כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבת שלום...
    אני בשבוע 7 הרופא אמר לי לחזור אליו שבוע הבא כדי לשמוע דופק... אז מה זה אומר שעד אז אין דופק? לא מתחיל דופק מהשניה שהעובר נוצר?
    שאלה נוספת זה שיש לי כאבי בטן בבטן תחתונה כמו התכוצויות כאלה בעיקר בלילה שמעירים אותי ורק אחרי 20 דקות בערך חולפים.. זה נורמלי?
    עוד שאלה.. ממתי אסור לישון על הבטן או שאין איסור כזה..?

סליחה על כמות השאלות הודה לכן אם תענו לי :)
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי מאמי
    מזל טוב קודם כל

• כן אני יודעת שיש שק הריון ראיתי באולטרסאונד... השאלה היא לא אמור להיות דופק מהרגע שהוא נקלט?
  • יש דופק מהרגע שהוא נקלט פשוט זה נורא פצפון ואי אפשר לראות באולטרסאונד לפני שבוע 7-8

• מה??? אין דופק מההתחלה...
    בהתחלה העובר זה גוש קטן של תאים
    ורק משבוע 6-8 הלב מתחיל לפעום..זה מה שאני יודעת..
    הנה, תקראי כאן http://www.yoledet.co.il/week05.asp

• היי מתוקה, כל כל- המון מזל טוב,
    דופק- הבנות כבר ענו- משבוע 7-8 בערך רואים באולטרסאונד- לי ראו בשבוע 6+6.
    שינה על הבטן- חפרתי לכל רופא אפשרי בנושא ואמרו לי כל עוד לך זה נוח אז תשני חופשי על הבטן- היה לי נוח אז ישנתי ככה עד חודש שישי.
    לגבי ההתכווצויות- זה טבעי ונורמלי לחלוטין, מדובר בהתרחבות של הרחם וזה תקין, כמובן אם חלילה יש לך כאב ממש בלתי נסבל אז הייתי ממליצה לבדוק.
    שיהיה בשעה טובה, הריון תקין וארוך.

• תודה רבה בנות באמת תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה