ריבוי מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי התמודדה עם זה, עברה את זה, יש לה את זה?
    מה זה לעזאזל???
    ממה מושפע ועל מה משפיע?

התגלה רק עכשיו שהייתי בבית חולים בשבוע 37 ו...
    רופא תמיד אמר שזה קצת הרבה אבל בנורמה וטווח שצריך להיות ואין ממה להלחץ, עכשיו מי שקראה הייתי בבית חולים עם חשד לצירים אז עשו לי אולטרסאונד והיא אמרה שיש לי עודף וריבוי מי שפיר (מי שמבינה בערכים אז זה 29, לי אין מושג מה זה אומר)... מחיטוט של באינטרנט לא הבנתי כלוםםםםםםםםםםם ורק קצת נלחצתי...
    יש פה מישהי שמבינה, חוותה, שמעה??? אפשר הסבר/הרגעה קצרים???

תודה והמשך לילה טוב...

6 תגובות
עמוד 1
  • זה יכול להעיד על הרבה וזה יכול להעיד על כלום
    איך היו התוצאות של ההעמסת סוכר?
    הרופא לא אמר לך לעשות שוב?
    איך הגודל של התינוקת?
    תפקוד שילייה
    לחץ דם? בצקות? כל הסימנים של רעלת?
    האמת אני מתפלאת שפשוט זרקו לך את זה כעובדה מוגברת במיוחד שהנורמה העליונה היא25

• תוצאות של העמסת סוכר תקינות לחלוטין, אם אני לא טועה 95 או משהו כזה, אין בצקות, אין לחץ דם, תינוקת בטוטוח נורמה (הערכה של רמבם 3200 משלשום), שלחה לבדוק שוב אצל רופא שלי שאין לו תורים :S
    מה את אומרת?

• אין דבר כזה אין תורים שהפקידה שלו תמצא לך פתרון תסבירי את הסיטואציה תבקשי לדבר איתו
    הוא כבר יחליט אםהזה משהו דחוף או לא

• תקראי את זה מאוד מדויק
    אבל אל תתייחסי למקרה הקיצוני כי אין אצלך בעיה כזאת
    מה שכן זה דורש רופאה
    http://www.yoledet.co.il/complications-fluids.asp

• תראי, זה יכול להעיד על משהו וזה יכול גם להיות כלום.
    יש לי גיסה שבכל הריון שלה יש לה ריבוי מים ברמה שהיא בקושי מרגישה תנועות עובר, וזה לא משפיע לה על כלום והכל בסדר.
    מה שבטוח שזה מצריך ייעוץ עם רופא.
    אני מאמינה שהכל בסדר לפי מה שאת מספרת.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אמן...
    אנסה לצלצל שוב לקופת חולים היום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה