בנוווווווות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באבי לפני יום יומיים פרסמה פה מתכון מגרה לממולאים... תעזרו לי למצוא!

דברו איתי בפייסבוק

9 תגובות
עמוד 1
  • וואי בא לי

• גם לי..אבל הוצאתי בשר כבר אתמול..אז חובה לפני שיתקלקל..בעלי קנה פלפלים והכל..חייב:)
    אחרת נאכל היום פרוסות:)

דברו איתי בפייסבוק

• סורי- רק עכשיו ראיתי..
    מקווה שאכלתם משהו ואם בכל זאת תרצי להכין מחר אז:
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=242622

• הכנתי..בעלי בלס 2 ועכשיו מתהלך ובוכה שכואבת לו הבטן...הפלפלים היו ענקיים..אני מ-1 התפוצצתי

דברו איתי בפייסבוק

• איזה כיף בטוח יצא טעים!
    תגידי- הכנת את האורז ואת הבשר לפני ורק כשהיו לגמרי מוכנים מילאת את הפלפלים?
    כי אם כן- אז עד שהפלפלים יהיו מוכנים זה לא יהיה יותר מדי מבושל?

• הכנצי אורז קודם,ערבבתי עם הבשר והכנסתי לפלפלים,הכנתי את הרוטב והכנסתי את הפלפלים עם הבשר הנא לתוכו.
    יצא ממש טעים.
    אבל הוספתי המון תבלינים שלי..אני חולת תבלינים

דברו איתי בפייסבוק

• והרוטב מכסה את כל הפלפלים בבישול? או שזה בסדר אם הם קצת קשים?
    אוף כמה שאלות על מתכון פשוט.

• אלה, אני עושה בדיוק כמוך.
    עינב, הפלפל לא צקיך להיות קשה.... אצלי, לרוב הם נופלים לתוך הרוטב... יוצא טעים.

• הרוטב הגיע עד חצי ואז עלה מהביעבועים, לקחתי כף בישול עמוקה ושפכתי קצת רוטב בפנים.. יש מעט חלקים פחות "רטובים" במילוי..אבל הפלפל כולו רך.. והחלקים היבשים יותר אני אוכלת עם הרוטב וזה מרכך.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה