רק אני מתה מפחד מהאנסים שמסתובבים?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [email protected]

פייס: ortal_hori
57 תגובות
עמוד 1
  • למה את מקרית מלאכי?
    בשעות מאוחרות אני ישנה ולא מסתובבת ברחובות
    מה קרה בחדשות?
  • בהחלט מפחיד,
    אבל נראה לי שתמיד יש, פשוט עכשיו התקשורת מתעסקת בזה.
    צריך להחמיר בעונשים, רק זה יפחית את המקרים!
  • אני תמיד הייתי מפחדת
  • זה מפחיד בעיקר כי האונס הפך לארוע חבלני....
    לרצוח את נפש הנאנסים, להרוס משפחותיהם ולזרוע פחד בציבור...

• זה נראה כאילו כל נער שני יושב בבית, רואה חדשות ואומר לעצמו-
    "וואלה, זה נורא מגניב היום לאנוס.."
    ופשוט יוצא ומוצא איזו מישהי..

זה כבר לא משנה אם יש לידך איזה בחור ש"שומר עלייך" או שאת לבד..
    מפחיד, באמת מפחיד..

אצלנו בשכונה גילו פדופיל שמטריד את הבנות, בנות דוסיות ב"עזרא"!
    מסכנות..
    ויש משמרות הורים בימי שישי בלילה, אפילו עידו התנדב לפטרל בשכונה.
    עוד לא תפסו אותו אבל המשטרה אפילו שולחת לפה ניידות כל הזמן כדי לפטרל..
  • חיחי טוטילה...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • חחחחחחחחחחחח טוטילה הרגת אותי מצחוק

• ממש מפחיד !!!!! עכשיו זה קרה ממש לידינו ברמת ישי פחד אלוהים!!!!
    הבעיה שאין הרתעה ,חומרת הענישה במדינה שלנו לא מרתיעה אף אחד
    אם בחור אונס ומקבל על אונס 5 שנים ויוצא אחרי ניקוי שליש על התנהגות טובה
    אז למה שהוא לא יעשה את זה ?????

• זו בעיה כי אין עונש מוות במדינתנו היפה

• אגב, המון לא יסכימו איתי אולי אבל אני חושבת שריבוי מקרי האונס קשור לעובדה שבנות ילדות ונערות מתלבשות היום בצורה כ"כ זולה. שורטס כ"כ קצרים שכמעט רואים את התחת. זה כמעט הפירצה קוראת לגנב.
    אני בדיוק מקשיבה לשירים של להקת חלב ודבש (סתם מוזה כזאת לקראת השבת של אבא שלי לקחנו שיר שלהם למצגת בשבילו
  • בן אדם אונס ויוצא לחתונה של הבן שלו
    בן אדם רוצח ראש ממשלה ונותנים לו להתחתן ולהביא ילדים לעולם
  • הכל נכון ,גם הילדה בת ה-14 שנעלמה אתמול ...מי נותן לבת 14 לטייל לבד
    ולנסוע בטרמפים???????????.

• טוטילה - לא נתנו לו להביא ילדים לעולם!
    הוא הגניב מבחנה עם הזרע המבחיל שלו למבקרים שלו.

• לינבר זה נשמע הזוי...מאיפה לו מבחנה?

פעם ראשונה שאני שומעת על זה...

• גם אני מתה מפחד
  • ענברי זה לא נכון ,גיסי ייצג את לריסה טרימבובלר בעתירה ואישרו לו להביא
    ילד .

• צאלה,
    אני מרגישה חייבת להגיב, ובחריפות, למה שכתבת. מקווה שתביני שאין כאן שום עניין אישי ו/או רצון לפגוע או להקניט או לקטול אותך או את דברייך האחרים שנכתבים בכל מקום שהוא.

עבדתי עם נאנסות. גם כיום בתפקידי באגף בריאות הנפש במשרד הבריאות אני רואה ועובדת איתן. לרבות, רבות מידי, רבות הרבה הרבה מידי - נהרסים החיים ותהליך שיקומן ארוך, מייגע, לעתים חסר תקווה.
    לעולם, אבל לעולם, אבל לעולם, אבל לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, לעולם לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אף אחת מהן, מעולם, לעולם, מעולם, לעולם, מעולם, לעולם ---------- לא ביקשה להיאנס.
    מעולם אף אחת מהן לא העלתה על בדל דעתה באפס קצהו של קצה המוח התחתון ביותר שעובדת היותה לבושה בצורה כזו או אחרת היא "פרצה הקוראת לגנב".
    מעולם ולעולם לא ניתן, בשום פנים ואופן, בשום צורה ודרך, בשום התייחסות או מחשבה - להעלות על קצה הדעת האנושית החושבת , השכלתנית, הריאלית, האנושית - שמעשה אכזרי, ברוטלי, מתנכל, חייתי, הרסני שכזה יכול לנבוע באיזושהי צורה, דרך, התייחסות או מחשבה - מצורת לבושה של מישהי.

עבדתי עם נאנסות מגיל 4 חודשים (עם הוריהן/אפוטרופסיהן) ועד גיל 84.
    מעולם ולעולם לא היה המעשה קשור באופן כלשהו - הגיוני ומציאותי או מדומיין - לצורת לבושה של מישהי.
    עבדתי עם נאנסות שהיו לבושות בחיתול בינקות.
    ועם כאלו שהיו לבושות בחיתול בשל אלצהיימר בגיל השלישי.
    ועם כאלו בחוטיני ומיני.
    ועם חיילות במדי דקרון.
    ועם נשים בג'ינס.
    ועם אחרות.
    לכולן נהרסו החיים.
    לשייך את זה לצורת הלבוש ולרמוז שמדובר בפרובוקציה, זה לשתלף פעולה עם אנסים.
    מצטערת יקירה - אבל עד כאן.
    שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • צאלה מאמי- הגברים צריכים לדעת לשלוט על יצריהם, לא משנה באיזו צורה התלבשה נערה/אישה (או אפילו נער) זו או אחרת...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• רגע סליחה דברי לא הובנו כהלכה ואני מתנצלת על כך. חלילה בשום צורה שהיא אני לא מתכוונת להעביר אחריות מהאנס לנאנסת!!! ממש ממש לא. כמו שמילנה אמרה הם צריכים לדעת לשלוט ביצריהם. ברור כשמש שנהרסים חיים בשל כך ואני כלל לא מתכוונת להסיר טיפת אחריות ולהעבירה לצד השני. לחלוטין לא. אני גם לא מתכוונת להגיד שרק נשים אשר מתלבשות בצורה כזו נאנסות כי כולנו יודעים שזה לא נכון.

הכוונה שלי היתה שבעולם שנהיה כה פרוץ נורא קל להגיע לידי אונס. אני בטוחה כי כולם שמים לב שכל דבר שהוא בין אם זה בדיחות או תכניות טלויזיה או לבוש ובעיקר לבוש קשור איכשהו לסקס. התכניות הכי "אין" משחילות סקס לשורותיהן בכל מילה שניה. וזה מה שהכי זורם בקהל. כיוון שהעולם נהיה פרוץ מאוד.
    זו היתה כוונתי וחלילה לא מה שהבנת שרוני. את גם עכשיו לא מחויבת להסכים איתי ואני מכבדת את זה. אבל זו דעתי
  • שרוני2 - אבל הוא העביר כך את המבחנה, לא?
    ואיך את מוכנה לקבל גיס שמייצג את המיץ של הזבל?
  • קראתי את כל השרשור. גם אני מתה מפחד בחיי.

שבוע לפני שהיה את האונס בחניון גן העיר, אני חניתי שם! לבד!!! בלילה!!! ובאמת היה מפחיד (אפילו ביקשתי שילוו אותי לאוטו שאני בד"כ לא עושה).
    אני לא מבינה מה זה גל האונסים הגואה הזה?

בכל מקרה - זה לא קשור בעיני לאיך שהבחורות מתלבשות. אונס (על פי מה שאני הבנתי לפחות) זה לא רק משהו מיני, אלא משהו שנובע מאלימות ורצון לפגוע/להקטין. מי שהוא אנס היה אונס גם מישהי שלבושה כמו דוסית.
    זה כמו שתגידי - כולם צועקים ומדברים כמו ערסים, אז לא פלא שיש רציחות.

לגבי הילדה בת ה14 שברחה מהבית - מישהי מתכננת לשבת על הילדים/ילדות שלה עד גיל 18? ילדה בת 14 חוזרת לבד מהבית ספר ויש לה את כל האפשרויות לברוח מהבית.
    ד"א, כשאני הייתי בת 14 נסעתי עם 8 בנים מהכיתה שלי לאילת (לא ברחתי, ההורים הרשו לי) - ותאמינו או לא - אף אחד לא אנס אותי (אפילו לא היה כלום בהסכמה, אפילו לא נשיקה על הלחי).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • עינברי זה גיסי וזה מקצועו ,לכל אדם מגיעה הגנה...

• שרוני2, אני יודעת....
    אבל קשה לי עם זה....
  • צ' - את מכריחה אותי לפתוח משהו שלא רציתי - אבל גם בתור דוסית עם חצאית ארוכה ארוכה ושרוולים - מסתבר ש"הזמנתי" הטרדה מינית, ואם לא הייתי בורחת בזמן - זה היה מגיע ח"ו ליותר גרוע ואני מעדיפה לא לפרט. כך שמה שאת רומזת - זה זיוני מוח
    [email protected]

• אורטל - את מכבדי אכבד. אם את רוצה שאכבד את דעותייך תתבטאי בהתאם. אף אחד לא אמר שדעתך היא הנכונה ואפשר לכתוב אותה בצורה פחות בוטה. אני לא כתבתי שמה שאת חושבת זה טיפשי אז בבקשה אל תכתבי על דעותיי שהן טיפשיות. לא אמרתי שרק מי שמתלבשת חשוף נאנסת ואם כך את רוצה להבין את דברי זו זכותך.

• עובדה שלא רק אני הבנתי כך את הרמיזות שלך.

מצטערת, אבל זה בנפשי, אני לא יכולה לסבול מחשבות כאלו שהרבה בציבור הדתי חושבים אותם - מה אצלכם במגזר אין אנסים? זו מחלה שפשטה בכל שכבות הציבור!

זה שמדברים על סקס - לא נותן לגיטימציה לאנוס! קצב לא היה דתי?

אני לא רוצה להמשיך - כי אני את שלי הבהרתי. אם בתור דתייה, שלבשתי באותו יום ארור שמלה ארוכה ושרוולים - הזמנתי את זה - אז מה יותר מזה?!
    [email protected]

• צולי

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • היי,
    אני מסכימה לגמרי עם שרוני, ומניחה שצול צול לא התכוונה שדבריה יישמעו כך..
    אורטלו'ש- מצער אותי מאוד לשמוע גם על המקרה שלך!
  • אני דווקא מסכימה עם צול צול במידה זו או אחרת.
    (אולי זה בגלל שאני דתייה?!)
    תראו אותנו, למה הפכנו להיות, תחפושות לפורים שתסלחו לי אבל פשוט פוגעות ברמת האינטליגנציה של הציבור, תוכניות בוטות בצורה בלתי נסבלת בשעות הצהריים המוקדמות, והרשימה עוד ארוכה.
    אי אפשר לומר שיש קשר נסיבתי ישיר, זה ברור.
    אבל גם אי אפשר לקבוע נחרצות שאין ולו בדל קטן של קשר.

ויחד עם זאת, שוב אני חוזרת על מה שכתבתי בתחילת השירשור, תמיד היו מקרים. כמובן שגם לפני שהמציאו מדיות עם תכנים בוטים והרבה בטרם הגיעו תחפושות כאלה לארץ. התקשורת העמידה כעת את הנושא בראש סדר היום, כך שאנחנו שומעים על זה יותר בזמן האחרון.
  • כמה קל להאשים את התקשורת בכל פליצה שקורית פה. זו פשוט בדיחה.

זה לא כן לא שחור לבן - טוב יעשו אם יתחילו להגביר את האכיפה והענישה פה, לסרס את הנבלות, רק אז אולי יתחיל לזוז משהו בסוטים שיש כאן
    [email protected]

• אני חוזרת על דבריי שוב -
    כיום אונס הפך בידי בני דודנו לכלי חבלני לכל דבר ועניין!

• ענבר - א' אני לא מסכימה איתך, וב' מתוך בערך 10 האירועים האחרונים שארעו רק 1 היה על ידי בני דודנו... (כך שזה נראה לי מחזק את א)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אורטל אני איתך בחרדות

• אולי הפכנו לעולם מיני. חלק יגידו אולי מיני מדי.
    זה תקופות, כמו כל דבר. תראו את יוון העתיקה. תקופה יותר מינית מזו לא נראה לי שיכולה להיות. אחרי זה היו תקופות מיניות יותר או פחות.
    וזה ללא כל קשר לתקשורת.

אבל

אונס לעולם לא קשור למיניות!!!
    גם לא בעיני האונס!
    אונס זה מעשה של אלימות ברוטלית, של כניעה, של השפלה, של הפגיעה בחלש, של גזילת נשמה מאדם אחר.

אונס זה בפירוש לא סקס, זה לא קשור לסקס, לא קשור לרצון של האנס לקיים יחסי מין, לא קשור להיותו/ה של הקרבן מושכ/ת בעיני האנס, לא קשור לנטיה מינית של האנס, לא קשור לרמת חרמנות של האנס.
    אונס לא קשור למיניות.

ולכן לא משנה עד כמה התחפושות של הילדים חשפניים בפורים, לא משנה אם יש או אין תחת ב HD בפריים טיים, לא משנה אם כל פיפס שאנחנו עושים קשור או לא קשור לסקס.

זה בפירוש לא יכול לגרום לריבוי מקרי האונס בקרבתינו.
    יש דברים שיכולים אולי למגר את התופעה (החמרת ענישה, יותר פיקוח, מיגור האלימות כולה).
    תופעת האונס הייתה תמיד, ותתפלאו לשמוע, אבל בחברות ה״שמרניות״ יותר, התופעה נפוצה יותר, למרות שהיא פחות גלויה ופחות מתוקשרת (אפרופו האשמת התקשורת)

• אני לא מפחדת
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • הכל טוב ויפה,

אבל

איך ועל סמך מה את קובעת שאצל השמרנים התופעה נפוצה יותר?
    מסכימה איתך שגם שם יש אנסים, כי זו מחלת נפש שלא מבדילה בין מגזרים, אבל שאצלם נפוץ יותר? על סמך מה?

• זה לא אני מחליטה, זו סטטיסטיקה של מקרי האונס.
    קחי בחשבון גם שרוב רובם של מקרי האונס בחברות שמרניות אינן מדווחות.
    וזו בדיוק הסיבה למה יש אותם יותר דווקא שם.
    אשה שתתלונן על אונס תספוג האשמות (עובדה, תראי את השירשור הזה. רוב הבנות שחושבות שלמצב רוח מיני של העולם שלנו יש חלק בריבוי מקרי האונס, שייכות לאחד מהמגזרים השמרניים יותר). תספוג השפלה נוספת על מה שכבר ספגה. השאיפה תיהיה להסתיר את המעשה, אפילו על חשבון הנאנסת. הקורבן לא תקבל את רשת הצלה שהיא כל כך זקוקה לה. אז היא לא מדווחת.

אל תקחי את זה אישית מדי. אני לרגע לא מתכוונת שחרדים או דתיים בכלל הם כולם אנסים סדרתיים. וחברות שמרניות זה לא רק החרדים.
    זה גם בני מיעוטים, למשל.
    זה מדינות איסלם
    זה פלגים מסויימים בנצרות.
    וכו׳ וכו׳

• לא לוקחת אישית

• שאלוהים ישמור פשוט מזוויע
  • שולי , אני איתך בכל מילה
  • שולי - תודה על השמעת הקול השפוי
    [email protected]

• אחת ויחידה, שוב, והפעם בגדול:
    "החשק של אותם של אותם אנסים עולה לדעתי עם הלך הרוח של הרחוב, וכל מה שהזכרתי קודם"...
    חשק - לא קשור לכאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אין ולא היה ולא יהיה כל קשר שהוא בין "חשק", "תשוקה", "חרמנות", "סקסיזם", "לבוש חושפני", "הלך הרוח של הרחוב" או "פיתוי" למעשי אונס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מעשי אונס הם מעשי עבריינות קשים ומחרידים, שקשורים לדיכוי, ניצול ומניפולציות מזוויעות שעושה החזק כלפי החלש ממנו!!!!!!!!
    והבהרה:
    יש עבריינות בכל המגזרים בישראל - כולל החרדי.
    יש עבריינות מכל הסוגים והמינים בכל המגזרים בישראל - כולל החרדי.
    יש עבריינות מין בכל המגזרים בישראל - כולל החרדי.
    יש אלימות במשפחה בכל המגזרים בישראל - כולל החרדי.
    יש גילוי עריות בכל המגזרים בישראל - כולל החרדי.
    יש אונס, מעשים מגונים, ניצול סמכות, הטרדה, אלימות פיזית, אלימות נפשית, רצח נשים וילדים בכל המגזרים בישראל - כולל החרדי.

יקירותיי, אתן יכולות להסכים או לא להסכים עם מה שבא לכן, ולהיות משוכנעות בצורה כזו או אחרת על ידי מי שבא לכן ומתי שבא לכן.
    הנתונים העובדתיים שנאספים מדברים בעד עצמם.
    http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m02959.pdf
    שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • שרון למה זה מתבטא דוקא באקט מיני? למה לא בן אדם שיכריח מישהו חלש ממנו להיות עבד שלו? (סתם דוגמא כן...)

• אורטל-

• צול, כי להכריח מישהו להיות עבד, או לתת לו מכות, או דברים אחרים שחלאות אדם יכולים לעשות זה הרבה פחות פוגע
    זה לא בגלל הסקס, זה בגלל ההשפלה והפגיעה העצומה שקיים דווקא במעשה האונס.
    תחשבי על זה, מה יותר יפגע בך חו״ח? שמישהו יכריך אותך לכבס לו את הגרביים שלו או אפילו ירביץ לך או חו״ח חו״ח חו״ח אונס?

• שולי אני באמת מאמינה שכל מי שאונס הוא חולה מין. ואני גם מאמינה שאם ילד בן 14 מסוגל לאנוס בין אם במלוא מובן המילה ובין אם לא זה כי העולם שלנו מאוד פרוץ וסקס זו לא מילה גסה כבר. (למרות שאני באופן אישי מתקשה לכתוב אותה לא כל שכן לבטא אותה בפה
  • החברה היום דפוקה. נקודה.
    הכל מתחיל הרבה יותר מוקדם...ואני מתכוונת...הכל
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • צולי

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • זה הפחד הכי גדול שלי בחיים....
    והפחד הזה התעצם פי כמה וכמה ביום שנולדה לי בת
  • שרוני את צודקת ובכ"ז אדם שבוחר דוקא לאנוס ולא להכות זה פתולוגי מסוג אחר. זה לא דוקא דחף בלתי נשלט רגעי אלא מחלת מין בהגדרה. לא צורך רגעי דוקא......

מה שאני מנסה לומר זה שהחברה שלנו ולא רק שלנו אלא בכל העולם משהו השתנה מהבחינה הזו. בעולם בו אני מגיעה לעבודה וחברה מראה לי בוק של בתה בת ה6 עושה פרצופים סקסים למצלמה ולבושה בלבוש של אישה בת 25 אנחנו צריכים להתעורר. בעולם בו האח הגדול זו תכנית עם רייטינג כ"כ גבוה אנחנו צריכים כחברה לעשות חשבון נפש. יש מפה משהו בשורש... קשה לגדל ילדים למציאות כזו.

57 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה