואגב, אף פעם לא ראיתי את קורין רושמת שהיא מפחדת מאיזו בדיקה, עדיין זה ההיריון הראשון שלה.
בנוגע לזה שעברת שתי הפלות, אני מצטערת לשמוע, אבל עכשיו עוד יותר מחזקת אותי התחושה שאחת כמוך צריכה להבין אחת כמוני, ולדעת איפה אני עומדת, ולא לרשום הודעות שמעוררות קנאה במי שכבר יש לה הכל מבחינתי.
-
שרון,
אני לא מנהלת הפורום וגם לא מתיימרת לכך...
לא באתי לשפוט אף אחת ובטח ובטח שלא להטיף או להיות תוקפנית...
אני הייתי תוקפנית בהודעה שלי ל rodana? את באמת רצינית???
לרשום שהיא מבינה שאחרות קמהות למה שכבר יש לה... נו באמת שרון את לא חייבת לאהוב אותי או להתחבר אליי בפורום אבל תהיי מציאותית ואמיתית לפחות עם עצמך...זה לא לעניין...
ולגבי המקווה... היינו שם,עברנו את זה... כמו שנשנוש כתבה לא צריך להעלות עניין כזה מטופש שהיה בעבר (לפחות מבחינתי) ..
את לא חייבת להגיב להודעות שלי ואת לא חייבת ל"אהוב" את ההתנסחות שלי...בהודעות...כוונתי פה בפורום היא לא לשמח אותך...
תרשי לי לציין כי ישנן 8 בנות שכיום ממשיכות ללכת למקווה כבר 5 חודשים מאז השרשור שלי על המקווה אני לא אציין שמות , בנות אם תרצו אתן מוזמנות לכתוב את שמותיכן...
בנוסף... תרשי לי לציין שגם ליאלי (שמשום מה נעלמה...קשה להבין למה...) נכנסה להריון לאחר שהייתה במקווה גם כאן מהתכתבות אישית שלי איתה.
אז אחרי כל זה את חושבת שאני פוגעת...
או מתנסחת בתוקפנות....
במילה אחת:
סבבה...
-
וואו, יקירותי... אני חייבת לומר שאני בהלם מהתכתובת הזו.
מצד אחד, אני יכולה להבין את העניין שמדובר בפורום תמיכה לבנות שמנסות להיכנס להיריון, ולכן ישנן הודעות שבנות שהצליחו להיקלט (אחרי כמה נסיונות לא מוצלחים), כמוני, רושמות, שאולי הן זורות מלח על הפצעים.
וכאן אני אומר מראש, מכל הלב- אם יש מישהי שחשה כך בגלל הודעה שרשמתי על הבדיקה, למשל, שעשיתי, או על דברים אחרים שקשורים להריון- קבלו בבקשה את התנצלותי הכנה. ודאי שזו לא היתה הכוונה שלי. דווקא אנ זוכרת שמאוד עודד אותי בניסיונות לקרוא על מה שצפוי לקרות לי, ואומרים שמחשבה יוצרת מציאות...
מצד שני, נסו להבין גם את מי שמולכן- אני לא כותבת פה כי זה פורום תמיכה למנסים להיכנס, אני כותבת פה מה שעובר עליי (גם אם לא קשור להיריון בכלל!!!) כי מצאתי פה חברות אמיתיות, שכיף לי איתן. שאפשר לצחוק איתן סתם כך, להחליף רשמים על הבעלים, וכן- גם לתמוך בהן בניסיונות ובהצלחות!!! זו הסיבה שנשארתי פה- כי אני מחשיבה אתכן לחברות שלי.
לא יודעת, ההודעה המקורית וגם התומכות בה עושות לי קצת לא נעים... כאילו אני לא רצויה יותר במקום שהרגשתי בו בית. ועכשיו כבר עומדות לי דמעות בעיניים.
רק תזכרו, שלמרות שהצלחתי להיקלט, אני עדיין אותו אדם כפי שהייתי כשניסיתי, ואני תמיד אבל תמיד אעמוד לצידה של כל אחת מכן... גם כשבעזרת השם כולכן תצליחו להיקלט.
אם היה פורום אחר, בו כל החברות שלי מפה יכלו לכתוב בלי שתהיה לו כותרת או הגדרה מסוימת זה היה הכי טוב, אבל עד שזה יקרה- אני רוצה להמשיך לכתוב לכן...
אוהבת מיליונים,
יפעת.
-
korin, הנימה של ההודעות שלך תוקפנית, על זה אין וויכוח, גם אם לא התכוונת.
בסך הכל ניסיתי להסביר כלפי עצמי - שאני מכבדת, תומכת (תקראי את ההדעות שלי לבנות אחרות), משתדלת שלא להזכיר דברים לא נעימים (ובדיוק בגלל זה מורידה את החתימה אם לא הבנת) ומסכימה עם שאר הבנות שיש פה הודעות שלא במקום.
תקראי עוד פעם את ההודעה שלי, לפחות את התחלתה.
אוריד מהפורום את כל מה שלדעתי לא במקום.
ולהבא - מחר תהיה לי הפלה חלילה ואחזור לשורותיכן.
את חושבת שיהיה לי נעים לחזור לפה כשאני יודעת שיש פה בנות כמוך שתוקפות אותי?
תחשבי גם על זה.
מבחינתי הדיון הזה נגמר, אמרתי את שלי.
בהצלחה.
-
יפעת,
את כנראה לא הבנת את גליה זו לא הייתה הכוונה...
כולנו רצויות כאן וכולנו כותבות נושאים של בדיקות גם אני...(שקיפות סקירה וכ'ו)
אבל עדיין יש ניסוח מסויים ...
מאמי אני אוהבת אותך המון וחברה שלך לכל דבר ודבר (גם מחוץ לפורום) ואני מאוד מקווה שאת יודעת את זה..הנושא הוא לא לאלה שבהריון לצאת מהפורום...ממש לא ...פשוט להיות קצת עדינות ואני לגמרי מבינה...(אני לא חושבת שאני טלית שכולה תכלת)..
את כנראה הבנת את ההודעה הראשונית לא נכון ולכן גם לא הבנת מדוע אנו תומכות בה..(לכל התומכות...) נשמתי, כולנו רצויות ומי שלרגע הרגישה מההודעות שלי לפחות שזה לא המצב - אני מתנצלת!!!
זו לא הייתה כוונתי...
אם לא היינו מוצאות חברות פה היינו נפגשות?!
היינו משתפות?!
אני ממש מקווה יפתי שהבנת שהבנת לא נכון...(חחחחחחחח)..
rodana, וואו, צריך המון אומץ לכתוב את השורה השישית שכתבת...
את פשוט לקחת הכל למקום אחר לגמרי..
תרשי לי להתנצל כי לא התכוונתי להיות תוקפנית ולפגוע..
אבל אחרי מה שרשמת נשמתי כנראה שגם את לא הבנת נכון את ההודעה הראשונית ולכן הגבת גם בצורה קצת פוגעת..
באותה נשימה באמת אאחל לך שתהיי בריאה !
קשה לי עם מה שכתבת (שוב, בשורה השישית) לא אאחל זאת לאויבים שלי גם לא בסתר..
קצת עברת את הגבול עם זה ולגמרי יצאת מפרופורציות!
שיהיה לך המון בהצלחה הריון קל תקין ובריא אמן!!!
סילחי לי אבל לא אגיב יותר להודעותייך - אף לא אחת מהן.
שיהיה יום טוב!
-
אני לא כותבת כאן הרבה, היו לי כמה שאלות אחרי שעברתי הפלות ושמחתי לקבל תמיכה וחיזוק. אני מרבה לקרוא בפורום הזה ובפורומים אחרים ואכן אני מרגישה שהפורום לא נותן מענה לכותרת שלו. אני מסכימה עם גליה לחלוטין, תמיכה לנשים שמנסות להיכנס להריון לא יכולה להיות מנשים שכותבות על בדיקות שלהן, זה לא הוגן!
אני נכנסתי להריון אחרי 3 שנים של צפייה ואני יודעת כמה זה קשה. תמיכה מגיעה מבנות שעוברות משהו דומה או חברות טובות שיודעות להיות רגישות. מי שלא עברה את הצפייה הזאת והלחץ החברתי לא מבינה כמה רגישות צריכה להיות במצבים כאלה.
כל הכבוד לך שרשמת את זה! בהצלחה
mail
-
קורין לגבי המקווה גם אני הולכת למקווה ואני מצדיעה לבנות שהולכות למקווה כי לא כל אחת מוכנה לכך.
אני דיברתי על כך שאת אישרת למישהי ללכת למקווה בתוך הספירה של השבעה נקיים שזה איסור מהתורההההההה ומניסיון אישי שלי שאני תמיד בייצתי בתוך השבעה נקיים אףףףףף רב לא אישר לי ללכת לפני למקווה אלא ניסיתי כ"כ הרבה טכניקות על מנת לקצר את ימי המחזור בכדי להגיע טבילה יום יומיים לפני -על זה דיברתי !!!
rodana חס וחלילה למה שתעברי הפלה אל תגידי את זה בחיים תמיד תיהי חיובית ובע"ה יהיה בסדר.
ליפעת -חיזקת את ההרגשה שלי למרות שבנות לקחו את זה יותר מדי לרמות קיצוניות וזכותן.
ולgals בהצלחה .
