רוצה לשתף במשהו אישי. בבקשה אל תשפטו אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שכנה בת 25 נשואה+ 2 היינו ביחד בהריון. אני קיבלתי את התשובה של החלבון והיא עשתה סקירה שיצאה לי תקינה עם ממצאים לת. דאון. כמו שאתן זוכרות לקחתי מאוד רציני את השיקלול הטיפשי הזה ועשיתי מי שפיר. היא לעומת זאת אמרה שהכל שטויות והרופאים לא יודעים ולא מבינים ושהכל בסדר עם העוברית ושהיא מרגישה שהכל בסדר וכו'. עשיתי את המי שפיר שיצא תקין. והיא בכלל התעודדה ואמרה שאני רואה שהרופאים לא מבינים כלום מהחיים שלהם ושהם סתם מלחיצים. כמה שניסיתי להסביר לה שהמקרים שלנו שונים זה לא עזר... היא החליטה שאם אצלי הכל בסדר אז הכל בסדר. השאירה את זה כך ולא עשתה בדיקות. ראיתי אותה ביום שישי האחרון עם עגלה. קראתי לה ואמרתי מזל טוב שאלתי נו איך הקטנה? ענתה בובה. שמחתי ואמרתי אז מה עם כל מה שאמרו הרופאים שיש בעיות ושמשהו לא תקין? הכל בסדר??? והיא ענתה לא.... לא.... יש לה.... תסמונת היא עם תסמונת... אני לא מאמינה שאני מוציאה את זה מהפה שלי שיש לבת שלי תסמונת.... הייתי בשוקקקק באותו רגע. עליתי אליה לראות את הקטנה באמת בובה! אבל עם תסמונת... יילדו אותה חודש לפני הזמן בבדיקה שיגרתית ראו שהיא במצוקה דופק לא סדיר וזרימת הדם לא סדירה. ישר נתנו זירוז ויילדו אותה. היא הייתה בטוחה שהילדה בריאה. שהיא יצאה שאלו אותה לגבי העיניין בעדינות ואמרו לה שנולדה לה תינוקת עם ת. דאון. הייתה בשוק מוחלט...
    יסלח לי אלוהים שאני אומרת אבל כל כך שמחתי שעשיתי את הבדיקה. ולא הלכתי על תחושת בטן... לא יודעת מה הייתי עושה במצבה שהייצי בטוחה שהכל בסדר ואז לחטוף כזאת כאפה ילדה פגועה עם ת. דאון. זה נורא. אני מרחמת עליה. ילדה בת 25 שדי נהרסו לה החיים בגלל התעקשות טיפשית. אחרי מה שעברתי אני שמחה שאני לא במקומה... וזה לא בא מרוע חו"ח....
    זה בא מקטע שאם זה היה קורה לי לא הייתי סולחת לעצמי בחיים על העקשנות שלי. אני כל כך שמחה שהבובית שלי בריאה ושלא נאלצתי להיות במצב הזה... אני מרגישה חרא עם עצמי שזה מה שאני מרגישה. שאני מרחמת עליה... אבל מצד שני אני מודה לאלוהים שזה לא קרה לי ושעשיתי את הבדיקה ולא הלכתי ללדת בלי ידיעה שהכל תקין עם התינוקת שלי. אני לא מקנאה בה אפילו לרגע איזה חיים עכשיו יהיו לה??? מה מחכה לך בהמשך.... כואב חי הלב עליה. למה היא הצעקשה לא לעשות את הבדיקה??? הכל היה אחרת אם הייתה עושה.... אוףףףףףףףף

60 תגובות
עמוד 2
  • כל אחד והשיקולים שלו בחיים.... אנחנו לא יכולים להחליט בשביל אחרים...
    אני לא רוצה שהילד שלי יסבול ויפגע מהרוע של אנשים....
    ולגבייך, בזכות אנשים מדהימים כמוך, העולם הזה יותר טוב...

• מאמי

ברור שכל אחד והשיקולים, אני אפילו לא יודעת מה הייתי עושה עם חלילה הייתי במצב כזה...

אבל רק רציתי להבהיר כמה מסוכן להסתמך על מה שהחברה משקפת מבחינת החיצוניות
    כי ברור שצריך לשקול את איכות החיים של הילד, רמת התפקוד וכו' ובסופו של דבר לעשות החלטה
    אבל יותר מדי תגובות כאן סבבו סביב התגובות של החברה...

לא התכוונתי להוציא מחמאות
  • כמו שנאמר, אל תסתכל על הקנקן אלא במה שיש בתוכו....
    ואת לא מוציאה ממני מחמאות את אישה מדהימה ומיוחדת!

• רק רציתי לכתוב ש- בלי קשר לכן הפלה/ לא הפלה..

החברה זה אנחנו ו-אנחנו זה החברה!
    להגיד- אין מה לעשות, החברה מגעילה.. זה להתנער מאחריות!
    אם כל אחד יעשה שינוי קטן בהתייחסות, העולם יתקדם לקראת עתיד טוב יותר.

אמנם זה סיסמאות.. אבל יש בזה מציאות!
  • טלטול, את לא מוציאה מחמאות - את מקבלת אותן בהצדקה מוחלטת כי מגיע לך!

ומה שהמקרה שלך אומר הוא מה שתמיד אני אמרתי -ההחלטה היא של האמא.

כמו שאמא שלך היתה שלמה עם ההחלטה להוליד אותך - כך האמא הזו ידעה לאן היא הולכת......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני יודעת שאני יותר מבסדר ביחס שלי כלפי השונה מאיתנו,
    שוב פעם יש לי את זה בתוך המשפחה...
    כמוני יש מעטים... לצערי הרב,
    לא ארצה להביא ילד לעולם בידיעה שהחיים
    שלו פה יהיו כרוכים בסבל גם לו וגם למשפחתו,
    ולא רק מבחינת הנפש, גם מבחינה פיזית...
    אני אישית, לא חושבת שאני בנויה לכך...
    ולאחר שעמדתי במצב הזה, לא הייתי בוחרת
    להמשיך הריון ולהביא לעולם ילד פגוע...
    זו דעתי וזה גם מה שהחלטתי ברגע שביצעתי
    את הבדיקה, שאם חו"ח משהו לא תקין לא אגרום
    סבל לילדה לי ומשפחתי ובלב שלם אסיים את ההריון...

• אני רוצה להגיד לכן שכל אחת ואחת מכן פשוט חכמה בדעתה היא..אלינור, צול-צול, מיטל וכו'..
    קשה לי ליטול דיעה בנושא, כי אף פעם לא חשבתי על מה יקרה אם..
    אני גם לא יכולה להגיד שהאמא מסכנה, כי אני לא יודעת איך היא מקבלת את הדברים.
    מאחלת לה רק חיים מאושרים

• אוי ענבר הרסת אותי

• בנות, יש לי רק דבר אחד לומר בנושא ואני אצטת את זה באנגלית, אז תסלחו לי
    When God brings a child like this into the world, the perfection that he seeks is in the way people react to this child.

ולמי שמעוניינת, הנה הקישור לסיפור מאוד מרגש על ילד מיוחד, כן אני כותבת בכוונה מיוחד ולא מוגבל, כי כל ילד הוא מתנה מהשמיים וכל ילד הוא מיוחד. הבורא הוא טוב ומיטיב וכל בריאה שלו היא שלמה.
    זו דעתי
  • אני גם לא הייתי מסוגלת לעמוד בזה....

60 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה