-
יש הרבה הורמונים קודם כל, במיוחד שאת מניקה והגוף עוד מלא הורמונים
ודבר שני לילדה טוב, ברור שטוב לה, היא רוצה את המטרנה, זה עושה לה טוב, זה מרצונה, וזה מה שחשוב, מה היא רוצה
את בסדר גמור
-
גם לי קרה שהיא העדיפה לקחת מטרנה ולא ציצי
-
מאמי מאמי מאמי
תנשמי תירגעי הכל בסדר איתך
-
מאמי אולי תתייעצי עם יועצת הנקה? בטוח הם נתקלו במצב כזה בעבר
-
חכי עם יועצת הנקה שתיקח לך 300 ש"ח רק על הדלק
תכנסי לפורום לה לצ'ה ותשאלי שם
יש שם יועצות הנקה מדהימות !!! שעונות תוך 48 שעות גג שבגג
-
לילוש התייעצתי עם יועצת הנקה אבל התשובה שלה לא סיפקה אותי
שירוש מה רצית לשאול? אני בפייס
-
יאו איזה קטע. בדיוק פתחתי שרשןר כזה בעצמי...
. לא יודעת מה עובר עליהן.... מה קרה פתאום לא ציצי? אני שואבת בכל זאת שיהיה לה למעון וגם שלא יגמר לי...
-
ואיי מאמי קבלי
-
ב"ה
מאמי אל תרגישי רע!!!
דבר ראשון ב"ה שהצלחת 3 חודשים להניק כי זה לא כ"כ פשוט... ( אני לדוגמא הצלחתי רק שבוע ) זה החלב החשוב!!!
ואם טוב לה מטרנה אז מה?!?!?
תחשבי שהכי חשוב שהיא תעלה במשקל ותהיה בריאה ולא משנה אם זה חלב אם או מטרנה?!?
תחשבי על טובתה!!
וכמובן לך המון חיבוקים והמון חיזוקים
[URL=http://www.myrainbowtext.com]
-
בובה, כמו שישרה אמרה לך, תשאלי באתר את היועצות
אל תהיי עצובה
-
בקשר ליועצות הנקה - יש לקופ"ח שירות חדש של יועצות הנקה IBCLC - שזו הדרגה הגבוהה ביותר של יועצות ההנקה בעלות ניסיון וידע רב.
ניתן להזמין יועצת כזו הביתה דרך הכללית בעלות של 150 ש"ח למפגש ראשון ו-50 ש"ח למפגש שני (במקרה הצורך).
מומלץ ביותר!
-
תודה רבה בנות על מילות העידוד אני מקווה שהיא תסכים לקחת אני ינסה עוד פעם
לגבי שאיבה לא הולך לי בכלל ממש לא כמו ביניקה
-
למה לא הולך מאמוש? איפה הסתבכת?
-
חומד זה באמת לא נורא, העיקר לא להלחץ כי גם זה יכול להשפיע על החלב והכמות שלו...
אז נתת מטרנה, זו באמת לא סיבה להתבאס, בסופו של דבר העיקר שהקטנה שבעה ומרוצה.
תמשיכי לנסות להציע לה לינוק ובמקביל גם תמשיכי לנסות לשאוב, גם אם לא יוצא הרבה חלב בשאיבה, עצם הפעולה, שזה סוג של מדמה יניקה, תשמור לך על כמויות החלב...
מעבר לזה כמו שכבר הזכירו לפניי, לשתות הרבה אבל הכי הכי הכי חשוב לא להלחץ ולא לבכות...
גם אם ההנקה תגמר עכשיו תדעי שהנקת מעל ומעבר למה שהרבה אמהות אחרות מצליחות ורק על זה מגיע לך צל"ש!
-
מתוקה שלי....
אין לי הרבה מה לייעץ כי לי מבחינתי הספיק ואגמי ממש זרמה איתי בזה....
אוהבת אותך ושולחת חיבוקים
-
שירה כשאני שואבת בקושי יוצא לי משהו ביניקה זה שונה
יועצת הנקה אמרה לי שיש נשים שלא מצליחות לשאוב כמו שהן מצליחות להניק
-
נכון, גם אמא שלי לא הצליחה מעולם לשאוב
לא נורא מותק תשתמשי בטיפים שהבאתי לך בנתיים ואני בטוחה שהכל יחזור לקדמותו
-
כמה שאני מבינה לליבך,יקירה
-
-
יפות שלי אתן מה הייתי עושה בלעדיכן
שירה כפרה שלי מה ששלחת לי גרם לי קצת לשמוח ולהרגיש טוב
-
מתוקה, לי הרופא אמר להתכונן לזה שבסביבות גיל 3-4 חודשים הם פתאום לא רוצים לינוק כי יודעים שבקבוק הרבה יותר קל להם ולא צריך להתאמץ... זה קורה הרבה שמשלבים גם הקנה וגם בקבוק..
גם לי זה קורה הרבה עם אופק שהיא ממש מסרבת לפעמים לקבל ציצי כי היא מעדיפה בקבוק...
-
אז מה בעצם אפשר לעשות אורטל??
-
מאמוש
-
עיבלושש,את אמא מדהימה ואני מחזקת אותך,שתמשיכי להניק בע"ה
-
לנסות להתעקש והדבר הכי הכי טוב..
לעשות שעות קבועות!!!!
לדוגמא: לפני השינה אני נותנת לה קבוע בקבוק. במהלך הלילה אני מניקה וגם בבוקר.
הארוחה של 11 בבוקר זה תמיד בקבוק, ארוחה לאחר מכן הנקה...
ארוחה של אחה"צ זה בקבוק..
ןתשמעי קטע, לפני כמה ימים ניסיתי לתת לה ציצי והיא סירבה!!!! לא הייתה מוכנה לקחת למרות שהייתה רעבה נורא!!! נתתי בקבוק והיא טרפה!!!
היום בערב ניסיתי לתת בקבוק והיא סירבה לקחת בקבוק רצתה רק ציצי..
היא כל כך רגילה לבקבוק בזמן ובארוחה מסויימת ולציצי בזמן מסויים, ולא חייב שעה קבועה העיקר שיהיה קצת מסודר
בקיצור זה עובד!!!!
עכשיו היא יודעת בדיוק מתי ציצי ומתי בקבוק.. . (השעות הן לא בדיוק קבועות אבל הסדר כן...)
-
אני רק שאבתי חלב עד שהפטמות נקרעו לי והייתי שואבת דם לא חלב!
אני רוצה להגיד לך משהו- עם כל הכבוד להנקה ויש כבוד! אף ילד לא גודל שונה מתמ"ל.
אני ינקתי אולי יום בחיי ואני חושבת שיצאתי דיי בסדר
-
ההמלצה כיום אומרת שאם מעוניינים להמשיך בהנקה לתת את בקבוק החלב שכוב כמו פלס מים, ז"א בלי זוית בכלל, זה נראה כאילו נכנס יותר אויר אבל זה בעצם מדמה יותר הנקה.
שוב אני חוזרת - אם חשוב לך להניק - ממליצה בחום להזמין יועצת הנקה הביתה.
ובכל מקרה תמיד לזכור שלא רק אמא מניקה היא אמא מעניקה.
-
היי ענבל !
זו תחושה כל כך מוכרת!!! זה קשה וזה כואב נורא ומותר לך להתאבל ולהיות עצובה ולא לרצות שזה יסתיים !!! הרגשתי בדיוק כמוך ,מסיבה אחרת אומנם ובגיל הרבה יותר בוגר (גיל שנה ) ...
הטיפים שלי :
1. פיטמה הכי קטנה בבקבוק שמתאים ליונקים שזה מאמ ,אוונט , נוק עם פיטמה הכי קטנה ....
2. לתת לא בתנוחת הנקה ובחצי ישיבה (ככה זה גם יותר בריא ומונע דלקות באוזניים לתינוקות שאוכלים בקבוק) לתת את הבקבוק כשהפיטמה מלאה רק בחצי מקביל לריצפה.
3. כשאת מנסה להניק תדליקי מזגן תפשיטי חלק עליון גם לה וגם לך שימי אותה סקין טו סקין ותני לה להריח אותך ולנסות לתפוס לבד ... אם היא בוכה אל תכריחי כמובן רק תתני לה להיות עליך . אם יש לך אמבטיה בבית את יכולה להכנס יחד איתה ערומה לאמבטיה .זה עוזר לתינוק להזכר בטבע שלו ובריח שלך .
4. ואכן רצוי אולי שתעשי שעה קבוע שרק אז היא מקבלת בקבוק למשל אחרי טקס שינה ,או רק פעם בלילה .שהיא תדע שרק אז יש בקבוק . תינוקות אוהבים דברים צפויים .
מקווה שעזרתי לו טיפה !
תקראי גם מה כתבתי על החוויה שלי עם איתמר וזה מאוד אופטימי כי הוא חזר לינוק:
http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=205031מאיה.
-
למה רע לך? שוב, בפעם המאה - הנקה זה לא מה שחשוב!!! מה שחשוב זה שהילד לא יגווע ברעב. למה את נלחמת? תראי איך זה גורם לך להיות במצב רוח על הפנים. זה מה שהילדה שלך צריכה? העיקר ההנקה? לא מסכימה עם זה....
לא הולך? לא נורא. תאכילי בתמ"ל או בחלב שאוב העיקר שהיא תאכל ואת תהיי אמא מאושרת. כמו שתמיד רשמנו פה - עדיף אמא לא מניקה ומאושרת מאשר אמא מניקה (בכוח) ולא מאושרת וילדה לא מאושרת
קבלי המון