-
שרון,
אני לא אישרתי דבר!
חן ש שאלה אם אפשר ללכת במצב של כתמים אמרתי שלדעתי כן כי הרבנית שלי גם אישרה את זה!
תסתכלי שוב בשרשור שלנו...
עזבי זה ממש מיותר...
כוונתי באמת לא הייתה לריב או לאשר דבר כזה או אחר...שוב, השרשור הזה יצא קצת מפרופורציות ועל כך התנצלתי..
אחרי מה ש rodana כתבה לי קשה לי לנשום...וקשה לי להישאר בפורום הזה..
-
טוב תקשיבו...... ההתכתבות הזאת מעוררת את זעמי ממש !!!!
כדאי שחלק מהבנות פה ( שאני לא רוצה לנקוב בשמן) יתחילו לפתוח את הלב ולקבל את תחושותיהן של אחרות כמו שהן ולא לספר להן שזה מוגזם!!!
מוגזם גם לרשום פה הרבה מאוד דברים שלא קשורים לפורום ולפגוע באחרות !!!
כל אחת וקנה המידה שלה וההבנה שלה !
אל תשפטו אחת את השניה ותקבלו את הדברים !!!
שרון יקירתי אם קורין אמרה משהו לא נכון כדי לעזור זו לא סיבה להטיח זאת בפניה, היא סך הכל ניסתה לעזור !!! מה זאת הגישה הזאת ???!!!
מה קורה לכן !!!! איפה האכפתיות והסולידריות כשצריך לקבל את תחושותיהן הקשות של אחרות, זאת הצורה לקבל אותן ??? האם זאת הצורה לתמוך ?
העובדות מדברות בעד עצמן ועובדה שלחלק מהבנות פה אין חשק לחזור לפורום הזה !
אז אולי כדאי שכל אחת בלי לספר פה סיפורים תחשוב על הדברים שהיא מפרסת נקודה !!!
גם אני פירסמתי פה בעבר דברים ושאלות וגם בפורום השכן על מנת להבין דברים לשאול ולשתף ואז הבנתי שזה לא המקום מי שתראה תגלה שרוב ההודעות שלי בנושא ההריון מופנות בפורום תמיכה הדדית ונושאים כללים
שכל אחת לבד בלי להתייפייף ולספר לנו מה בסדר מה לא תעשה חשבון נפש ותפעל לפיהו !!
יפעת נשמתי המדהימה מתה עליך לא דיברו עליך אל תקחי את זה קשה גם אני פרסמתי פה דברים
-
יפעתוש, יקרה,
ההודעה הזו ממש לא הייתה מכוונת אלייך!!! כבר ראית כמה אני מגיבה לך בחום ובאהבה על הודעות שאת רושמת, ואם היית קוראת את שאר ההודעות, היית רואה שרשמתי שיש לי כאן חברות שהתחברתי אליהן כ"כ ואני שמחה שהן רושמות הודעות מסויימות, ואת אחת מהן!! הודעות כמו שלך מעודדות ואפילו גורמות לי יותר לרצות להיכנס להיריון ולחוות את מה שאת חווה.
ההודעה הייתה מכוונת למישהי אחרת, שכבר הורידה את ההודעה שלה, ועל זה אמרתי לה תודה.
הכוונה שלי בהודעות האלה היא לא לנתק את הקשרים עם מי שכבר התחברתי, או למנוע מבנות לספר כאן על שהן נקלטו ועל חוויות ראשוניות שהן עוברות עם היריון ראשון.
הכוונה שלי היא שיש פה בנות מסויימות שנראות כאילו הן לא מבינות את כאבן של הבנות שעדיין מנסות... והלוואי והייתי יכולה לרשום פה רשימה של מי כן תומכת כי ככה לא היה נוצר המצב שאת עם דמעות בעיניים בגלל זה!!! יקרה שלי, רק לא לבכות...
אני מבקשת בנות, פשוט תכניסו דברים לפרופורציות, הכוונה שלי היא בסה"כ לא לרשום דברים לא קשורים, עדיין יש פה בנות כאובות על ניסיונות כושלים, שלא רושמות הודעות יותר בגלל דברים שקורים כאן.
רודנה, אני חייבת להגיב גם לך.
ראיתי מה רשמת לקורין, שאת חושבת שהנימה שלה היא תוקפנית. את חייבת להבין, שקורין, כמו כל חברה טובה, קמה להגנתי. היא מכירה אותי ויודעת מה אני עוברת, והיא גם חשבה כמוני פשוט שלרשום תוכן מסויים בפורום הוא לא מועיל לבנות שלא נקלטו.
אם את זוכרת, היו לך כמה הודעות, לפני שגילית שאת בהריון, שהיית נתונה תחת הלחץ הכי הכי גדול שאני זוכרת באופן אישי שהיה פה איי פעם בפורום. אין לך מושג בכלל, אבל באמת, מה שזה עשה. כי היית חדשה שהגיעה לפורום, את ממש שפכת את ליבך, וכולנו נרתמנו בשביל לעודד אותך ולשפר ת מצב הרוח שלך, נתת לנו הרגשה שאין סיכוי שאת הולכת להתעבר בקרוב, ו-וואלה!! פתאום נקלטת!! שלא תביני לא נכון, כולנו הכי שמחות בשבילך, ומאחלות לך הכי בהצלחה, ובריאות וכל מה שאפשר לאחל, אבל את כאילו היית מתוך התחתית של התחתית, ויצאת פתאום בהצהרה שאת בהיריון!! ואני באופן אישי, את האמת, לא הבנתי איך דבר כזה יכול היה לקרות! ועוד אמרת בהודעות - חוק מרפי, הייתי אמורה להיכנס אחרי כולכן!! זה גרם לי ממש לבכות!! אז את חייבת להבין שפה אנחנו לתמיכה, ובאמת שיש לי פה תמיכה רבה מהרבה בנות, אבל מפה, ועד לרשום הודעות שכאילו זה שמחה לאיד, זה כבר ממש גורם לי לא לרצות לרשום כאן יותר.
וההודעות כאן שהתחלתי, לא היו מכוונות ספציפית למישהי אחת. אך גם לא היו מכוונות לכולן.
רק פשוט לעורר את הפורום שיבינו כולן מה מילה אחת קטנה יכולה לעשות.
-
הי קוריני,
הייתי שמחה לרשום לך "וואו, אז כנראה שבאמת פירשתי את הדברים לא נכון", אבל זה לא המצב.
כשגל (וגלוש- את יודעת שאני אוהבת אותך המונים) רושמת שבנות כותבות על בדיקות שהן עוברות, ואז גם רושמת שבשביל זה יש פורום אחר לבנות שכבר הצליחו להיקלט, ומצד שני רושמת שאנחנו רצויות אבל עלינו לתמוך בבנות פה- מה היא מנסה לומר? לא ברור לי... באמת! אני רצויה בשביל לתמוך, אבל לא בשביל להיתמך?
למה לכתוב "אף בחורה פה שמנסה להיכנס להיריון לא צריכה לתת לך "תמיכה" על בדיקה שאת צריכה לעבור..."?!
סליחה, אבל מחברה אני אצפה לקבל תמיכה לא משנה מה- בלי קשר אם היא מבינה או לא מבינה! למה, כשחס וחלילה קורה לך אסון לא תרצי לקבל חיבוק מחברה שלך, גם אם היא לא מבינה בדיוק מה עובר עליך?! אני פה כי אני נהנית לכתוב לכן כאנשים, כחברות, ונהנית להגיב לכן, זוכרת את המקום של התקווה והאכזבה בניסיונות, וגם נהנית לעבור את ההיריון שלי עם בנות שניסו והצליחו יחד איתי. מה הבעיה בזה? אני לא מבינה- למה להתנצל?
וכשמיכ 100 כותבת שזה לא פייר שנכתוב על בדיקות שאנחנו עוברות-
איך אני אמורה להבין מזה שההודעה שפירסמתי אתמול לא פגעה בהן? או שאני "יכולה" (תודה רבה, באמת) להמשיך לפרסם פה הודעות?
איך אני אמורה להרגיש בכלל נוח לפרסם פה הודעות כאלו, אחרי מתקפה חזיתית כזו?
גלוש- כתבת שאת לא מסוגלת לראות הודעות שלא קשורות לתמיכה שאת מנסה לקבל פה... מה אני אמורה להבין מזה?שכיף לך לקרוא הודעה שקשורה לבדיקה שעשיתי? או שהיא מכאיבה לך? ולמה לקטלג הכל? למה לא לדעת ליהנות משיתוף של אחרות ולשתף בעצמך בכל נושא, כולל הניסיונות, פשוט כי אנחנו חברות?! אני לא מצליחה להבין...
לא יודעת, נראה לי שדווקא אחרי ההודעה פה והתכתובת הזו, הפורום הזה באמת לא יחזור להיות מה שהוא היה, וחבל.
-
gale ממש מגעיל מצידך מה שכתבת עכשיו ליפעת.
בגלל שאת מחוברת אליה יותר אז מותר לכתוב על ההריון שלה!!!!.
ותאמיני לי שאני מבינה בדיוק מה את עוברת וזה מגעיל מצידך להתבטא בצורה כזאת כלפי בנות שאת פחות מחוברת אליהן !!!!יכולת להתבטא בצורה קצת יותר מכובדת ולא לתקוף את הבנות שבתמימות משתפות פה את התחושות שלהן .
ההודעה הראשונית שלך היתה יותר מדי מורכבת והכל בגלל שכתבתי על הבדיקת סוכר!!!! מה שבנות אחרות כתבו כאן על השקיפות עורפית ועל הבדיקת דופק לא הכאיב לך ככה ?????
יכולת לפנות אליי בהודעה קצרה ולרשום מה שעל ליבך אבל לפתוח נושא כזה ולכתוב כ"כ הרבה דברים שלדעתי הרחיקו לכת זה באמת מגעיל
פשוט בושה
-
יפעתי מתוקה,
הייתה כאן הודעה שמישהי רשמה, שהיא הולכת לעשות בדיקת סוכר, והיא נגעלת מעצם התחושה, והיא מתבאסת שאחרי זה יהיו לה בחילות, ועוד יש לה שני ילדים בבית ויהיה לה קשה עם זה.
זה כמו לרשום שראית את העובר שלך ואת מתרגשת?!?!?!?!?
ממש לא!!!!!!!!!!!!!
אני הכי רוצה לשמוע ממך שאת מתרגשת מהבדיקות שלך, לראות את האוצר הקטן שנמצא לך בבטן, מה שקומם אותי זה תלונה על דבר כ"כ שולי, אמרתי, מצידי להיות תשעה חודשים עם בחילות והקאות ולא יודעת מה, העיקר להיות בהיריון!!!
וגם ציינתי כמה פעמים, שלקרוא הודעות כמו שלך זה מעודד, ומגביר את הרצון שלי להמשיך לנסות ולא להתייאש עד שאני אגיע לדבר המיוחל הזה!!!
אני מדברת על דברים שלא קשורים, את יודעת טוב מאוד שגם אם תגיעי אליי הביתה, אני אשמע כל דבר שיש לך לספר!!! אני מדברת על דברים אחרים בכלל!!!
רוצה התייעצות?? כל אחת כאן??? כל דבר יש לו את הפורום שלו!!!! התרגשויות זה סיפור אחר, שמחה לאיד זה סיפור אחר, שאלות רופואיות זה משהו אחר, וכל דבר כאן הוא משהו אחר!!!
יפעתי אני אוהבת אותך המון, בבקשה ממך תנסי להבין את כל מה שהלך פה, את לא ראית את ההודעה שבגללה התחלתי את השרשור הזה, ותביני שמה שקרה פה הוא בגלל דברים מסויימים...
-
היי גליה, בתור אחת שנכנסת לכאן מידי יום למרות שאני לא תמיד מגיבה אני כל כך מבינה אותך ולקחת לי את המילים , אני באמת חושבת שזה לא המקום עם כל הצער זה כואב ומתסכל ובמקום לפורום תמיכה זה הופך לפורום ״ לחוצה להיכנס להריון״ אני נמצאת איתך באותה סירה וכרגע מתחילה בטיפולים, וזה פשוט כואב לשמוע מהמון בנות עשיתי סקירה וכו... אני מבינה את הצורך לשתף אבל נוצרמצב שדווקא הבנות שזקוקות לתמיכה לא מקבלות תשובה ואילו כאלה שרושמות דברים שקשורות לבדיקות הריון גורפות אלפי תשובות!! זה קצת אבסורדי ואני יכולה להעיד על עצמי שכששאלתי שאלות שקשורות לתהליך מסויים קיבלתי אולי תשובה אחת...
אז לכל ההריוניות קודם כל באמת שיהיה הריון תקין וקל!!! אבל באמת שזה לא המקום, יש מיליון פורומים אחרים בנושא , תאמינו לי שאני שמחה עם כל אחת שפירסמה פה שהפעם הצליח לה! אבל לאחר מכן אין צורך לשתף מעבר כי זה פשוט לא המקום
ורד
-
gals - מי את שתגידי לי שאסור לי להתלונן !!!!!!!!! זכותי לכתוב מה שבא לי וכן זאת בדיקה מגעילה אבל בהמשך להודעה רשמתי "שאלו יהיו הבעיות שלנו בהריון " ואיחלתי לכולן הריון קל. כנראה שאת לא ראית את זה מרוב הקינאה שלך.
יום טוב שיהיה לך
-
שרון,
אם היית רושמת הודעה שראית את העובר שלך, הייתי גם מבקשת לראות תמונה אם אפשר.
את כנראה לא הבנת אותי.
זה לא קשור לחברות.
חבל שזה ככה.
לא משנה אבל.. אני כבר מיואשת
-
כנראה שהייאוש שלך גורם לך "לצאת" על בנות אחרות .
אני מציעה לך לקחת הכל בפרופורציה ולהירגע .
את לא יכולה להגיד לבנות אחרות מה לכתוב ומה לא את יכולה להגיד לעצמך מה לקרוא ומה לא !!!
-
יפה לך שרון, לרשום לי דברים כאלה... באמת בינתך עולה על כל דמיון...
באמת תסלחי לי שקשה לי עם דברים כאלה... וואלה איזו מוזרה אני, נמצאת בפורום תמיכה למנסים להיכנס להיריון, וקשה לי עם מישהי שיש לה שני ילדים בבית, ועוד אחד בדרך, ומתלוננת על בדיקת סוכר... סליחה!! באמת סליחה!!!
בואי ונהיה יותר חכמות, תרשמי מה בא לך, לא מגיבה לך יותר, וכמובן את רשאית לא להגיב גם לי.
מצטערת אם נפגעת ממני.. סליחה באמת שפרקתי את רגשותיי כאן.. זה באמת לא "המקום"!!!
-
גליה,
היי חזקה!
טוב שהעלת את הנושא ופרקת את שעל ליבך וכל אחת מהבנות תעשה חשבון נפש עם עצמה ותתן עוד מחשבה על מה היא כותבת ובעיקר איפה. אני חושבת שזאת בקשה צנועה מכולן.
הלא זאת מהות החברות,להתחשב אחת בשניה ,לא?
-
גברת שרון עברת את גבול הטעם הטוב לטעמי !!!!!
לא רק שמדובר בזה שאת לא יודעת לקבל את תחושותיה של גליה בנושא את לא מסוגלת לראות אל מעבר לעצמך ולראות שיש פה גם עוד כמה בנות שאינן בהריון שכותבות את אותן התחושות ! שבגללן הן לא רוצות או לא מרבות להיכנס לפורום!
אז אולי במקום להגיד לגליה כל מיני דברים ולכתוב לה שזו בושה, תהיי קצת פחות אגואיסטית ותתחשבי בכולן!!!
את רוצה להתלונן תתלונני !! תעשי מה שבא לך 1!! מדינה דמוקרטית !
את גם יכולה להמשיך להיות סרקסטית וצינית ! אבל זה לא ישנה את העובדה שיש פה תחושות כאלה בפורום !
אני את גליה הבנתי טוב לחלוטין, היא התכוונה שהיא מבינה את כל הבנות שזה הריון ראשון שלהן שמשתפות ושואלות שאלות, למרות שאני בטוחה שגם זה גורם לצביטה בלב וזו הסיבה שאני הפסקתי לרשום כאן!!!
גליה התכוונה שמי שזה לא רק הריון ראשון שלה בוחרת לשתף בכל מיני דברים לא קשורים בפורום והערות שפוגעות בעקיפין בבנות פה !
ובגלל זה רשמתי שכל אחת תעשה את החשבון שלה בעניין ותבין מה נוגע ולא נוגע לה ומה עליה לעשות הלאה !!
הצורת כתיבה שלך, ההתבטאות שלך וההתנהגות שלך לא מכבדות את הלך הרוח בפורום וכדאי שתיקחי זאת לצומת ליבך!
הלן
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
תסלחי לי מאוד אבל גם אני חיכיתי להריון הרבה זמן והזכרתי כבר שעברתי 2 הפלות ברציפות אבל זה לא גרם לי להגיד לבנות אחרות שכואב לי שהן רושמות על הבדיקות שלהן או מתלוננות על בדיקה מסוימת. לגבי הבינה שלי - סיג לחוכמה שתיקה הווה אומר שמה שלא מצא חן בעיני פשוט לא קראתי אבל מי אני שיגיד למישהי אחרת לא להתבטא פה ??????
-
זה שמישהי החליטה לבטא פה את דעתה לא אומר שיש לך זכות לתקוף אותה רק כי את לא עשית זאת !!!
צר לי על מה שעברת ואני מאחלת לך בריאות והריון קל אבל אין לך שום זכות להתנהג ככה !!
לא מדובר רק בגליה ועובדה שיש פה בנות לא בהריון שתומכות בתחושותיה
אז אולי כדאי שתפסיקי להתעלם ממה שנוח לך ותקחי את זה לצומת ליבך !
הלן
-
הלן סתם להשכלה .רושמים "לתשומת ליבך"
יום טוב
-
שרון סתם להשכלה
ואהבת לרעך כמוך !!!
אני רואה שבמקום ללמוד ממה שכותבים לך את מתמחה היטב בציניות
אני מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך בחיים כי את באמת תצטרכי אותה !
יום נהדר
-
וואו, בנות, התחרפנתן לגמרי! תרגיעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... מה זה פה, שוק??
ירדתן מהפסים לגמרי....

אני לא רוצה לכתוב פה הודעה באורך חצי מטר... רק אזכיר כמה עקרונות שרצוי שהפורום הזה יאמץ:
1. אמפטיה
2. הבנה
3. טקט
4. סבלנות
5. יכולת לפרגן
6. יכולת לסנן!!
לא כל אחת חייבת לקרוא הכל. ומצב רגשי טעון יכול לגרום לכך שפתאום משהו נשמע פוגע, למרות שאף אחת לא התכוונה לכך.
מצד שני, גם לא צריך לשפוך פה את כל הזבל בפורום, מסכימה עם זה! ולשמור על מינון סביר.
אני אישית נעלמתי מפה בזמן האחרון בגלל השליליות וההתבכיינות המעצבנת והאינסופית של חלק מהבנות (ובנסוף מסיבותיי האישיות). לא כייף להכנס לפה בזמן האחרון...
-
ענתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
כתבתי לך מייל אבל לא ענית לי
-
"זה שמישהי החליטה לבטא פה את דעתה לא אומר שיש לך זכות לתקוף אותה "
יפה אמרת הלן זה בדיוק מה שאני עשיתי בהודעה שרשמתי על הבדיקת סוכר , אז למה את לא אומרת את זה לgale הרי כל ההודעה הראשונית שלה היתה מעיין תקיפה בגלל מה שרשמתי.
אפשר להגיד בצורה קצת יותר מכובדת ובקצרה שזה מפריע וחוץ מזה
שאני כיבדתי מאוד את gale והסרתי את ההודעה.
והבנתי את המסר אבל לא צריך להגיע לכזאת רמה כי בסה"כ כולנו פה בשביל כולן ולא צריך להתנהג בצורה כזאת.
עובדה שבפורום אחר שאני נמצאת לא קיבלתי כאלה תגובות, מסתבר ששם הבנות יותר בוגרות.
יום טוב
-
בנות יקרות ,
לא פעילה מאוד בזמן האחרון אבל תמיד עוקבת ומתעדכנת.
מזכירה את סיפורי: לפחות 8 חודשים ניסיתי להיכנס להריון ללא הצלחה ובסוף הצלחנו בלי מקווה דרך אגב!!!
גל יקירתי, מבינה לליבך מאוד ואפילו מסכימה איתך ואקח לתשומת ליבי. עם זאת, אל נא תעשי איפה ואיפה ותעמדי באומץ אחרי המילים שלך! כל הבנות בפורום חדשות כותיקות צריכות להפסיק לרשום על ענייני הריון בפורום הזה. וכן, לצערי, זה אומר שחלק מהבנות יעזבו את הפורום עד הניסיון הבא להרות וזה גם בסדר. אך אין מקום לומר לחלק מהבנות שזה בסדר ולחלק מהבנות שזה לא בסדר. אם זה לא בסדר, זה נכון לכולן!!!
וקורין, צר לי אך התגובות שלך באמת מאוד תוקפניות - מזכירה לכולן שאין מקום לתוקפנות בפורום הזה אלא לתמיכה והזדהות ואין מקום לתחרויות (מי נכנסה להריון יותר מהר ולמי מגיע לכתוב או לא מגיע לכתוב ומי יותר מסכנה).
ולכל המנסות , עם כמה שזה לא פשוט תאמינו שזה מגיע לכולם ותעשו הכל כדי לא להילחץ!!! בסופו של דבר זה יקרה, יש פה בנות שנקלטו טבעי אחרי עשרה חודשים , אחרי שנה ואחרי שנה וחצי אפילו , אז נכון שאין סבלנות וזה קשה נורא אבל אם אין בעיות חמורות שמתגלות בבדיקות זה פשוט יגיע. בינתיים תפרגנו למי שאפשר ואני בטוחה שבקרוב מאוד כולן יהיו במקום הזה.
רעות
-
הבטחתי שאני לא חוזרת לכתוב בפורום אבל אני חייבת לומר דבר אחד אחרון..(ואחרון באמת...)
ענת,
ניסחת את ההודעה שלך בצורה של... מה אני אגיד לך: "קצר וקולע".
שאפוווו...
רק דבר אחד קטנטן שעומד לי בגרון...
יש פה התנסחות של מישהי שלא ראויה להימצא כאן בפורום.
אני חושבת שהיא עברה כל גבול.
אז יש לי בשביל אותה אחת להגיד רק דבר אחד:
שרון יקירתי אני מאוד מקווה שלא תגיעי למפגש ביום שישי!!
אני באמת לא רוצה להיתקל בך..
מיותר!
לכולכן אאחל המון המון בהצלחה שבורא עולם יעשה לכן נס ותהנו מפרי בטן בריא אמן אמן אמן ולמי שבהריון שיהיה הכי עגול בריא ותקין אוהבת המון ומי שרוצה יכולה להיות איתי בכיף בקשר בפייסבוק /מסנג'ר בכיף!!!
-
אז אולי אנחנו לא מספיק בוגרות בשבילך
-
בנות...
אולי מספיק? הפסקת אש, כולנו?
אני לא רואה הבדל בין הודעה שלי לבין הודעה למישהי שיש לה ילדים, או לבין מישהי שמתלוננת, לעומת מישהי ששמחה... לכן גם החלטתי לכבד את הבנות פה בפורום, כל אלו שמנסות, ולהחזיר להן את "הבית" שלהן והמקום בשבילן, לשאול שאלות לגבי כל הדברים שקורים לפני שיצליחו להיכנס להריון, ואין לי ספק בכלל שכולכן בעזרת השם תיקלטו, ואמן אמן שזה יקרה בקרוב- אני הראשונה שתגיד לכן בשעה טובה!!!
לא חושבת ששרון ניסתה לפגוע בהודעה הראשונה שלה לגבי בדיקת הסוכר, כמו שאני לא התכוונתי לפגוע לגבי הבדיקה של השקיפות- ושוב, סליחה סליחה ממי שנפגעה ממני (וגליוש, אני יודעת שזו לא את! אבל בנות אחרות- כן).
כל יתר ההודעות כבר באמת יצאו מפרופורציות... לרשום לבנות דברים פוגעים באופן אישי, או לעקוץ בקטנה, זה כבר מתחת לכבודה של כל אחת פה...
אז מספיק- אוהבת אתכן, מחכה לראות הודעות שלכן שיבשרו לנו על הנסיונות וההצלחות שלכן, אמן אמן שזה יקרה בקרוב...
אולי נבקש שיפתחו פורום ל"ניסינו והצלחנו- הריוניות מתחילות"...

ככה לכל אחת יהיה המקום שלה והפינה שלה.
יפעת.
-
רעות,
אני מאוד עומדת מאחורי מה שאני רושמת, אומרת וחושבת,
אמרתי גם לשרון שאן היא הייתה רוצה לספר דברים מרגשים ולחלוק את זה פה, מי הייתה בכלל רושמת לה משהו??
בכל הודעה שהייתה פה הגבתי, הכי יפה ובהכי רגש שיכול להיות!!
אבל לא צריך להיסחף!!
זה לא היה ספציפית לשרון, זה היה לכלל הבנות שיבינו שיש דברים שאנחנו, אלה שמנסות, לא רוצות כ"כ לקרוא!!
וכן אני נכנסת לכל הודעה שכותבות פה כי חשוב לי לקרוא מה שרושמות!!
אני לא משקרת, כואב לי מאוד על דברים שאני קוראת, אבל זה אותו דבר גם אם קרובת משפחה שלי תבוא והיא תגיד לי שהיא בהיריון זה יכאב לי!! אבל אני לא אסלק אותה!!! אבל לרשום פה בפורום שמיועד לנשים שמנסות ולוקח להן זמן הודעות מסויימות, זה מרתיח!!
ולהגיד לי שאני בייאוש ומוציאה את זה??? ומקנאה??? מה זה??!?!? זו ירידה ברמה!!! לא מה שאני רשמתי!!! בסה"כ מה אמרתי?!?!? אני יודעת שאני הרבה יותר חזקה פה מהרבה בנות, אבל אני משוכנעת שיש בנות שלא היה להן את האומץ לרשום את מה שרשמתי!!! אז אני הייתי סוג של שליחה, ואני עדיין!!
לא מצטערת על מה שרשמתי,
כל אחת יכולה לקחת את זה לאיפה שהיא רוצה,
מי שרוצה לרדת לרמה של לרדת עליי בצורה כזו שיבושם לה ושיהיה לה לבריאות,
זה פשוט לא נורמלי!!
כל אחת שתרשום מה שבא לה, אני כבר לא יודעת אם אני אגיב.
מי שתרצה אותי, תדע להשיג אותי באופן אישי, ואני יותר מאשמח להגיב לה בחום ובאהבה כמו שאני יודעת הכי טוב.
יום טוב. ורעות, אני מקווה שלא נפגעת ממה שרשמתי. אני כבר לא יודעת במי אני אפגע עם ההודעות שלי.
-
קורין- אני שמחה שהבהרנו את הנושא, אוהבת המון
-
נטלי,
אני אשמח שנהיה בקשר מחוץ לפורום.
יש לך אולי פייסבוק?
מסנג'ר?
-
מה השם שלך בפייסבוק?
-
קורין שבת..(יש כמה)
יש לי תמונה בשחור לבן עם משקפיים ובעלי..
-
שלחתי יא מהממת אחת!!
-
ומה איתי ?
-
חחחחחחח
כן האמת,
קצת נדחפת...
חחחחחחחחחחחחח
חיים שלי את!