היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אומרת לפי מה שאני עשיתי ולפי מה שטיפת חלב אמרה לי
שלב ראשון תתחילי כל ירק בנפרד למשך 3 ימים (לוודא שאין אלרגיה) יהיו קצת פרצופים - אין מה לעשות... כי תכלס זה לא כזה טעים כשה ככה בנפרד
שלב שני אז תוסיפי עוד ירק ועוד ירדק אחד לשני (אחרי שבדקת שאין אלרגיה) בסוף את כל הירקות יחד (כשצריך להוסיף מים לדוגמא, תוסיפי מהמים שבישלת את הירקות) ותתני הכל ביחד
שלב שלישי אז תוסיפי גם חתיכות של עוף ותטחני. זה יהיה טעים!
יש לך קישוא, גזר, בטטה, תפו"א, דלעת ודלורית.
יופי תודה רבה... עזרתן לי מאוד
תתחילי בירקות
ענבלוש תסבירי לי את העיינין של הבצל והכרפס וכל זה.. אפשר בפרטים? מה בדיוק את עושה?
אלרגיה אפשר לזהות תוך שעתיים. פשוט כל יום תוסיפי ירק אחר. אני אחרי שבוע כבר הבאתי לו מרק עם כל הירקות: תפו"א, גזר, קישוא, ברוקולי, בטטה,דלעת ודלורית. אני שמה כוסברה / שמיר / כרפס רק לטעם בזמן הבישול ולפני הטחינה מוציאה את זה מהמרק. לגבי הבשר, הבנתי שבכנפיים יש הרבה מאוד שומן וזה לא כל כך מומלץ. לי המליצו על הודו אדום. קניתי בסופר טרי (המוכרת ניקתה אותו מכל השומן) והבן שלי מתענג על המרק הזה!!!! מומלץ בחום.
לגבי פירות אני התחלתי לתת לו פירות בערך שבוע אחרי הירקות וגם הוא אוהב. שילוב מנצח: תפוח, בננה, אגס, טחינה גולמית ופתי בר!!!!!!!
הנסיך שלי ככה בדיוק אותם הפירות אני נותנת אבל ביום שבת האחרון ניסיתי עם הטחינה- ויצא קצת מריר כזה- כמו טעם של טחינה גולמית ואז הוספתי סוכר ענבים טיפה... כמה את שמה?