מצטערת מראש על הסודיות עניתי בסוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הקוראות,

לפני הכל אני רוצה להתנצל שאני חסויה.

אני יודעת שזה מרגיז/ משגע חלק מהבנות,
    אבל אני לא יכולה לכתוב בגלוי. כל כך הרבה מכירות אותי כאן, בשם ובאופן אישי, ואני לא יכולה להרשות לעצמי להיחשף. לא עכשיו בכל אופן..
    ומצד שני- אני כבר משתגעת, ממש חייבת רק להגיד את זה למישהו, אולי לשמוע מה שיש לכן להגיד לי.

אני מתה להתגרש.
    פשוט חלום חיי.
    אני נמצאת עם בעל, שבנות יכולות לחשוב שהוא מציאה. הוא מבוסס כלכלית, כביכול עושה את מטלות הבית איתי ולוקח חלק מהנטל, אבל....

אין לי חבר. אין לי פרטנר. אין לי בעל. אין לי עם מי לדבר. אני לא מעניינת אותו כהוא זה. כל פעם שהוא מגיע הביתה הוא פשוט נרקב על הספה מול הטלוויזיה ונרדם. רק כשהוא נפגש עם חברים יש לו מצב רוח. לא מעניין אותו מה קורה לי, מה עובר עלי, מה אני מרגישה.. הוא יכול לשאול, בשביל לצאת ידי חובה, אבל לפי ההקשבה שלו אני כבר מאבדת את החשק לדבר.. (מסתכל באמצע לטלוויזיה, מעביר נושא וכד)
    אני לא זוכרת מתי יצאנו בפעם האחרונה.
    אני מתוסכלת, ממורמרת, מרגישה לבד... כל כך לבד!! זה לא קריזה של הרגע, זה כבר שנים ככה... פשוט רק עכשיו אני פותחת את זה כאן, אז שלא תחשבו שאני "מתפוצצת" ממשהו קטן ואימפולסיבית..
    בסוף השבוע הזה יחול יום הולדתי, ובו "אחגוג" שנה ללא סקס. כן. שנה. וגם לפני שנה כמעט "אנסתי" אותו. (אני רק רוצה שתבינו- ולא בגלל שאני שחצנית- אלא כדי שלא תחשבו שמסיבות מסויימות הוא לא שוכב איתי- אני בחורה שנראית טוב מאד. רזה, מטופחת, מתחילים איתי ברחוב וכד'). לפני חודשיים היתה לי שיחה איתו, אמרתי לו שלדעתי הוא בוגד. הוא טוען שלא. הוא אומר שהוא לא נמשך אלי בגלל מערכת היחסים הדפוקה שלנו. אני חייבת לציין שגם קודם הוא לא היה טיפוס מיני במיוחד, והתדירות היתה פעם בשלושה שבועות- חודש... ייבוש.. (אגב- ההפך הגמור ממני.. אני טיפוס מיני ביותר) אבל עכשיו?? אני כבר פשוט מאבדת כל יכולת, חשק ורצון להיות במערכת היחסים הזאת.
    הבוקר אמרתי לו שאני לא רוצה להיות איתו ביום הולדת (כי כדי "לסתום לי את הפה" הוא מתכנן איזו יציאה אומללה ומזוייפת ליום הולדת שלי, וממש לא בא לי על הצביעות הזאת. בא לי לשם שינוי ליהנות קצת), והוא התחיל להרים את הקול, ליד הקטנה.. וגם הקטנטן שמע.. איך שהוא הצלחתי לנוע סצינה וסוף סוף הוא יצא מהבית.
    אני מרגישה כבולה בסיוט הזה של להיות איתו
    אבל אין לי אומץ להתגרש בגלל הקטע הכלכלי, אין סיכוי שאצליח לשרוד את זה לבד ולכלכל את כולנו.. ומזונות הוא ישלם כמו שיורד כאן שלג עכשיו.. אני פשוט מרגישה אומללה ולא רואה דרך לצאת מזה.. אווווווווף...
    אני חייבת גם להגיד, שפעם- כל כך גיניתי כל מעשה של בגידה.. אני עדיין מגנה בגידות בשביל הסקס, כשיש לך הכל בבית, אבל אני חייבת להגיד, שבתור אחת שנמנע ממנה במשך שנה סקס, ועזבו את הסקס- שנה אני לא מרגישה שמישהו אוהב אותי, רוצה אותי, רואה בי אישה.. אולי שלוש שנים לא התנשקתי... אני בכלל לא רוצה לבגוד בקטע של סקס, אני רוצה לדבר עם גבר ולהרגיש שוב מושכת, פשוט אישה.. ורק בגלל שהערכים שלי עוד מושכים אותי לכיוון שאני מאמינה שהוא הנכון, אני לא עושה את זה..
    בנות- נמאס לי. פשוט ככה.
    מצטערת על הנאום, אבל כתבתי בשטף ובכיתי, וזה מה שיצא..
    תודה לכל מי שקראה וכל מי שתענה
56 תגובות
עמוד 2
  • מאמי לא בריא להמשיך! אל תיהיי תלויה בו בגלל הילדים/ מצב כלכלי.
    את חייבת לקחת את עצמך בידיים ולעשות צעד! ולגבי זה ששנה לא שכבתם מצטערת להגיד לך אבל אם הוא לא נמשך אלייך ולא היה איתך שנה אולי יש לו מאהבת?
    צר לי מדברת רק מתוך ניסיון! שיהיה בהצלחה
  • למה את חושבת שאם הם לא שכבו שנה זה בגלל שהוא לא נמשך אליה או יש לו מאהבת?
    הכי קל זה לחשוב שלילי ולשפוט,
    היא מכירה את בעלה יותר טוב מאיתנו וכבר כתבה שהוא לא מסוגל לזה!
    אולי בעלה הוא מסוג הגברים שהקשר הרגשי משפיע עליהם?
    וכשהקשר הוא לא טוב אז הם לכ מסוגלים ליצור קרבה מינית? לא כל הגברים מעוניינים נטו בסקס יש כאלה שהרגש מרכיב חשוב אצלהם!
    כשאני ובעלי בריב ויוצא שיש כעס ביננו לא משנה כמה יתחשק לו הוא לא יגע בי וההיפך,
    עד שנתפייס ואז....

• אנג'ל- תודה, את מדהימה

מרוב כל העבודות שהיו לי כאן הצלחתי לשלוח לך מייל רק עכשיו

אני חייבת להבהיר-
    למדתי על בשרי שהכל יכול להיות בחיים האלה
    אני יודעת שיכול להיות שהוא בוגד בי
    אני פשוט בספק גדול
    כי גם הוא לא טיפוס כזה מיני (מפתיע, אבל יש גברים כאלה..)
    וגם אין לו את הזמן והכוחות להשקיע בזה
    אבל שוב- הכל יכול להיות

בכל מקרה- השיחה לא תהיה מהסוג שתיארת אנג'ל, כי שיחה כזו כבר עשיתי איתו. 3 פעמים. באחת מהשיחות, האחרונה, אמרתי שדי, כבר אין לי כוח ואני רוצה להיפרד. הייתי מאד רצינית, וזה לא נאמר באיזה התקף זעם. ואז הוא אמר שהוא לא רוצה לזרוק את הכל לפח, ושננסה. השיחה הזאת היתה לפני חודש וחצי. מאז לא זז כלום. אם לא הייתי מנהלת איתו שיחה מהסוג הזה, שבה אני לא תוקפנית, מבינה, מקבלת, שומעת, לא הייתי אומרת שאני רוצה להיפרד. אבל באמת שעשיתי הכל, הצעתי יעוץ, ניסיתי לפתור- וכלום לא זז. אני באמת מרגישה שהאנרגיה כבר יוצאת לי מהגוף, וממש מרגישה שאני משתגעת כבר מחוסר האהבה והזוגיות- כשאני אמורה לקבל את זה!! אם הייתי לבד- לא הייתי מבקשת כלום, אבל ל ע ז ע ז א ל- אני נשואה!!!!!! וכמו מטומטמת מסתכלת על סטטוסים ותמונות של אנשים בפייסבוק ומקנאה... שומעת סיפורים ומתכווצת מהכאב..פשוט נמאס לי..
  • אני לא חושבת שאוכל להוסיף הרבה על מה שכבר נרשם פה
    אני תמיד אומרת ששדה שלם יכול להישרף אבל מספיק זרעון אחד קטן כדי לשקם אותו
    תישבי עם עצמך ותחשבי אם בינך לבינו הזרעון הזה קיים (לא ילדים וכסף זה לא סיבה להישאר ולסבול אם כבר זה סיבה לעזוב למקום טוב יותר).
    אם הוא לא מראה טיפה רצון אז כנראה מבחינתו אין זרעון כזה.
    לכי למקום שטוב לך - את בעצמך רשמת את צעירה יפה מטופחת חכמה ואין שום סיבה שתסבלי.

• סיון

• חסויה מקסימה, אני לא כותבת בדרך כלל בפורום אבל לנושא שלך הרגשתי שאני חייבת להגיב.
    אם תרצי להיות בקשר במייל שלי [email protected]
    אני ממש אשמח. (:
56 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה