שוב אני... רוצה עצות מכן.. סורי שאני קודחת במוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• עוד שלושה שבועות אנחנו מתחתנים.
    המשפחה שלו התעקשו לסגור אולם, צלם, תקליטן, טבעות וכו' וכו' ..
    [כשאני אומרת 'לסגור'- אני מתכוונת ל'לבחור'. אף אחד לא נותן לי כלום במתנה וגם את המקדמות שנתנו הם יקבלו בחזרה אחרי האירוע]
    הסכמתי לזה כמו מטומטמת, כדי למנוע מלחמות מיותרות.

מקודם התכתבנו קצת ואמרתי לו שאני פוחדת מהפתעות[כי לצערי, על אבא שלו ואחיו אי אפשר לסמוך].
    הם סגרו לנו מנה במחיר מסויים.
    צלם במחיר מסויים.
    תקליטן במחיר מסויים.
    וכל המחירים אחלה, בגלל זה הסכמתי.
    אבל עכשיו כשדיברתי עם התקליטן, הוא לא היה מוכן לדבר איתי על כסף. כשהתעקשתי- הוא התחמק באלגנטיות ואמר שהכל בסדר והוא סגר עם האח של החתן.
    זה קצת הלחיץ אותי,
    שאולי המחירים לא בדיוק כמו שאני חושבת.
    שאולי תקליטן, למשל, במקום מחיר מציאה של 3,000- בכלל 6,000. וזה יתברר לי רק אחרי האירוע!

אמרתי לבעלי לעתיד שאני מתנצלת מראש על הדיבור, אבל אני לא מתכוונת לשלם שום דבר שלא ידוע לי עליו ושאם יהיו הפרשים בין המחירים שהמשפחה שלו אמרו לי- למחירים שאצטרך לשלם- אז שהם בעצמם ישלמו!

הוא כעס, כתב לי 'לסתום את הפה' ושהוא לא מסכים שאדבר ככה על המשפחה שלו.
    אמרתי לו שיסתום בעצמו.
    ופשוט ביי. לא היה לי כח להמשיך בשיחה בכלל.
    אני רותחת.. ומודאגת.
79 תגובות
עמוד 1
  • בס״ד

אני אגיד לך את האמת
    אני מאוד מקווה שאני טועהה
    אבל מה לעזאזל יש לך לעשות עם בנאדם כזה?!
    שמתיחס אליך בצורה כזאת מעכשיו
    אז מה יהיה אחרי החתונה
    תחשבי שוב טוב טוב לפני הכל מה את רוצה בחי׳ים..
    אם זה הגבר שאת רוצה לילדים שלך ולעצמך בכלל

מצטערת אבל צורם לי לשמונ כל פעם את הצורה שבה הוא מתנהג אליך..

• סליחה אבל.... את באמת הולכת להתחתן איתו????
    [/url
  • זה לא ההודעה הראשונה שלך שאני קוראת פה, וממה שאת כותבת - לא תהיה זו זוגיות בריאה בכככלללללל!!! מה זה "לסתום את הפה"???? ככה הוא מדבר עלייך?
    תקראי את ההודעה של S.T על איך ידענו אם זה זה ותבדקי עם עצמך אם זה באמת זה כי זה מה זה לא נראה ככה....
    מה הם, מפיה או משהו? מה זה את לא יודעת כמה עולה כל דבר וזה? את בכלל יודעת מה את לובשת לחתונה ועם מי את מתחתנת?
    תבררי עם עצמך לקראת מה את הולכת והאם את מוכנה לזה... כי זה נראה לי טעות.

סליחה על מילים קשות, אבל ככה זה נראה....

• חייבת להגיד לך ולצערי מניסיון אישי שהיום אני מתמודדת עם תוצאותיו - אל תתחתני איתו! בשום פנים ואופן לא! עדיף לך להתרחק מצרות כל עוד את יכולה.
    אני לצערי לא הקשבתי לתחושות הבטן המוקדמות והיום אני בתהליכי גירושין. וכשיש ילדים (ויש לי) זה הרבה יותר מורכב. אי אפשר לשנות אופי של בן אדם. אם היום הוא קורא לך בשמות ואומר לך "תסתמי את הפה" זו רק ההתחלה. שלא תגיעי למצב של הרמות ידיים בסוף..
    אל תעשי את הטעות הזו. זה לא שווה את הסבל הכרוך בכך אח"כ.
    תאמיני לי.
    מניסיון שלי.
    ועל טעויות כמובן שמשלמים.
    גדלי את הבייבי הקטן שלך עם כל האהבה והנתינה שיש לך. אני בטוחה שתביני עוד מעט אחרי שיהיה לך את הבייבי איזה אושר נכנס לך לחיים. את לא צריכה יותר מזה כלום. ברור שלא צרות.
    בבקשה - תחשבי טוב טוב ומקווה שתגיעי למסקנה המתבקשת וזיעקת על הקיר..
  • אחותי לפי כל ההודעות שלך את מכניסה את הראש שלך למיטה חולה מאווווד
    תשקלי שוב את עניין החתונה ובמיוחד שיהיה ילד ולעבור זוגיות לא בריאה
    לא בא בחשבון זה ישבור אותך נפשית ופיזית יש לך זמן להתחרט ולמנוע מעצמך
    את הבלאגן הזה
    אני מקווה שאני טועה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • מזה?????
    הם קובעים לך את האולם, תקליטן, טבעת וכו׳???
    תעשי טובה לעצמך ותצאי משם
    שתהיה לך הזדמנות באחד הימים להתחתן בצורה נורמלית
    ולהיות כלה!
    ולהנות מכל רגע
    זה הראי למערכת היחסים שלכם וזה כל כך עצוב
    עצוב שאת הולכת להתחתן איתו
    והילד שלכם יגדל למציאות שבה אבא אומר לאבא לסתום את הפה
    זה באמת מה שאת רוצה?? זה מה שאת מאחלת לעצמך ולילד שלך?
    את מבינה שזה מתכון ידוע מראש לאומללות
    אז בשביל מה?

• קודם כל מגיע לך חיבוקים ומלא

• הלוואי שהכל היה קל יותר.
    הכל כבר סגור ואם אנחנו מבטלים אז אנחנו נשארים בחובות לספקים- לי, לו ולמשפחות של שנינו אין כסף לשלם את זה(בנינו על המעטפות של החתונה כדי לשלם הוצאות).
    וההורים של שנינו.. הם פשוט יהרגו אותנו אם נעלה שוב את האפשרות לבטל את החתונה...
  • מה תסתמי את הפה? את רצינית שאת הולכת להתחתן איתו?
    תקשיבי מאמי אתם עוד לא התחתנתם והוא כבר מדבר אלייך ככה ומה יהיה אחרי שתתחתנו אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה..
    שחס וחלילה לא יגיע להרמת ידיים.. אני יודעת שזה קשה ואת אוהבת אותו ואיך את יכולה להתחתן איתו?
    מה זה הדדבר הזה שהם סוגרים לכם אולם.. תקליטן.. איפה את בכל הסיפור הזה?
    את יודעת מה את הולכת ללבוש בחתונה איזה שמלה או שהם גם בוחרים בשבילך.
    תעשי טובה לעצמך אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה..
    מצטערת על המילים הקשות אבל אני חייבת להגיד לך את האמת.

• עדיף לך לבטל ולקבל קיטונות של כעס שבוע, שבועיים, חודש
    מאשר לסבול חיים שלמים.
    אחרי הכל זה רק כסף
    ויש דברים חשובים ממנו. כמוך וכמו החלד שלך
    את צריכה לחשוב טוב למה את מכניסה את עצמך
    כי אחר כך יהיה לך הרבה יותר קשה לצאת משם
  • אף פעם אני לא מחווה דעות בנושאים כאלה

אבל-
    בעלי היה בקורס של עזרה לילד ממשפחת מצוקה
    והעובדת סוציאלית ספרה שפ כל מיני דברים מזעזעים על משפחות ואלימות מפגרת של בעל כלפי אשתו ומצטערת אבל מתחיל מדברים קטנים כאלו....

בגדול אם אתם יושבים לדייט נניח ואת רואה שהוא מתייחס למלצרית סליחה על הביטוי "חרא" אז ככה הוא יתייחס אליך ככה בעתיד
    למרות שלכאורה הוא מכבד אותך, כי את כביכול שוות מעמד, אבל אחרי החתונה הכל יורד

עדיף לבכות עכשיו קצת מאשר כל החיים אח"כ...

• אני ממש מצטערת אבל גם אני חושבת שאת עושה טעות
  • עדיף להישאר בחובות כספיים שאפשר לכסות מאשר להשאר שנים עם בן אדם שמאמלל אותך...
    וגם אני חושבת שהכל מתחיל מהיחס הזה של הזלזול ושל ביטול הדעה, ושלא נדע לאן זה עלול להמשיך...
  • מאמי, עם כל הקושי והכאב ראש שכלול בזה תשקלי טוב, טוב אם לעשות את הצעד הזה.
    אחכ זה יהיה הרבה יותר מורכב ויעלה לא פחות...
    לא רוצה לאכזב אותך ומקווה שיהיה לך טוב אבל זו רק ההתחלה ומי יודע מה יהיה בהמשך?!
  • אני לא נוהגת להביע את דעתי הענייני זוגיות כי אני חושבת שזו אך ורק החלטה שלך וחיים שלך!
    מקווה שיהיה לך רק טוב בחיים

• ממי לבטל הכל זה שווה את כל הקנסות מאשר לסבול כל החיים.....

• במשפט אחד אמיתי וממש לא צבוע, מנסה שתפקחי את העיניים פשוט:
    זה נישואים שמיועדים לכישלון!!

איפה הראש שלך והמשפחה שלך?

• אני ממש בהלם שגבר מדבר לאישה ככה.
    איך את מרשה לו לדבר אלייך כך? כן, המשפחה שלו, אבל את הולכת להיות המשפחה שלו- אני לא דתיה , אבל יש דבר שנקרא: גבר דבך באישתו ועוזב את משפחתו. הוא צריך להיות איתך! את העתיד שלו......

אני יודעת שפה כולן מציעות לך להפרד ממנו, ואת אמרת שאת חוששת בגלל כסף, וכעס של ההורים.
    עדיף שתהייה עם קצת חוב של ביטול שיסתיים לעומת חובות שתצברי מנישואין איתו (כפי שאני כבר צופה.....)

תבטלי הכל, תתנתקי ממנו, עדיף מאשר לחיות עם אדם שלא מכבד אותך ומעדיף את משפחתו מאשר את אישתו.....

האם תרשי לאבא של ילדייך לדבר אלייך כך? האם תרשי לבן שלך לדבר אלייך כך? כי בן לומד מאב. אני מכירה את זה אצל מכרה, הבן שלה אומר לה "אמא סתמי...."

לא נולדו האנשים שיחליטו לכלה מה לבחור, את מוותרת על רוב הכייף

אני גם כותבת ספר, מצטערת.... אני פשוט כועסת בשבילך

שולחת חיבוק אוהב

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אצלי זה היה כך:
    עברנו בדיוק לכפר-הולדתו של בעלי,הוריו עזבו אותו לפני שנים-רבות עוד לפני ובאותה התקופה התגוררו בחו"ל.
    אביו לא-יכול היה לצאת לארץ ואימו יכלה,הגיעה לכפר.
    כשהתחתנו,היא החליטה בשבילי את ההחלטות הכי זולות,כי הרי הוריו של בעלי תמיד בחובות-כלכליים.
    לא-רציתי לריב איתה!!!!!!!!!!!! נהגתי כמותך,רק בשביל שלום-בית.

מזלי שהתעקשתי לנסוע לספר בעיר.
    המאפרת היתה זוועתית מהכפר וכעת עליי לעשות פוטו-שופ.
    הצלם היה מזעזע.

והכי קטע,ישנה שם אמנית,שמעצבת תכשיטים..חמותי לעתיד ביקשה ממני שאגיע איתה אליה,בחרתי שרשרת ב- 150 ש"ח ומי שילם עליה בקופה??? אני כמובן

• וואי מאמי כואב לי לכתוב את זה אבל כל כך היתי שם ואני כל כך רואה אותך במקום שלי אבל רק שהפלוס שלי שלא התחתנתי
    את מבינה שאת צעירה ואת בהריון ואולי פוחדת מה יהיה איתך ואיך תסתדרי לבד אבל הכל עדיף מלחיות עם בן אדם שאומר לך תסתמי את הפה וזה רק ההתחלה כן
    אז אין לי מה לנחם רק להגיד לך צתאי משם כי אני מדברת ממש מנסיון
    אם תרצי לדבר ויש לך פייסבוק חפשי אותחliora gershovits
    או במייל [email protected]

• האמת?? אני ממש כועסת עלייך.

• מכירה את כל התשדירים למודעות שגבר שמכה פעם אחת -לברוח ?
    לא לחכות לפעם השניה והשלישית והרביעית? שמספיקה פעם אחת יחידה???

אז אלימות מילולית זה אלימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כל אקט אלים זה DELETE במחשב שמוחק את כ-ל הקובץ, כל המחוות אהבה
    שהיו שם. זהו. אין.

מה גם שמסביבך יש גם אגרסיביות מצד המשפחה שלו ושתלטנות כזאת=איום תמידי!- זה
    גם אלימות!!!!!

אכפת לך מחובות כספיים או מהחיים שלך? ומחיים של העובר שלך, הילד שלך לעתיד
    את הרי רוצה שיהיה לו אבא. אז תחפשי לו אבא! אל תחפשי לו לא רוצה לרשום אפילו מה זה.
    אם את מפחדת מזה שהם יפלו עליך ושההורים שלך יפלו עליך (הורייך לא מודעים לאלימות שלו? לא סיפרת להם?? למה? אולי יהיה לך גב? )
    תפני לעובדת סוציאלית תספרי לה, תגידי שאת מפחדת שתעזור לך לצאת מזה
    ושתגן עליך בכל ההליך של ביטול החתונה.
  • אני יודעת שאני נשמעת מטומטמת.. אבל אני אחכה לאחרי החתונה ונראה מה יהיה.
    הבהרתי להורים שלי שלא קל לי איתו- למרות כל האהבה שלי אליו.
    רמזתי להם שאם דברים לא יסתדרו אז אני לא מהססת להתגרש- ולא ישנה לי בכלל מה יגידו המשפחות או האנשים.

אני לא מסוגלת בכלל לדבר איתם על ביטול החתונה עוד הפעם.
    [זו כבר תהיה הפעם השלישית!!!!!!1]
    משהו בי אומר לי שאני טועה, אבל אני איפשהו 'מנחמת' את עצמי בעובדה שיש גירושים.. כן, דבילי, אני יודעת.
    ליאורה הוספתי אותך לפייסבוק של חברה מאוד טובה שלי,
    וגם את טלי, שהגיבה לי באחד השרשורים הקודמים שלי.
    אדבר אתכן משם כשאוכל [כשאוכל= כשהוא לא לידי].

תודה על הכל..
    ובנות, אתן מדהימות.
    מחזקות אותי כל פעם מחדש.
  • ליאורה שלחתי לך גם בקשה בפייס

• מאמי הגישה שלך כל כך לא נכונה נראה מה יהיה אחרי החתונה מה בדיוק את מצפה שיהיה שהערב הזה יעשה לו סוויץ בראש והוא פתאום יהיה בן אדם?
    זאת רק ההחלטה שלך ואני מאחלת לך רק טוב אבל בן אדם לא משתנה פתאום מאמי היתי שם כל כך עמוק שקשה לי לראות אנשים אחרים נופלים לאותו בור כמוני

• אני בשוק!!!
    את באמת הולכת להתחתן עם הדבר הזה???
    אני במקומך כבר מזמן הייתי יורקת לו בפרצוף, איזה גועל נפש של יחס, מה זה!??!
    אם תעשי את הצעד הזה - א-כ-ל-ת א-ו-ת-ה!
    עוד לא מאוחר, אז קחי ת'רגליים שלך עכשיו ותברחי ממנו - עצה מכל הלב!

• לא-לא-לא!!!!!!

• אני יכולה להגיד לך שבאמת את עושה טעות נשמההההה
    את לא רציניתתתתת
    עדיף לגמור עם זה עכשיו מאשר כגרושה עם ילד
    את לא יודעת איך הוא יהיה איתך בלידה ואחרי זה עם הילד........
    את צריכה פשוט לחתוך!!!!!!!!!!
  • מה זאת אומרת יש גרושים???
    אין!!!!!!!!!!!!!!
    הוא יבוא ויגיד לך"תסתמי תפה לא מביא לך גט שבי בשקט!!!!!"
    וזה במקרה הטוב.

את ממש לא יכולה להתנחם בעובדה שיש גירושים,
    אם לא בא לו להתגרש?
    +נראה לי שלא מביאים גט כשהאשה בהריון.
    +את חושבת שהוא ישחרר אותך עם הילד?
    ההורים שלו יגידו לך שהם לוקחים את הילד לגדל ואת תקבלי אסמס "תסתמי את הפה את לא מקבלת את הילד"

הוא לא מאפשר לך להתחתן מרצון אז להתגרש הוא יביא לך?????
    הלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש מישהו בבית!?!?!!?
  • מכירה את האמירה צריך לדעת עם מי להתחתן אבל יותר מזה צריך לדעת ממי להתגרש

את מבינה מזה להתגרש עם ילד, לריב על מזונות , על מי רואה את הילד מתי.

גט, חלוקת נכסים?

את יודעת כמה עולה להתגרש , יותר מאשר להתחתן.

כל מילה ממה שאמרו לך פה נכונה.

אני לא מתיימרת להבין את הסיבה שאת מתחתנת. כמובן שעדיף להביא ילד לתוך משפחה,
    אך לצערך בן הזוג שלך לא רוצה משפחה.
    החודשים שאחרי הלידה הם החודשים הכי קשים: גזים , לילות בלי שינה, דיכאון אחרי לידה
    וירוסים, שיניים. כל אלה מצבים קשים, ואם חווים אותם בזוגיות לא שיתופית ושיווינית אז זה ממש גיהנום.
  • ניראה לי שאת חושבת שזה כלכך קל להתגרש

אז זהו שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"

• אני רוצה לעזור לך!

בבקשה צרי איתי קשר בפרטי בפייסבוק:

Keren Azrad Hamisha

• אז ממה שקראתי, את בעצם אומרת שאת מתחתנת בשביל להתגרש
  • אוףףףףף בבקשה אל תעשי את הטעות הזאת...

לא מגיע לך

• אני ממש לא טיפוס שיכול להגיד למישהי לא להתחתן

• אני תכף יוצאת לעבודה ומרגישה לא הכי טוב
    אבל אני חייבת להגיב לך

את מתנחמת בזה שאת יכולה להתגרש??? את חושבת שיהיה לך קל?
    אם עכשיו קשה לך אז יהיה לך קשה פי אלף
    לך ולילד
    את עומדת להיות אמא! את חייבת להתנהג בבגרות ולהציב את האינטרס של הילד שלך לפני הדברים האחרים
    תראי איך את מתנהלת,נכמו אישה מוכה אםילו בפייסבוק את לא יכולה לדבר כשהוא לידך
    את בתחילת החייםמשלך וחבל שאת הורסת אותם
  • טוב, במשפט אחד לסכם את מה שהבנות כתבו פה - עדיף לשלם לספקים ולצאת עם חובות מאשר להתחתן ולסבול כל החיים!!! להתגרש אח"כ עם או בלי ילדים זה לא קל!!!!!!תחשבי בהיגיון - את בטוח בחורה הגיונית וחכמה

• נוגה - אף אחת כאן לא היתה אומרת למישהי להתגרש נקודה. אבל זה מצב מיוחד שבו ראינו מההודעה הראשונה דפוס של חוסר כבוד והתנהגות לא אוהבת מצד החבר. תקראי את ההודעות הקודמות ותביני.
    כולנו כנראה מרגישות שבגלל שבנוסף לכל הסימנים וגם הבחורה עצמה לא מתלהבת מהחתונה אז משהו פה מאוד לא בסדר. בשום מצב נורמלי לא הייתי מציעה להיפרד, אבל כאן כל הסיבות הן לא נכונות: הריון, הורים, כסף, פחד... הילדה צעירה וזו החלטה גורלית בשבילה, הצומת הכי חשוב בחיים שלה עד היום, וכולנו בסך הכל רוצות שהיא תהיה מאושרת.

• אני במקומך הייתי חוזרת לנקודת האפס-
    עוזבת אותו ומבטלת את החתונה
    ועושה הפלה

• נכון, ילד יגביר את הבעיות ביניהם, אבל אני לא הייתי ממליצה לאף אחת לעשות הפלה בשלב הזה. זה כבר לא שבוע התחלתי...

• רגע באיזה שבוע היא בכלל??

• בת כמה את אם אפשר לשאול?

• כל אחת ואחת מכן צודקת כ״כ, אבל אני מרגישה שידיי כבולות, שכבר אין לי מה לעשות!!!
    אני לא מסוגלת להגיד להורים שאני שוב החלטתי שאני לא רוצה להתחתן איתו!
    וכן, ״פחד״ זו המילה.
    הם יהיו כ״כ מאוכזבים שאני מתהפכת שוב ושוב, יגידו שאני עושה מהם צחוק.
    באמת שלא נעים לי!
    ולגבי הדוגמא שאחת הבנות פה נתנה לי- עם הרכב והקיר- אני לא במצב שאני יכולה לעצור כרגע. התקלקלו לי הבלמים והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה להיכנס בקיר ולקוות שאנצל מזה.
    ולשאלתכן, אני בת 20, שבוע 13 להריון...
  • בת 20 - את הולכת לזרוק את החיים שלך לפח בגלל שאת מפחדת מההורים? חבל...

והפלה מבחינתי גם במצב כזה בשבוע כזה זאת לא אופציה. יש הורים שיעזרו, חברים שיעזרו.
    אם תתחתני איתו ותלדי את הילד יהיה לך קשה יותר להתגרש כי גם ה"בעל" ירצה את הילד וזה דיונים בבתי משפט וכו'...

תחשבי טוב טוב לפני כל צעד - ולא מפחד אלא מהבנה לעתיד טוב יותר לך ולתינוקי החדש (אם בך הוא מזלזל מי אמר שהוא לא יזלזל בתינוק שידרוש יותר ממך?)

בהצלחה בכל בחירה

• מה רבים- כתבתי לך בפייס! תכנסי בבקשה. דחוף לי לדבר איתך.

• תקשיבי מאמי אני אספר לך משהו אישי..
    שאני הייתי בגילך בת 20 דודים שלי שידכו לי מישהו בחור באמת טוב וההורים שלי כמובן ישר התלהבו ממנו ואני ממש לא רציתי אותו אבל מהפחד שתקתי והסכמתי לצאת איתו ההורים שלי היו חולים עליו וכך גם ההורים שלי אבל אני לא אהבתי אותו.. הוא היה מכבד ואהב אותי היה מוכן לעשות הכל בשבילי אבל מה לעשות שאין אהבה מצד אחד..
    מהלחץ של ההורים אנחנו התארסנו ואחרי אירוסים הם התחילו ללחוץ שאנחנו ניתחתן במיוחד ההורים שלו,, והם קבעו לנו תאריך חתונה.. אני יום ולילה הייתי בוכה מסתגרת עם עצמי ושתקתי בגלל הפחד..
    יום אחד אני פשוט אמרתי לאמא שלי " אם את רוצה שאני אתחתן איתו.. אין בעיה אני אתחתן איתו אבל קחי בחשבון שאני גם אתגרש ממנו"
    אני פשוט אזרתי אומץ ואמרתי לאמא שלי שאני לא אהבת אותו ואני לא אתחתן איתו ואני לא מוכנה להרוס את החיים שלי.. ופשוט התקשרתי אליו ואנמרתי לו אני מצטערת אבל אין חתונה ואני מבטלת את האירוסים..
    בהתחלה זה היה מאוד קשה להורים שלי וכך גם להורים שלו אבל הכל נשכח.
    מאותו יום ההורים שלי פשוט לא התערבו לי ואת הבחירות שלי אני עשיתי בעצמי..
    מאמי מה שאני מנסה להסביר לך בבקשה אל תהרסי את החיים שלי.. זה לא קל להתגרש ובמיוחד אם ילד.. תאמיני לי שאת לא יודעת למה את נכנסת..

• היי מאמי!
    בובית לפי השם אני מבינה שאת דתייה וזה קצת יותר קשה לבטל שידוך (אם זה שידוך אני לא מכירה את הסיפור כי הרבה זמן לא הייתי פה...)
    אבל אם יש לו את האומץ להגיד לך לסתום את הפה לפני החתונה אז מה יהייה אחרי???
    ואם המשפחה שלו נכנסת לכם לארגונים של החתונה אז מה יקרה שיהייה לכם ילדים???? המשפחה בטח לא תיתן לכם מנוחה!!!!
    במקרה אחי התחתן בשידוך בתקופה האחרונה והיחידים שהחליטו היו הזוג לגבי הכל והמשפחות פשוט שילמו כמו ילדים טובים
  • עצוב
    ומשום מה שאני אמרתי כבר לפני הרבה זמן
    לשקול טוב טוב אם היא מוכנה לזה ולדעת מה יהיו השלכות
    כולכן תקפתן אותי
    והנה עכשיו מציעים לה לעשות הפלה.

• גולי כנראה שצדקת מההתחלה, בלי לדעת את הסיפור בכלל..
    אולי אם היו עוד תגובות כמו שלך(ולא רק פה, אלא גם מצד המשפחה)-
    לא הייתי מגיעה למצב המתסכל הזה...
  • אני מבינה שאת לא באמת רוצה עצות.
    אני מאחלת לך שיבוא יום ותצאי מהפחד שלך ושהיום הזה יבוא כמה שיותר מהר לפני שזה יהיה מאוחר מידי.

שאלוהים יעזור לך.
79 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה